Horoscop chinezesc, duminică, 1 martie: Dragonii întâmpină probleme în cuplu

Horoscop chinezesc, duminică, 1 martie: Dragonii întâmpină probleme în cuplu © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, duminică, 1 martie. 

Șobolan

Şobolanii încep luna martie într-o atmosferă destul de tensionată. Trebuie să dea dovadă de multă răbdare şi înţelepciune, altfel lucrurile vor degenera şi se vor înrăutăţi mai mult decâte au crezut.

Bivol

Nici Bivolii nu sunt mai norocoşi. În această zi, nativii se vor confrunta cu diferite probleme pe plan financiar. Trebuie să aibă mare grijă la economii!

Tigru

Nu putem spune acelaşi lucru şi despre Tigri. Nativii din această zodie vor avea parte de multă armonie în cuplu. Îşi descoperă şi mai mult latura romantică, astfel că le vor pregăti partenerilor surprize de neuitat.

Iepure

Iepurii vor fi nişte buni organizatori. Fie că este vorba despre locul de muncă sau despre familie, persoanele din această zodie le vor demonstra celorlalţi că sunt oameni de bază, atunci când îşi pun planurile în aplicare.

Dragon

Dragonii traversează o perioadă destul de incertă, în ceea ce priveşte dragostea. Trebuie să aibă mare grijă la deciziile pe care le vor lua, deoarece îşi vor pune amprenta pe termen lung asupra relaţiei.

Șarpe

Şerpii trebuie să aibă ceva mai multă grijă la sănătate. Obişnuiesc să se implice în foarte multe activităţi, lucru care îi va obosi destul de mult. De aceea, nu trebuie să exagereze şi să rezolve strict problemele importante.

Cal

Caii au nevoie de mai multă încredere în forţele proprii. Li se vor deschide diverse oportunităţi, de aceea trebuie să dea dovadă de foarte mult curaj şi ambiţie pentru a nu le rata.

Capră/Oaie

Caprele din zodiacul chinezesc vor avea o zi destul de încurcată. Sunt puşi la încercare în diverse situaţii şi de multe ori nu ştiu ce decizie să ia. Ar face bine să ceară sfatul unui prieten.

Maimuță

Maimuţele vor avea parte de o zi de weekend minunată. Aceşti nativi vor petrece clipe de neuitat în familie şi vor depăna amintiri menite să le readucă zâmbetul pe buze.

Cocoș

Cocoşii vor afla nişte veşti nu tocmai plăcute. Trebuie să privească partea plină a paharului şi să se mulţumească cu faptul că au aflat adevărul acum, decât mai târziu.

Câine

Câinii sunt puşi pe fapte mari. Indiferent că este vorba despre partea sentimentală sau cea profesională, aceşti nativi sunt siguri că a venit momentul să schimbe ceva în viaţa lor. Vor reuşi doar dacă îşi vor asculta intuiţia.

Mistreț

Mistreţii au parte de un dezechilibru emoţional. Indiferent de veştile pe care le primesc, trebuie să îşi păstreze optimismul, altfel se vor afunda şi mai mult într-o stare negativă de spirit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro