Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop iunie 2020: Fecioarele au probleme în relație, Balanțele cu sănătatea

Horoscop iunie 2020: Fecioarele au probleme în relație, Balanțele cu sănătatea

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 06.06.2020 la 21:05 Actualizat pe 06.06.2020 la 21:05

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii iunie pentru anul 2020. Așadar, pentru a afla ce îți rezervă astrele din punct de vedere al banilor, iubirii, sănătății, norocului și nu numai, citește mai departe horoscopul detaliat al lunii iunie 2020.

Horoscop iunie 2020: Fecioarele au probleme în relație, Balanțele cu sănătatea

Horoscop iunie 2020: Fecioarele au probleme în relație, Balanțele cu sănătatea

Spynews

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii iunie pentru anul 2020. Așadar, pentru a afla ce îți rezervă astrele din punct de vedere al banilor, iubirii, sănătății, norocului și nu numai, citește mai departe horoscopul detaliat al lunii iunie 2020.

Berbec

Pozitii astrale amestecate (provocari si oportunitati) pentru nativii zodiei Berbec. Marte (guvernatorul zodiei lor) traverseaza zodia Pestilor aproape pana la sfarsitul lunii, o pozitie mai putin favorabila pentru ei. Le poate aduce obstacole, intarzieri; o parte dintre acestea pot fi legate de situatii mai vechi ramase nerezolvate care devin urgente acum sau care conditioneaza continuarea unui proiect, a unei activitati.

Se confrunta cu agitatie, framantari, griji, nesomn, iar toate acestea pot avea legatura cu probleme concrete sau poate fi ceva de natura drobului de sare: “vai, ce se intampla daca ...”.

De-a lungul acestei luni exista si pozitii planetare care ii indeamna sa aiba o atitudine proactiva, astfel ca pot constata la un moment dat ca au anticipat corect si ca au evitat pagube, pierderi.

In primele doua decade ale lunii, tin stranse legaturile cu frati, surori, verisori si verisoare. Chiar si daca locuiesc in zone geografice diferite, se suna, se vad online, isi descarca sufletul si poate le cer o parere, poate chiar se viziteaza.

Din 21 iunie simt nevoia de liniste, vor sa se detaseze putin de presiunile care tin de sfera profesionala sau afaceri. Mare bucurie pentru cei mici sa ajunga la bunici, sa revada prietenii pe care si i-au facut in anii trecuti. Berbecii maturi poate ca fac un bilant sufletesc al ultimelor luni si trag concluzii, fac legaturi cu situatii sau perioade din istoria tarii sau a omenirii despre care au citit sau despre care le-au povestit candva oameni mai in varsta, bunici, parinti, unchi. Si poate ca incearca sa realizeze ce anume ii tine departe de sufletul lor: preocupari sau obiceiuri care ii tin ocupati si care ii impiedica sa faca ceea ce isi doresc mai mult.

Pentru sanatate, tonus si simn, merita sa petreaca cat mai mult timp in natura: la pescuit, pe malul apei, ascultand sunetele naturii, respirand aer curat.

Taur

Luna iunie se anunta a fi destul de placuta, lejera, favorabila finantelor nativilor Taur. Bune sanse de castiguri suplimentare: unele prin munca (destule solicitari pentru ei, fac poate ore suplimentare ori sunt cooptati intr-o activitate in afara serviciului lor), fie pur si simplu norocoase (poate chiar la loto / nu suma jucata conteaza), situatii in care beneficiaza de reduceri, oferte, promotii, lichidari de stoc etc.

Sunt populari si stiu sa se faca placuti si utili, cultiva relatii cu persoane aflate in pozitii din care le pot oferi ajutor, sprijin sau protectie, isi largesc cercul de cunostinte. Poate ca acum reusesc sa isi faca un nume, sa isi faca cunoscute talente, produsele sau serviciile. Sunt ei genul conservator sau prudent, insa simt ca este momentul sa iasa din zona de confort si sa riste, sa tinteasca mai sus.

Pentru cei mai tineri poate ca vine un ajutor finanaciar din partea familei, a parintilor; cu siguranta vor intelege insa ca este vorba doar despre ceva temporar sau poate ca este un efort pentru viitorul lor (o mica afacere, studii etc.), nu pentru distractie.

Ajutor astral in aceasta luna pentru cei care sustin evaluari sau bacalaureat: concentrare, limpezime, exprimare succinta, eleganta. Simt ca sunt intr-o buna forma intelectuala si nu se sperie la auzul subiectelor sau de prezenta in fata unei comisii.

Pe de alta parte, cei care s-au departat de anii primei tinereti simt ca ar trebui sa grabeasca (daca este cazul, bineinteles) intemeierea unei familii ori sa devina parinti. Isi pun problema in ce masura ii multumesc realizarile profesionale si materiale obtinute pana in acest moment al vietii lor.

Entuziasm pentru cei mai tineri sa se inscrie la cursurile unei facultati ori sa ajunga intr-un colectiv de cercetare; orice ii aduce aproape de visul lor.

Gemeni

Soarele si Venus se gasesc in semnul lor in primele doua decade ale lunii: o perioada grozava pentru nativii Gemeni. Sunt cautati, apreciati, au farmec si atrag priviri. Au bune sanse de castiguri suplimentare in aceasta perioada: “m-am gandit la tine pentru acest proiect / problema”.

Se simt bine cu ei insisi, simt si o oarecare presiune interioara pentru atingerea unui obiectiv sau pentru demararea unei activitati / proiect / afacere la care se gandesc de mult. Cei care sunt in pozitii de conducere ar trebui din cand in cand sa isi evalueze atitudinea fata de subalterni: poate ca rezultatele dorite nu se obtin punand o presiune mai mare pe acestia ci, dimpotriva, motivandu-i, apropiindu-se de ei, urmarind problemele despre care acestia le vorbesc.

Sunt aspecte bune in sfera sentimentala si sociala in primele doua decade ale lunii. Stralucesc, atrag priviri, au un magnetism care ii ajuta sa fie apropiati de catre ceilalti. Iar daca nu au o relatie actualmente, este foarte posibil sa fie intr-un fel abordati ori sa realizeze ca cineva s-ar bucura sa fie mai apropiati si sa se cunoasca mai bine. Cu totul si cu totul intamplator au parte de intalniri ce se pot dovedi, dupa caz, interesante, favorabile, profitabile; poate ca in timp se ajunge la o relatie sentimentala. Iar in relatii destul de coapte, vine in mod firesc vorba despre casatorie, legalizarea relatiei.

Preocupare pentru ei insisi: in special doamnele cauta sa schimbe ceva in infatisarea lor: coafura, culoarea parului, stil vestimentar.

Pentru toti nativii zodiei Gemeni, preocupare pentru sanatate si starea lor de bine interior; sunt mai atenti la postura, tinuta, stil vestimentar, imagine publica, impresia pe care o fac celorlalti.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac, primele doua decade ale lunii sunt oarecum inconfortabile; Soarele si Venus traverseaza casa a XII-a. Iar de aici, neliniste, framantari, doruri, emotii schimbatoare, pareri de rau, regrete pentru intamplari sau actiuni din viata lor pe care le-ar fi dorit sa se desfasoare altfel. De asemenea, in aceasta perioada au nevoie crescuta de somn, dificultati de concentrare.

Sunt, totusi, si aspecte astrale favorabile lor care compenseaza cele mentionate anterior. Cauta sa se mentina pe linia de plutire, isi revin repede dupa episoadele de reverie, nemultumire sau deznadejde; sunt treji, alerti, le vin idei de valoare si doresc sa le puna in aplicare cat de curand posibil. Pe de alta parte, poate ca ajung la momentul oportun in posesia unor informatii sau exemple care le readuc increderea si speranta in reusita unui proiect: actioneaza, reactioneaza, o iau de la capat daca este nevoie.

Viseaza la vacanta, insa pana atunci vor cauta sa profite de zilele libere din luna si sa ajunga in natura ori la parinti, rude, prieteni vechi.

Eventuale neintelegeri mai vechi din relatia de cuplu se pot lamuri mai usor in aceasta luna si astfel revin increderea si armonia in cuplu. Poate ca apar intamplator martori sau dovezi in favoarea lor, ies la iveala lucruri care confirma bunele lor intentii.

In data de 21 iunie Soarele intra in semnul lor si aduce schimbari destul de importante care tin de planul fizic, dar si de dorinta si de capacitatea de actiune. Chiar in acea zi are loc o eclipsa de Soare, iar aceasta poate marca inceputul unor schimbari de atitudine fata de ei insisi, fata de altii, fata de relatia de cuplu sau de una de afaceri ori poate ca le poate aduce o intalnire ce se va dovedi in timp importanta.

Leu

Pentru nativii zodiei Leu primele doua decade ale lunii sunt favorabile, efervescente, norocoase chiar. Ei insisi au o stare interioara excelenta: se simt gata de noi provocari, isi propun lucruri indraznete, dar perfect realizabile in opinia lor.

Pe de alta parte, poate ca le sunt apreciate meritele, poate ca au noroc de o promovare (noroc inseamna sa apara un post liber, sa se creeze un post prin care sa fie recompensati sau din care sa isi poata pune in valoare calitati de lider, coordonator, supravegetor, motivator).

Pot obtine castiguri suplimentare in aceasta luna; o fi vorba despre ceva tempoarar, sezonier sau care are legatura cu un anumit proiect ori cu un anumit client semnificativ pentru afacerea lor.

Interesant, primele doua decade ale lunii constituie o perioada favorabila pentru persoanele mai in varsta sau pentru cei care au inceput sa creada ca imbatranesc, ca ceilalti ii evita, ca nu mai este nevoie de ei. Sunt acum cautati, intrebati, solicitati.

Din 21 iunie, ar fi bine sa fie atenti la semnalele trupului, la schimbari pe care le detecteaza fata de perioadele anterioare. Bine este sa consulte un medic daca simt ca ceva este in neregula, sa nu lase ca lucrurile sa revina de la sine la normal. Este foarte posibil ca situatia sa se imbunatateasca prin miscare sau prin schimbari in alimentatie, poate ca realizeaza ca este ceva cauzat de lipsa odihnei si a somnului. Oricum trebuie sa acorde atentie acestor aspecte si sa nu intreprinda actiuni riscante fizic, sa se suprasolicite (eforturi, framantari, suparari, enervari).

Nu strica sa isi impuna niste restrictii in plan financiar, sa isi stabileasca o suma limita de cheltuieli astfel incat sa lichideze eventuale restante, sa inchida un credit ori pentru a nu stingheri din suma pe care si-au propus sa o aloce concediului.

Fecioara

In luna iunie, cel putin in primele doua decade ale sale, nativii zodiei Fecioara sunt in plina activitate. Daca sunt sefi, vor arata acest lucru: se implica, iau decizii, organizeaza sedinte, fac discutii individuale cu subordonati si incearca sa ii motiveze, sa ii organizeze mai bine.

Este o buna perioada pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca (mai ales pentru cei care nu au un CV solid, care se afla la primele experiente) si pentru cei care vor sa isi schimbe jobul. Pe de alta parte, au ocazia sa rezolve ceva din urma: sa raspunda unor acuzatii, sa isi “curete” numele, renumele, sa lamureasca incurcaturi. Si poate chiar li se cere acest lucru inainte ca altii sa fie de acord cu continuarea unei relatii, a unei colaborari.

De-a lungul aproape a intregii luni (pana pe 28, mai exact), Marte se afla in semnul Pestilor, iar de aici le poate crea probleme nativilor zodiei Fecioara in relatiile sentimentale si in viata sociala. Tocmai de aceea suntnt importante diplomatia si discernamantul; ar trebui sa analizeze daca merita sa intre intr-o disputa ori daca este mai bine ca timpul si faptele sa vorbeasca pentru ei.

Se pare ca nu lipsesc momente mai fierbinti intr-o relatie; ar trebui sa inteleaga motivatia si starea emotionala a celuilalt inainte de a riposta. Poate trebuie sa incerce sa ii linisteasca, sa le ofere argumente credibile, de bun simt.

Un plus de oportunitati in sfera profesionala care se ivesc de pe urma unor relatii personale (oameni cu care au colaborat anterior sau poate ca le-au fost sefi, supervizori, coordonatori) apar incepand din data de 21.

Iunie este, in ansamblu, o luna buna pentru finantele lor: pentru castiguri salariale crescute / revenire la salariul de baza anterior.

Balanta

Soarele si Venus (guvernatorul zodiei lor) se afla in semnul Gemenilor in primele doua decade ale lunii iunie. De aici, pentru Balante, ganduri inalte, optimism, sperante. Planifica sau poate chiar merg intr-un pelerinaj, ajung la biserici, manastiri, in locuri incarcate de istorie si de spiritualitate.

Stiu sa creeze in jurul lor o atmosfera pozitiva: canta, recita, fredoneaza, folosesc citate celebre, vorbe ale unor oameni intelepti, Ridica moralul altora, li se cere parerea, un sfat.

Sunt conectati la evenimentele din plan mondial: se intereseaza, citesc, ajung la surse alternative de informatii, analizeaza lucrurile pe care le afla.

De-a lungul integii luni, pozitiile astrale le sunt favorabile pentru sfera profesionala. Ajung in compania unor persoane importante, sunt acolo unde se iau decizii si poate ca au un cuvant de spus.

Isi propun sa innoiasca intr-o masura oarecare oferta de produse si servicii pe care le ofera, sa isi puna in valoare fatete si calitati pe care sefii sau colegii nu le cunosc. Lucreaza din greu la imaginea lor sociala (chiar daca nu lasa sa se vada acest lucru) si se lupta sa isi faca un nume ori sa reocupe pozitii pe care le-au avut anterior.

Probleme pot aparea din alt plan. Aproape intreaga luna se anunta a fi o perioada solicitanta din punct de vedere fizic, cu riscuri pentru sanatate: trebuie sa fie atenti la obiectele pe care le folosesc sau in apropierea carora se afla (risc de taiere, arsura, intepatura).

Din 21 iunie, sunt posibile schimbari in sfera profesionala, iar aici le prind bine prietenii si relatii mai vechi, sudate. Daca este nevoie, li se pune vorba buna, mentioneaza cineva realizari sau calitati ale lor. Sanse de promovare; iar cei mai tineri sau neexperimentati, cel putin sa se faca si ei cunoscuti.

Scorpion

Iunie se anunta a fi o luna grozava pentru nativii zodiei Scorpion: Marte (guvernatorul semnului lor) se afla intr-o pozitie care ii favorizeaza. Iar de aici, pofta de viata, nevoie de miscare, dorinta de distractie, sete de realizari individuale.

La pachet insa, trebuie sa facem o mentiune: apare si o inclinatie spre ignorarea unor riscuri, dorinta de performanta, bravada. Bineinteles ca daca acestea sunt pastrate in limite rezonabile nu se intampla nimic rau.

Sfera financiara necesita o atentie crescuta in primele doua decade ale lunii: exista dorinta sau poate ca apare nevoia unui imprumut, li se cere un imprumut. Trebuie sa isi puna semne de intrebare asupra unor chestiuni financiare mai serioase, asupra celor care le prezinta propuneri de asocieri sau de afaceri ori asupra bonitatii financiare a acelora care le solicita un imprumut. Chiar si daca se gandesc la o afacere pe termen mai lung din care considera ca nu au decat de castigat, este bine sa isi faca de mai multe ori calculele, sa ia in considerare si eventuale obstacole, intarzieri.

Sunt aspecte interesante pentru cei aflati aproape de anii de pensie: se gandesc poate sa revina la casa parinteasca, sa faca agricultura (macar ca pasiune sau doar pentru familia lor), sa isi simplifice viata, sa isi lase mai mult timp pentru ei. Iar in acest context poate ca descopera o traditie / reteta de familie si se gandesc sa o valorifice, sa faca o mica afacere de familie. Poate ca unii se orienteaza spre domeniul constructiilor si incep cu ridicarea unei case pe un teren mostenit sau aflat in proprietatea lor si vor dori ca in timp sa se extinda.

Viitorul ii preocupa in mare masura pe nativii Scorpion: nu se multumesc sa supravietuiasca din punct de vedere financiar, ci isi propun sa traiasca linistit si confortabil, ba chiar sa lase si ceva consistent urmasilor.

Sagetator

Pentru nativii zodiei Sagetator sfera relationala este marcanta in primele doua decade ale lunii iunie. Lucru important, se reduce tensiunea care a existat inca de la sfarsitul lunii mai. In plus, isi largesc cercul de prieteni, au ocazia sa cunoasca oameni interesanti, reintalnesc oameni dragi cu care nu s-a vazut de cine stie cand. Au de la cine sa invete lucruri interesante, valoroase: de la specialisti, cunoscatori, experti, oameni cu experinta profesionala si de viata.

De-a lungul intregii lunii vor manifesta interes pentru locuinta, eventual pentru tranzactii imobiliare. Vor cauta sa profite de scaderea preturilor (daca vor sa vanda), tin la pret daca au ceva (spatiu, locuinta, teren) de vanzare sau de inchiriere. Pot ajunge la tot felul de intelegeri cu cei cu care au de impartit o mostenire in situatia in care lucrurile nu sunt clare prin testament sau prin lege. Iar in acest context poate ca se gandesc la renovarea unei case de vacanta, a celei parintesti etc.

Marte se afla in semnul Pestilor pana pe 28 iunie si ii indeamna sa faca schimbari in locuinta; este foarte posibil insa ca partenerul sa vina cu ideea sau sa isi exprime dorintele si impreuna trec la treaba. Daca este veche sau se afla la limita perioadei de functionare, incep sa se gandeasca la inlocuirea instalatiei sanitare, a aparatului de aer conditionat etc.

Mobilitate scazuta in aceasta perioada: isi propun sa se concentreze asupra unor lucruri ramase neterminate, sa intre in detaliile unui domeniu de activitate, sa studieze ca sa poata trece la actiune ei insisi, fara sa fie nevoiti sa apeleze la ajutor din afara.

Se gandesc la un viitor pe termen mai lung si poate ca strang relatia cu frati sau veri, rude apropiate in ideea inceperii unei afaceri de familie sau a sprijinului pe care acestia il pot acorda nativilor Sagetator.

Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn primele doua decade ale lunii iunie sunt mai obositoare sau mai dificile din mai multe puncte de vedere. Bineinteles, ei sunt obisnuiti cu greutatile si nu sunt genul care se dau la o parte din fata lor, deci le vor putea face fata cu succes.

Surprize in sfera profesionala: foarte probabil ca sefii sa le incredinteze sarcini dificile, sunt cautati pentru probleme delicate, li ce cere parerea, sfatul, se pune pret pe experienta lor.

Partea buna este ca rezultatele obtinute in conditii dificile le aduc faima, respect, apreciere. Ba chiar si sanse de promovare, lucru care pentru ei constituie un aspect important. Sunt oarecum incapatanati si perseverenti, isi doresc sa realizeze lucruri deosebite pe cont propriu, sa aiba sansa sa invete in direct, la fata locului.

In intreaga luna iunie, Mercur se afla in semnul Racului (mai intai in mers direct, iar apoi in miscare retrograda). Efectele pentru nativii Capricorn sunt ca cei care nu sunt intr-o relatie pot gasi acum pe cineva pe care il socotesc interesant, atractiv, inteligent, bun partener de conversatii. Nu vor avea nevoie de prea mult timp ca sa se cunoasca unul pe celalalt. In aceasta prima faza a relatiei conteaza pentru ei capacitatea celuilalt de a purta o conversatie interesanta si stimulativa, de a face legaturi intre informatii, de a compara atitudini si pareri. Evident, bunul simt si echilibrul sufletesc si emotional al celui pe care il au in fata sunt esentiale pentru hotararea lor de a se angaja intr-o relatie serioasa.

In luna iunie, mobilitate crescuta: fac drumuri multe de placere sau de nevoie; observa, invata, se intereseaza despre obiceiuri ale locurilor in care ajung.

Si pentru nativii Capricorn este valabila recomandarea de a se ingriji de sanatate in primele doua decade ale lunii, sa nu lase o problema sa se agraveze.

Varsator

Pentru nativii zodiei Varsator primele doua decade ale lunii iunie sunt grozave : ajutor astral, dar si ei se implica, traiesc intens: sunt dezinvolti, inspirati, energici, magnetici, simpatici. Au un aer de invingator, emana incredere in ei insisi. Iar in aceste conditii pot obtine premii, aprecieri, laude. In plus, li se acorda sprijin, incredere. Foarte important, insa, stiu si sa rasplateasca aceasta incredere care li se acorda.

Se remarca prin faptul ca fac totul cu eleganta si nu lasa sa se vada eforturile lor. Si chiar ca se implica, se pregatesc, se consuma, nu vor sa lase lucrurile la voia intamplarii. Este foarte posibil ca acum sa puna bazele unui plan pe termen mai lung (vorbim despre cativa ani sau despre tot restul vietii): se gandesc sa isi deschida o afacere, sa isi schimbe domeniul de activitate, sa se mute, sa invete in secundar ceva care va deveni candva (nu foarte tarziu) preocuparea de baza.

Marte se afla in semnul Pestilor pana spre sfarsitul lunii iunie si le poate ridica nativilor Varsator tot felul de probleme ce tin de sfera financiara. Pe de o parte, poate ca isi propun sa faca investitii de amploare; nu strica insa sa ia in calcul mai multe variante si oferte inainte de a lua o decizie. (mai ales daca este vorba despre un domeniu nou pentru ei, o afacere pentru care nu au destula experienta). Pe de alta parte, apar tot felul de tentatii in calea lor si intr-o prima faza nu se uita la bani. Cu cat mai repede isi fac niste socoteli, cu atat mai bine pentru ei.

Buna perioada pentru cei care doresc sa piarda in greutate sau sa isi refaca fortele, tonusul. In mod natural simt mai putin nevoia de mancare, sunt tentati sa consume ceva pe fuga, eventual alimente care le ofera suficienta energie pentru activitatile lor. Pe de alta parte, simt in mod firesc nevoia sa faca miscare, sport, alergare, sa danseze. La un loc, toate acestea concura la o buna conditie fizica si excelenta stare de spirit.

Pesti

De-a lungul intregii luni, Marte se gaseste in semnul lor zodiacal natal si vine cu tot felul de efecte. In primul rand, ambitii, dorinte, nevoie de miscare, progres, schimbari in viata lor. Sunt radicali si nu mai “inghit” orice, nu se multumesc cu jumatati de masura. Ii surprind pe cei care ii considerau flexibili sau de genul “lasa-ma sa te las”. Poate ca au si episoade de incapatanare, nervozitate.

Partea buna este ca, in general, sunt norocosi in ceea ce intreprind, chiar daca nu stau prea mult pe ganduri. In schimb, simt cand trebuie sa spuna “stop, atat”, sa limiteze niste riscuri.

Mercur, Marte si Jupiter reprezinta o combinatie fericita pentru nativii Pesti in aceasta luna. Pe de o parte le aduce inspiratie, idei si incredere in ei insisi, pe de alta parte ambitie si rapiditate in decizii si actiuni, iar la nevoie gasesc si pe cineva care sa le ofere sprijin, o mana de ajutor.

In primele doua decade pot beneficia de sfatul parintesc, al bunicilor sau al cuiva care ii cunoaste destul de bine si le semnaleaza probleme cu care se pot confrunta, schimbari de care trebuie sa tina seama. Poate ca apare si un ajutor de natura financiara din partea familiei daca vorbesc despre ideile si dorintele lor.

Pentru unele dintre doamne, nevoia de schimbare profunda poate fi legata de dorinta de deveni mame (din nou, eventual). Ambitiile lor se pot transfera emotional asupra copiilor si poate ca incep sa ii tenteze pe acestia cu sport, arta, tot felul de activitati prin care sa descopere potentialul si calitatile celor mici. Iar apoi vor incerca sa le canalizeze eforturile spre acest domeniu, ii incurajeaza si ii sustin. Si poate ca pana la un anumit nivel vor incerca sa fie alaturi de ei intr-un mod cat se poate de practic: se antreneaza sau repeta impreuna, canta, danseaza, picteaza etc.

În articolul
Horoscop iunie 2020: Fecioarele au probleme în relație, Balanțele cu sănătatea
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Nicolae Guță reacționează, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok. Ce s-a întâmplat, de fapt: „Nu îl cred” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:59
Xtra Night Show. Nicolae Guță reacționează, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok. Ce s-a întâmplat, de fapt: „Nu îl cred” / VIDEO
  • Prima reacție a lui Nicolae Guță, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok
  • Ce s-a întâmplat, de fapt
Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău. S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lăsat...” / FOTO
Showbiz intern • la 21:40
Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău. S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lăsat...” / FOTO
  • Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău
  • S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Beauty & Lifestyle • la 21:16
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
  • Care dintre oamenii din imagine este stângaci
  • Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Care e floarea destinului tău. Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
Beauty & Lifestyle • la 20:46
Care e floarea destinului tău. Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
  • Care e floarea destinului tău
  • Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
Mireasa - Capriciile Iubirii. Antonia, confesiuni sincere în fața lui Cristian, după despărțirea tânărului de Laura. Ce mărturisiri și-au făcut cei doi: „Eu văd în tine...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:37
Mireasa - Capriciile Iubirii. Antonia, confesiuni sincere în fața lui Cristian, după despărțirea tânărului de Laura. Ce mărturisiri și-au făcut cei doi: „Eu văd în tine...” / VIDEO
  • Antonia a făcut confesiuni sincere în fața lui Cristian, după despărțirea tânărului de Laura
  • Ce mărturisiri și-au făcut cei doi
Ai probleme cu somnul? Aceste alimente și băuturi ar putea fi de vină
Beauty & Lifestyle • la 20:30
Ai probleme cu somnul? Aceste alimente și băuturi ar putea fi de vină
  • Ai probleme cu somnul?
  • Aceste alimente și băuturi ar putea fi de vină
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close