HOROSCOP DRAGOSTE: 9 ianuarie. Zodiile care trebuie să lucreze la comunicare

HOROSCOP DRAGOSTE: 9 ianuarie. Zodiile care trebuie să lucreze la comunicare © Pixabay

Horoscop dragoste, joi, 9 ianuarie. Este o zi care ar trebui să fie dedicată comunicării pentru toate zodiile. La numai o zi distanță de eclipsa de lună plină în Rac, presiunea atmosferică tipică acestei perioadei ne „forțează” practic să fim mult mai atenți la lucrurile pe care le facem, dar mai ales lucrurile pe care le spunem.

Cei care și-au neglijat propria persoană în ultimele zile, fie din cauza celor dragi, fie din cauza ariei profesionale, vor fi îndemnați să se gândească mai bine la această strategie. Iată, așadar, zodiile care trebuie să se deschidă mai mult către comunicare.

BERBEC

Am putea spune că, pentru relația ta, comunicarea este chiar elementul cheie, mai ales astăzi. Dacă vrei să existe armonie, ai face bine să îi spui partenerului exact ce așteptări ai de la el și să comunici foarte clar că vrei ca relația să treacă la următorul nivel.

SĂGETĂTOR

Ai tot amânat acest lucru, dar a venit momentul să ai o discuție cât se poate de serioasă cu partenerul de cuplu. Trebuie să vă așezați și să vă explicați unul altuia exact ce vă deranjează. S-ar putea să constați, cu mare plăcere, că persoana iubită te va înțelege și chiar va depune eforturi pentru a te face fericit.

PEȘTI

Pentru cei din zodia Pești, este nevoie de un alt fel de comunicare. Ca să îți îmbunătățești relația de cuplu, ar fi indicat să înveți cum să îți exprimi emoțiile mult mai bine. Ești puțin cam rece, iar acest lucru vă poate strica!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro