Horoscop chinezesc pentru joi, 5 decembrie 2019: Iepurii vor avea o zi aglomerată

Horoscop chinezesc pentru joi, 5 decembrie 2019: Iepurii vor fi avea o zi aglomerată © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, joi, 5 decembrie

Dragon 

Nativii din această zodie vor avea parte doar de veşti bune. Se vor bucura de prezența familiei, dar și de cea a persoanei iubite, iar împreună vor face planuri serioase pentru viitor. 

Şarpe

Șerpii vor avea nevoie de multă răbdare, deoarece ziua de joi va veni cu multă agitație, însă totul o să fie bine la final, mai ales că pe parcursul zilei mai mulți oameni vă vor călca pragul casei. 

Şobolan

Şobolanii își vor expune calitățile de lider și astfel își vor da seama de a abilitatea de a avea grijă de un grup de persoane. Loial și încrezător în forțele proprii, șobolanul va reuși pe toate planurile.

Iepure

Iepurii vor avea o zi aglomerată, însă vor face față cu brio provocărilor primite. Nici nu se pune problema de vreun eșec, mai ales că e vorba despre un proiect la care ați lucrat mult de-a lungul timpului. 

Tigru

La fel ca Iepurii, Tigrii vor fi şi ei  într-o situație aglomerată, însă pe parcursul zilei vor întâmpina mai multe greutăți ce îi va determina să renunțe la anumite planuri. 

Oaie

Nativii se vor bucura de o zi plină, așa că nu vor avea prea mult timp pentru a se plictisi. Spre seară vor merge în oraș unde se vor distra alături de câtiva prieteni. 

Maimuță

Maimuţele vor fi la fel de energice și pline de viață ca și până acum. Vor fi ocupate toate ziua, dar nu se simt deloc obosite. Fac lucrul cu spor și au mare grijă la oamenii cu care interacționează. 

Bivol

Bivolii se confruntă cu situaţii destul de dure. Vor avea parte de clipe tensionate cu cei din jur și își vor pierde energia pe lucruri care nu sunt utile în viața lor. 

Cocoș

Cocoşii se pregătesc intens pentru un proiect la care și-au dorit să participe din totdeauna. Acum este momentul să își arăte calitățiile

Mistreț

Mistreţii nu vor avea o zi tocmai bună. Se simt singuri și își doresc cel mai mult să aibă familia aproape. Dorința o sa fie îndeplinită în zilele următoare. 

Câine

Câinii vor avea parte de unele dezamăgiri. Acestea vin tocmai din partea persoanelor la care nu se aşteptau, iar acest lucru poate fi destul de dureros.

Cal

Caii sunt norocoși din toate punctele de vedere. Pe plan sentimental stau foarte bine, însă partea financiară este cu mult peste așteptări. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro