Horoscopul dragostei, 27 ianuarie. O zi perfectă pentru planuri de viitor şi gesturi romantice

Horoscopul zilei aduce pe plan sentimental numai veşti bune. Astăti este o zi perfectă pentru planuri de viitor, gesturi romantice şi multă pasiune. Luna care se află în Peşti asigurăo atmosferă visătoare şi încântătoare.

Horoscopul zilei aduce pe plan sentimental numai veşti bune. Astăti este o zi perfectă pentru planuri de viitor, gesturi romantice şi multă pasiune. Luna care se află în Peşti asigurăo atmosferă visătoare şi încântătoare.

Berbec

Acum este momentul prielnic să faci acele modificaâări iâîn relatia ta care vor duce la iâîmbunătăţirea situaţiei. Schimbă ceea ce nu te mai satisface. Dacă eşti singur, nu este exclus să întâlneşti o persoană interesantă.

Taur

Lasă deoparte scenariile negativiste şi bucură-te de partenerul de cuplu. Cu cât adopţi o atitudine mai pozitivă, cu atât emani vibraţii care îl atrag şi puteţi petrece momente plăcute împreună. Dacă eşti singur, ai putea întâlni pe cineva nou. Însă analizează dacă este ceea ce ai nevoie. Nu merge mai departe dacă nu eşti convins.

Gemeni

Evită discuşiile interminabile care nu duc la nicio soluţie. O schimbare a peisajului poate fi ceea ce ai nevoie pentru a fi mai proaspăt şi mai atractiv pentru ceilalţi.

Rac

Este vremea să abordezi altfel relaţia de cuplu. Fii mai flexibil, mai vorbăreţ. Spune ce simţi fără să aduci acuzaţii. Daca eşti singur, cu siguranţă ştii vorba din bătrâni “are balta peşte”.

Leu

Ai putea resimţi o oarecare tensiune între tine şi partenerul de cuplu. Cele mai multe probleme sunt cauzate de stres şi presiunea din viaţa profesională. Dacă eşti singur, zâmbeşte mai des şi vei vedea câţi oameni vor roi în jurul tau.

Fecioară

Relaxeazî-te şi exprimă-ţi dragostea faţă de partenerul de cuplu. Astfel, momentele reci şi distante vor fi înlocuite de altele pasionale. Daca esti singur, cineva de la birou ar putea să-ţi declare dragostea.

Balanţă

Partenerul de cuplu este destul de tensionat, aşadar nu încerca să fortezi nota. Dacă eşti singur, caută alte abordari, priveşte viaţa din alte unghiuri şi vei putea găsi acele elemente care te ămpiedică să ai o relaţie solidă.

Scorpion

E o zi perfectă pentru o discuţie sinceră şi deschisă cu partenerul de cuplu. Vei vedea cum atmosfera dintre voi se îmbunătăţeşte.Dacă eşti singur, nu te plânge de statut. Dimpotrivă, bucură-te de el. Ai libertate totală şi mai puţine responsabilităţi.

Săgetator

Prioritatea ta numărul unu este să comunici deschis şi sincer cu partenerul de cuplu. Cu siguranţă veti putea petrece momente plăcute împreună. Dacă eşti singur, puţină lume poate rezista şarmului tău. 

Capricorn

Cu siguranţă veţi putea petrece momente plăcute împreună. Dacă eşti singur, puţina lume poate rezista şarmului tău. 

Vărsător

Ai şansa să petreci o zi minunată în compania persoanei iubite, totul culminând cu o noapte de poveste. Dacă eşti singur, sunt sanse mari ca viaţa amoroasă să se schimbe într-o clipă. Vei întâlni persoana pe care o aştepţi de atât de multă vreme.

Peşti

În cazul În care vrei ca lucrurile sΠfuncţioneze excelent în relaţia de cuplu trebuie să renunţi la egoism şi la posesivitate. Încearcă să fii mai relaxat. Dacă nu ţi-ai găsit încă jumătatea, trebuie să faci primul pas. Abordează persoana care ţi-a furat inima. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro