Horoscop weekend 24-26 ianuarie. Momente grele pentru aceşti nativi. Astrele le dau planurile peste cap

Horoscop weekend 24-26 ianuarie. Momente grele pentru aceşti nativi. Astrele le dau planurile peste cap © Spynews.ro

Weekendul 24-26 ianuarie a început în forţă, însă nu la fel stau lucrurile pentru trei zodii. Astrele nu sunt deloc de partea lor şi le dau planurile peste cap.

În continuare vă prezentăm care sunt cele trei zodii, care vor avea un weekend 24-26 ianuarie destul de greu.

Berbec - Horoscop weekend 24-26 ianuarie

Berbecii fac parte din categoria nativilor care nu vor avea un weekend aşa cum şi l-au propus din cauza unor probleme de sănătate care apar brusc. Cel mai probabil o răceală puternică le va da planurile peste cap, iar medicul le va interzice să iasă din casă.

Balanţă - Horoscop weekend 24-26 ianuarie

Nici Balanţele nu vor trece prin clipe mai bune, asta pentru că vor avea parte de probleme în relaţie. În ultimul timp, partenerul le dă semne că ceva este în neregulă, iar în aceste zile, nativii Balanţă vor afla lucruri care le pot afecta relaţia. Doar comunicarea va fi cea care îi va face să depăşească clipele grele din acest weekend.

Săgetător - Horoscop weekend 24-26 ianuarie

Nativii Săgetător se află şi ei pe lista celor care vor avea un weekend destul de greu din cauză că vor avea probleme la serviciu. Deşi alţi oameni se bucură de minivacanţa cu ocazia Micii Uniri, ei bine, nu la fel stau lucrurile pentru aceşti nativi, pentru că vor petrece foarte mult timp lucrând la un proiect. Şefii îi vor anunţa pe ultima sută de metri despre anumite schimbări, iar nativii Săgetător vor fi nevoiţi să muncească din greu în aceste zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro