Horoscop sâmbătă, 22 februarie. Taurii au planuri mari de viitor, iar nativii Peşti vor fi ceruţi în căsătorie

Horoscop sâmbătă, 22 februarie © Arhiva

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 22 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele sâmbătă, 22 februarie.

Berbec

Într-o asemenea perioadă de nesiguranţă vă motivează amintirea unor succese sau poate că sunt menţionate în cercul vostru de prieteni, primiţi laude. Poate ca de odihnă aveţi nevoie acum, iar în zilele următoare vă veţi concentra asupra unui obiectiv ambiţios, responsabilităţi.

Taur

Planuri de viitor, visaţi poate la momentul în care veţi fi în posesia unei diplome sau autorizaţii şi veţi dobândi independenţa financiară. Bogata viata sociala şi profesională în aceasta perioadă, iar orice întâlnire sau participare la evenimente vă poate aduce în faţa unei oportunităţi.

Gemeni

Preocupare majoră pentru zona financiară în perspectiva unor cheltuieli sau investiţii serioase. Ar fi bine să fiti activi în sfera socială, să ţineţi legatura cu colegi, colaboratori, prieteni şi, bineînţeles, să urmăriţi tendinţele din domeniul vostru de activitate.

Rac

Animaţie în plan sentimental, partenerial, iar iniţiativa pare să fie la celălalt. Iar dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie actualmente, este foarte posibil ca cineva cu care aţi colaborat pentru o perioadă sau cu care aveţi o relaţie de prietenie să îşi dorească să formaţi un cuplu.

Leu

Traversaţi o perioadă destul de aglomerată şi cu atât mai mult savuraţi momentele petrecute în compania fiinţei iubite. Aţi putea intra întâmplător în contact cu cineva de specialitate capabil să vă ofere un răspuns la o problemă de maxim interes pentru voi.

Fecioară

După o perioadă de tachinări este posibil să atingeţi şi subiecte asupra cărora nu aţi căzut de acord sau poate că nici nu le-aţi deschis până acum din diverse motive. Puţin probabil însă să descoperiţi diferenţe majore între voi, să apară o fisură în relaţie.

Balanţă

Perioadă frumoasă în viaţa sentimentală: simţiţi că fiecare contează în ochii celuilalt, vă influenţaţi reciproc în luarea unor decizii. Iar dacă actualmente sunteţi singuri, se poate să constataţi că cineva a trecut de nişte teste preliminare şi puteţi spera la o relaţie frumoasă.

Scorpion

Deplasările din această perioadă au farmecul lor: vedeţi cu ochii voştri lucruri impresionante despre care aţi auzit, aduc sare şi piper în relaţie, lucruri frumoase de care vă veţi aminti. Bună stare sufletească, farmec, sunteţi un pol de atracţie pentru copii, nepoţi.

Sagetător

Încrezători, activi, plăcuţi la vorbă, deschideţi poate porţile unei colaborări, detectaţi posibilitatea unei afaceri. Este un an bun pentru finanţele voastre, iar lucrurile nu se întâmplă dintr-o dată sau poate că se leagă în lanţ o serie de realizări.

Capricorn

Ambiţii, dorinţa de noutate şi de progres, se învârt idei şi poate ca nici mâinile nu vă stau: este o perioadă de creativitate. Poate cumpăraţi ceva frumos pentru casa şi inveseliţi un colţ, o cameră dar ar putea fi vorba şi despre mutare şi lucrurile sunt la o scară mult mai mare.

Vărsător

Este nevoie să vă acordaţi timp şi vouă, să luaţi o pauză de la grijile şi preocupările ultimei perioade, să vă îngrijiţi de sănătate eventual.Vă miraţi poate auzind complimentele care vi se fac, s-ar bucura fiinţa iubită să îi dedicaţi timpul şi atenţia voastră.

Peşti

O discuţie faţă în faţă ar putea risipi eventuale îndoieli legate de intenţiile celui care vă curtează de ceva vreme. O declaraţie de dragoste ar putea fi însoţită de un cadou, de amintiri frumoase şi, dacă aşa este stadiul relaţiei voastre, chiar şi de cererea în căsătorie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro