Horoscop chinezesc pentru marţi, 11 februarie: Mistreţii au parte de surprize pe plan sentimental

Horoscop chinezesc pentru marţi, 11 februarie: Mistreţii au parte de surprize pe plan sentimental © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, marţi, 11 februarie.

Şobolan

Şobolanii vor întâmpina destul de multe dificultăţi în această zi. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, aceşti nativi se vor cofrunta cu probleme în ceea ce priveşte comunicarea. Trebuie să fie deschişi şi să spună lucrurilor pe nume.

Bivol

Nativii din zodia Bivol vor fi foarte aglomeraţi, din punct de vedere profesional. Trebuie să pună la punct mai multe întâlniri şi să rezolve lucrurile într-un timp record.

Tigru

Tigrii au petrecut ceva cam mult în weekend. Semnele de oboseală vor fi vizibile până pe la jumătatea săptămânii, de aceea, trebuie să facă cumva să se odihnească mai mult, profitând de clipele de pauză.

Iepure

Iepurii vor da startul zilei în forţă. Nativii din această zodie vor avea noroc pe toate planurile, însă nu trebuie să se bazeze doar pe asta. Trebuie să fie la muncitori, dacă vor ca la finalul săptămânii să aibă un weekend relaxant.

Dragon

Dragonii au o zi strălucită la muncă. Li se vor răsplăti în sfârşit eforturile din ultima perioadă, aşa că există şanse mari pentru o promovare.

Şarpe

În ceea ce-i priveşte pe Şerpi, aceştia vor trebui să dea dovadă de mai multă perseverenţă şi ambiţie. Trebuie să aibă mai multă încredere în sine şi să se bazeze în primul rând pe forţele proprii, nu pe ce spun ceilalţi.

Cal

Aceşti nativi vor lua nişte decizii foarte serioase. De aceea, trebuie să fie întâi foarte siguri pe ei, deoarece aceste hotărâri le vor influenţa viitorul pe termen lung.

Capră/Oaie

Oile din zodiacul chinezesc vor fi destul de încordate în această zi. Orele de muncă în pus au început să îşi pună amprenta, devenind mult mai irascibili cu cei din jur.

Maimuţă

Maimuţele vor avea parte de noi oportunităţi. Înainte însă de a le accepta, trebuie să se gândească foarte bine, dacă le vor fi sau nu benefice. În plan amoros, vor întâlni o persoană nouă, cu care vor avea foarte multe lucururi în comun.

Cocoş

Cocoşii trebuie să ia o pauză de la muncă. Altfel, nu vor putea face faţă noilor sarcini ce se arată la orizont. Trebuie să iasă mai mult cu prietenii şi să reflecteze mai mult asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru ei.

Câine

Câinii vor petrece clipe minunate alături de persoana iubită. Chiar dacă nu sunt nişte romantici incurabili, în această zi le vor pregăti surprize neaşteptate partenerilor.

Mistreţ

Mistreţii vor fi de departe cei mai norocoşi nativi din punct de vedere sentimental. Vor face următorul pas în relaţie, iar dacă sunt singuri, vor cunoaşte o persoană foarte compatibilă cu ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro