Horoscop Valentine's Day. Trei cupluri îşi vor spune adio

Trei cupluri îşi vor spune adio © Arhiva

Este vineri, este 14 februarie şi este ziua în care sărbătorim iubirea. Această sărbătoare este una dintre favoritele celor care se află într-o relaţie.

Dacă pentru unii vineri este o zi specială, în care dăruiesc şi primesc cadouri, dar mai ales iubire, pentru cei singuri este o zi ca oricare altă în care aşteaptă să îşi întâlnească şi ei marea dragoste.  

Totuşi, astrele vin şi cu veşti mai puţin bune pentru unele zodii. Dacă unii sunt în culmea fericirii, alţii vor cunoaşte chiar pe 14 februarie ce înseamnă suferinţa.

De ce spunem asta? Ei bine, veştile astrologiclor nu sunt tocmai bune. Planete nu s-au aliniat pentru trei cupluri şi ajung să îşi spună adio, chiar în ziua în care trebuia să îşi sărbătorească iubirea.

Femeia Berbec şi bărbatul Capricorn

Nepotrivirea de caracter dintre cele două zodii îşi spune cuvântul, ajungându-se la certuri constante şi dureroase

Femeia Leu şi bărbatul Fecioară

Toată lumea cunoaşte spritul critic dus la extrem al Fecioarelor şi narcisismul Leoaicelor, greu de suportat uneori. Se pare că relaţia dintre Leu şi Fecioară îşi găseşte sfârşitul.

Femeia Scorpion şi bărbatul Rac

Femeile Scorpion sunt recunoscute drept insensibile şi reci, iar Racii sunt cunoscuţi ca familişti convinşi, loiali şi afectuoşi. Incompatibilităţile dintre cei doi se simt chiar din primele momente ale relaţiei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro