Horoscop chinezesc pentru vineri, 28 februarie: Şobolanii se vor îndrăgosti nebuneşte

Horoscop chinezesc pentru vineri, 28 februarie: Şobolanii se vor îndrăgosti nebuneşte © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, vineri, 28 februarie.

Șobolan

Şobolanii vor fi de departe cei mai norocoşi nativi din punct de vedere sentimental. Marea lor iubire va veni de unde se aşteaptă mai puţin. Nu trebuie să forţeze deloc lucrurile, ci să se lase purtaţi de val.

Bivol

În ceea ce-i priveşte pe Bivoli, aceştia vor avea parte de un succes formidabil pe plan profesional. Li se vor recunoaşte în sfârşit meritele şi pot fi chiar promovaţi.

Tigru

Tigrii nu vor avea o zi la fel de bună. Aceşti nativi vor întâmpina diverse dispute cu partenerul de viaţă. Pentru ca lucrurile să nu se înrătăţească, ar face bine să mai lase şi de la ei.

Iepure

Iepurii vor avea şi ei noroc în dragoste. După o lungă perioadă în care au fost singure, persoanele din această zodie vor face cunoştinţă cu o posibilă mare iubire, cu care vor avea o relaţie de lungă durată.

Dragon

Dragonii îşi vor mări veniturile. Nativii din această zodie vor avea parte de câştiguri frumoase, fără să depună prea mult efort.

Șarpe

Şerpii au o perioadă destul de tensionată. E posibil ca veştile pe care le vor auzi să le afecteze destul de mult starea de spirit.

Cal

Caii vor fi destul de ghinionişti, în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Aceştia se vor contrazice cu partenerii de viaţă pe diverse subiecte şi vor ajunge cu greu la un numitor comun.

Capră/Oaie

În partea opusă se situează Caprele din zodiacul chinezesc. Persoanele din această zodie primesc veşti bune din partea partenerilor şi vor petrece clipe de neuitat alături de aceştia.

Maimuță

Maimuţele vor fi destul de retrase în această zi. Nu vor avea chef de muncă sau de orice alt tip de activităţi şi preferă să lenevească acasă, chiar dacă li se ivesc oportunităţi.

Cocoș

Cocoşii sunt puşi pe fapte mari. Fie că este vorba despre un nou partener de viaţă sau despre un alt loc de muncă, aceşti motivi sunt mai hotărâţi ca niciodată să facă schimbări.

Câine

Câinii vor avea parte de câştiguri considerabile dacă vor şti ce oportunităţi să accepte. Ar face bine ca înainte de face orice alegere, să consulte un prieten.

Mistreț

Nici Mistreţii nu stau mai rău. Vor avea parte de apreciere atât la locul de muncă, cât şi în viaţa de cuplu. Ba mai mult, primesc nişte veşti bune din partea partenerilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro