Horoscop chinezesc pentru joi, 28 noimebrie: Caii vor avea noroc la bani şi în dragoste, iar Cocoşii trebuie să fie mai încrezători

Horoscop chinezesc pentru joi, 28 noimebrie: Caii vor avea noroc la bani şi în dragoste, iar Cocoşii trebuie să fie mai încrezători © Arhivă

Horoscopul chinezesc pentru joi, 28 noiembrie, pregăteşte veşti bune. Majoritatea zodiilor vor avea parte de surprize plăcute şi vor avea motive de bucurie pentru această zi. Iată care sunt norocoşii!

Șobolan

Şobolanii trebuie să înţeleagă că nu este nicio problemă în a fi diferit. De aceea, nu trebuie să se compare cu cei din cercul său de prieteni sau cu cei de la muncă. Fiecare este bun în felul său, aşadar nu trebuie să asculte părerile răutacioase venite din partea celor din jur.

Bivol

Bivolul va avea surprize mari pe plan amoros. Dacă până acum a trecut prin numeroase certuri şi dispute cu partenerul de viaţă, totul începând să se îndrepte spre o despărţie, astăzi vor dispărea toate problemele, iar dragostea va pluti din nou în aer. În cazul în care eşti singur, există mari şanse să găseşti o persoană nouă, care îţi va stârni interesul.

Tigru

Este bine să ai încredere în tine, însă nu trebuie să mergi până la extrem şi să devii arogant. Dacă îi vei privi pe alţii cu un aer de superioritate, oamenii vor începe să te ocolească. Fii egal cu cei din jurul tău şi nu-i face să se simte inferiori.

Iepure

Iepurii trebuie să fie foarte deschişi în această zi. Viaţa le pregăteşte noi oportunităţi la care trebuie să participe, deoarece vor avea rezultate la care nici nu s-ar fi gândit. Nu rata nici măcar o petrecere!

Dragon

Dragonii sunt nişte zodii foarte creative. De cele mai multe ori pot fi cu capul în ori, iar asta poate constitui un dezavantaj la serviciu. Trebuie să se concentreze mai mult pe sarcinile sale, altfel riscă să fie avertizţi. Dacă în timpul zilei au mult de muncă, seara se vor relaxa din plin la o cină romantică alături de persoana iubită.

Șarpe

Şerpii trebuie să fie ceva mai cumpătaţi şi mai puţin impulsivi. Înainte de a lua o decizie, ar fi bine dacă s-ar gândi de două ori înainte de a o pune în practică. Se înţeleg foarte bine cu prietenii şi partenerul de viaţă şi pot pleca într-o minivacanţă.

Cal

Calului îi merge bine în această zi, atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. Datorită carismei tale şi felului unic de a te face plăcut vei fi norocos la bani şi în iubire. Te poţi implica în noi afaceri şi de ce nu, într-o nouă relaţie.

Capră/Oaie

Această zodie trebuie să fie mai sigură pe forţele proprii şi să dea glas gândurilor şi sentimentelor sale. Va avea parte de rezultate plăcute atât din partea partenerului de viaţă, cât şi din partea prietenilor apropiaţi.

Maimuță

Maimuţa se numără printre cele mai active zodii ale horoscopului. Şi în această zi, maimuţa va fi plină de energie şi va avea idei geniale ce vor fi apreciate de cei din jur. Nu ar fi rău însă să înceapă să facă mai mult sport.

Cocoș

La fel ca cei din zodia Oaie, această zodie trebuie să fie mult mai încrezătoare. Nu ar fi rău dacă ar asculta sfatul unui prieten. De asemenea, trebuie să doarmă mai mult, deoarece în următoare perioadă vor fi destul de solicitaţi, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

Câine

Ziua de joi va reprezenta o nouă oportunitate pentru Câini. Li se vor deschide multe uşi şi trebuie să răspundă afirmativ la fiecare invitaţie. Nu da ascultare invidioşilor şi continuă să mergi pe drumul tău.

Mistreț

În ultima perioadă, mistreţii se concentrează mult prea mult pe sarcinile de la locul de muncă şi uită să se mai bucure de viaţă. Trebuie să nu-şi mai refuze prietenii când sunt invitaţi la cafea sau o ieşire în club. Profită din plin de fiecare ocazie!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro