Horoscop chinezesc pentru marți, 22 octombrie 2019. Șarpele este nostalgic, iar tigrul e cu capul printre nori

Horoscop chinezesc pentru marți, 22 octombrie 2019. Șarpele este nostalgic, iar tigrul e cu capul printre nori © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, astăzi, marți, 22 octombrie. 

 

Șobolan
Relația de cuplu devine serioasă și ar fi timpul să faci următorul pas. Cumpără inelul și cere-o de soție. Te vei simți fericit pe deplin și mulțumit de sine. Nu ezita să faci pasul cel mare.

Bivol
Ai evoluat foarte mult profesional și te așteaptă un salariu pe măsură. Uită de nopțile nedormite și zilele încărcate de la serviciu. A venit vremea să-ți primești recompensa. Și va fi una uriașă.

Tigru
Ești cu capul printre norișori și visezi la o lume colorată. Bucură-te de această perioadă pentru că urmează zile grele. Fii fericit și vesel astăzi. Nu-ți vei mai vedea capul de treburi în următoarele zile.

Iepure
Când ăla rău își bagă coada ies scântei. Te cerți cu toată lumea din jur și nu ții cont de absolut nimic. Poate ar fi cazul să te calmezi până nu rămâi fără voce, dar și fără prieteni.

Dragon
Orice pui în aplicare iese ca la carte. Nu concepi un eșec, dar s-ar putea să ai nevoie și de așa ceva. Uneori când cazi, te ridici mai puternic și mai hotărât. Ți-ar prinde bine o asemenea lecție.

Șarpe
Ești nostalgic și aduci în jurul tău oamenii din trecut. Stați la un pahar de vin și uitați-vă pe fotografii și depănați amintiri. Râdeți cu gura până la urechi și distrați-vă ca și cum mâine nu ar exista.

Cal
Ai un dor de ducă de nedescris. Chiar dacă este mijlocul săptămânii visezi deja la weekend. Bagajele nu au fost desfăcute și te gândești să pleci din nou la drum. Simți nevoia să cheltui niște bani pe haine.

Oaie
Ai simțul umorului și te adaptezi din mers la orice situație. Multă lume vrea să stea în preajma ta pentru că știi cum să te distrezi. Ești un exemplu demn de urmat pentru toți care și-au pierdut încrederea în sine.

Maimuță
Nu te mai simți confortabil în relația de iubire. Fă ușor-ușor pași înapoi. Mai bine să stai singur decât într-o companie proastă. Jumătatea ta este undeva în lume și te așteaptă să o găsești.

Cocoș
Îți place să fii independent de aceea te gândești să pui bazele unei afaceri proprii. Nu duci lipsă de idei, îți mai trebuie puțină ambiție. Ai o oarecare teamă să pornești singur la drum, dar în final totul va fi bine.

Câine
Ești darnic și mereu sari în ajutorul celorlalți. Te gândești serios să oferi o sumă mare de bani celor nevoiași. Familia s-ar putea să nu vadă cu ochi buni generozitatea ta. Nu este cazul să intri în polemici.

Mistreț
Ești sincer și onest cu toată lumea, dar acest lucru nu îți aduce de fiecare dată numai lucruri bune. Spui verde în față tot ce simți și unii s-ar putea să se simtă stânjeniți. Fii mai atent la cuvintele pe care le rostești.


facebook whatsapp twitter pinterest