Horoscop chinezesc pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Iepurii devin sufletul petrecerii

Horoscop chinezesc pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Iepurii devin sufletul petrecerii © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, astazi, 15 noiembrie

Mistreț
Mistreții vor avea parte de un început de weekend extraordinar din toate punctele de vedere. Au parte de o perioadă în care ar trebui să profite cât mai mult.

Iepure
Iepurii devin sufletul petrecerii, iar în această perioadă vor merge la foarte multe evenimente. Vor fi mereu în centrul atenției. 

Dragon
Dragonii vor avea o perioadă destul de complicată, iar în acestă dimineață vor primi o veste ce îi vor debusola. 

Maimuță
Maimuțele se simt iubite și apreciate și devin mai calde și mai prietenoase ca niciodată. Momentele mai puțin plăcute vor fi ținute la depărtare cu optimism.

Oaie
Oile din zodiacul chinezesc sunt cam certărețe. Nu sunt mulțumite de anumite lucruri din viață lor, se enerveză destul de rapid. Ar fi mai bine să pună cap la cap anumite momente. 

Bivol
Bivolii dau tot ce pot pentru a lăsa o impresie pozitivă. Sunt foarte eficienți la locul lor de muncă, iar pentru acest lucru ei vor fi răsplătiți.

Cocoș
Cocoșii reușesc să scape de anumite temeri, de anumite piedici pe care și le pun singuri în calea succesului. Începe o etapă mai bună în viața lor.

Cal
Caii au nevoie de câteva momente de liniște și relaxare. Ar fi de preferat să se gândească la lucrurile frumoase din viața lor.

Câine
Câinii pot deveni extrem de nesuferiți în această zi, deoarece doresc anumite lucruri de la oameni, iar acestea sunt destul de exagerate. 

Șobolan
Șobolanii își dau seamă ca în ultima perioadă au avut parte de lucruri bune în viața lor. Aceștia se gândesc la viitor.

Șarpe
Șerpii trec printr-o perioadă în care să spună adevărul. Aceștia vor ieși cu capul sus din toate situațiile.

Tigru
Tigrii sunt foarte nemiloși cu anumite persoane, chiar din apropierea lor. Încearcă să facă dreptate, dar au ales metode ce nu sunt tocmai bune. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro