Horoscop vineri, 6 martie: Scorpionii primesc răspunsuri mult aşteptate, iar Fecioarele au parte de un sfărşit de săptămână obositor

+13 click pentru
galerie

Horoscop vineri, 6 martie: scorpionii primesc răspunsuri mult aşteptate, iar fecioarele au parte de un sfărşit de săptămână obositor © Spynews

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 6 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 6 martie.

 

Berbec. Dimineaţă destul de agitată, activitate contracronometru; poate vă prezentaţi la o întâlnire oficială dar gândurile vă stau la probleme casnice, de familie. Rezolvări însă după orele prânzului, sosesc poate acele veşti pe care le aşteptaţi.

Taur. Posibil să se amâne o întâlnire ori să nu găsiţi disponibilă persoana pe care o căutaţi; ar fi bine să daţi un telefon înainte de a porni la drum, dar şi să vă asiguraţi că aveţi la îndemână tot ceea ce aveţi nevoie: acte, contracte, chitanţe, oferta oficială, bani etc.

Gemeni. Poate faceţi o ultimă plată dintr-un contract mai mare şi veşi regândi cheltuelile din perioada următoare ca să nu mai treceţi prin griji şi emoţii. Aveţi şansa întâlnirii cu o persoană din conducere căreia îi puteţi transmite rugăminţi, opinii, propuneri, idei.

Rac. Posibil să lăsaţi pe altă dată luarea unei decizii ori să mai stabiliţi o rundă de negocieri. Vi se face o plată, încasaţi un avans, beneficiaţi de o reducere, promoţie, favoare: sunt tot felul de lucruri bune care vi se pot întâmpla în sfera financiară.

Leu. O stare fizică, sufletească şi mentală din ce în ce mai bună pe masură ce trec orele. Şi poate veţi reveni asupra refuzului unei invitaţii pentru acest sfârşit de săptămână şi începeţi pregătiri, treceţi pe la coafor sau ajungeţi în magazine, în mall.

Fecioară. Sfârşit de săptămână destul de obositor şi cu atât mai mult veţi aprecia liniştea casei, prezenţa celor dragi, orele de somn. Veţi avea poate ocazia să vă folosiţi de cunoaşterea unei limbi străine şi vă delectaţi cu o carte scrisă în original, va bucuraţi de nuanţe.

Balanţă. Poate că vă ţine în tensiune aşteptarea unui răspuns, poate că sunt şi alte variante pe care trebuie să le încercaţi; perseverenţa va aduce rezultate şi satisfacţie personală. Posibil să aflaţi că aveţi dreptul la o compensaţie, rambursare sau altă facilitate şi veţi face demersurile necesare.

Scorpion. Noutăţi interesante par să vină în a doua parte a zilei: răspunsul mult aşteptat, o discuţie în biroul şefului, aranjamente pentru o întâlnire cu un potenţial client, invitaţie la interviul cu un angajator sau pentru o probă de lucru.

Săgetător. Ar putea veni partenerul de viaţă cu o idee de ultim moment pentru petrecerea acestui sfârşit de săptămână sau va cheamă rude, prieteni, oameni dragi să le călcaţi pragul. Posibil să se refacă nişte calcule şi să rămâneţi în buzunar cu o sumă sau poate este acoperită o viitoare tranşă.

Capricorn. Este posibil ca o discuţie să nu se încheie cu un rezultat concret, însă aflaţi dorinţe sau cerinţe ale celeilalte părţi şi veţi cauta o rezolvare, veţi pregăti o ofertă adaptată. Aveţi voi în vedere o mişcare inteligentă, însă nu strică să faceţi o verificare ori să mai strângeţi informaţii.

Vărsător. Un sfârşit de săptămână destul de încărcat: au rămas lucruri de făcut sau poate că treceţi printr-o pasă de perfecţionism şi nu vreţi să le lăsaţi oricum. Posibil să apară o ofertă de munca, ceva pe termen scurt, şi va trebui să puneţi în balanţă câştigul cu consumul, oboseala, timpul.

Peşti. Idei şi planuri noi în urma unei întâlniri; poate că nu aveţi răbdare până săptămâna viitoare şi începeţi să vă informaţi, să faceţi calcule, să proiectaţi. Sau poate că pregătiţi un răspuns surprinzător, o propunere îndrăzneaţă dar perfect realizabilă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro