Horoscop chinezesc pentru vineri, 24 ianuarie 2020. Cocoşii se vor îndrăgosti nebuneşte

Horoscop chinezesc pentru vineri, 24 ianuarie 2020. Cocoşii se vor îndrăgosti nebuneşte © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, vineri, 24 ianuarie.

Dragon

Dragonii vor fi destul de ocupaţi în această zi. Încă de la primele ore, aceşti nativi vor fi solicitaţi fie la locul de muncă, fie în treburile casnice.

Șarpe

Lucrurile stau cam la fel şi pentru Şerpi. Doar că în schimbul muncii, persoanele din această zodie vor fi ocupate cu planurile unei petreceri sau ieşiri cu prietenii.

Mistreț

Nici Mistreţii nu sunt scutiţi de treabă. Aceştia vor avea mari bătăi de cap cu o problemă pe care trebuie să o rezolve de multă vreme, astfel că vor încerca numeroase soluţii.

Iepure

Iepurii au acumulat în ultima perioadă o serie de gânduri nu tocmai plăcute. Trebuie să facă cumva să se destreseze şi vor vedea că lucrurile nu stau atât de rău pe cât par.

Maimuță

Nici Maimuţele nu stau mai bine cu nervii. Trec printr-o perioadă destul de grea, iar acest lucru le vor face să fie destul de enervante pentru cei din jur. 

Câine

Pentru Câini se anunţă o zi destul de ghinionistă în viaţa de cuplu. Vor întâmpina diverse situaţii din care îşi vor da seama că nu mai sunt foarte mulţumiţi de partener.

Cal

Ziua de mâine va fi una prielnică pentru Cai. Aceştia se vor relaxa alături de prieteni şi vor petrece momente plăcute în familie.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc vor întâmpina diverse provocări pe plan sentimental. Trebuie să ştie cum să facă un echilibru între raţiune şi iubire.

Bivol

Pentru Bivoli, problemele vor dispărea ca prin minune. Îşi vor încărca bateriile alături de fiinţele dragi şi este posibil să primească veşti bune de la locul de muncă.

Tigru

Situaţia nu este la fel de roz pentru Tigri. Aceştia vor trebui să înveţe să fie mai economi, asta dacă nu vor să aibă probleme cu banii în zilele următoare.

Cocoș

Cocoşii sunt de departe cei mai norocoşi nativi ai zilei, din punct de vedere sentimental. Vor cunoaşte o persoană nouă şi vor fi surprinşi de câte lucruri au în comun.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro