Horoscopul dragostei, 28 ianuarie. Surprizele se ţin lanţ, ceva magic se poate întâmpla astăzi

Ziua de 28 ianuarie este presărată cu multe surprize, dar şi un strop de magie. Astăzi se vor întâmpla numai lucruri magice, iar visurile care sperai să devină realitate, au toate şansele să se împlinească. Relaxarea, este cuvântul de bază pentru ziua de marţi.

Berbec

Conversaţiile cu partenerul de cuplu pot aduce la suprafaţă zone din relaţia voastră care au nevoie de o remediere imediată. Dacă eşti singur, nu este exclus ca cineva din anturajul tău să îţi aranjeze o întâlnire pe nevăzute cu cineva special.

Taur

Se anunţă o zi minunată alături de persoana iubită. Încearcă să nu te gândeşti la problemele de zi cu zi şi să te laşi purtat pe aripile romantismului. Dacă nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche, ieşi în oraş.

Gemeni

Surprizele plăcute vin una câte una în viaţa ta amoroasă. Şi indiferent că ai pe cineva sau eşti singur te asteaptă o noapte pasională, romantică.

Rac

Viaţa amoroasă intră într-o nouă fază. Eşti îndrăgostit şi te bucuri de relaţia romantică perfectă pe care o ai cu partenerul. Dacă eşti singur, flirteaza un pic cu persoana care ţi-a atras atenţia şi invit-o în oraş.

Leu

Este o zi numai bună pentru a ieşi în oraş cu jumătatea ta. Amândoi simţiţi nevoia să scăpaţi pentru câteva ore de grijile de zi cu zi şi, totodată, să aduceţi un suflu nou în relaţia de cuplu. Dacă eşti singur, nu trebuie să pui presiune pe tine pentru a-ţi găsi sufletul pereche. Lasă lucrurile să se desfăşoare în ritmul lor.

Fecioară

Te bucuri de momente cu adevărat speciale alături de partenerul de cuplu. Dacă eşti singur, nu te complace în această situaţie.

Balnaţă

Lucrurile curg armonios în relaţia ta de cuplu. Eşti norocos că te poţi bucura de câteva momente romantice în compania jumătăţii tale ceea ce vă apropie şi mai mult. Dacă eşti în căutarea sufletului pereche, fii mai atent la modul în care arăți.

Scorpion

Ar trebui să-ţi schimbi atitudinea când este vorba despre viaţa amoroasă. Ai tendinţa de a te lăsa prins în detalii nesemnificative şi să-ţi iroseşti, astfel, energia. Acceptă-ţi partenerul aşa cum este şi dă dovadă de mai multă pozitivitate. Dacă, însă, eşti singur, urmează o seară minunată în compania prietenilor.

Săgetător

O zi excelentă să repari puntea de comunicare cu partenerul de cuplu. Vei vedea că, dincolo de faptul că te vei simţi mai uşurat, partenerul va propune şi solutiile care să vă bucure pe amândoi. Dacă eşti singur, concentrează-te mai mult pe tine însuţi.

Capricorn

În aceste zile situaţia este roză din punctul de vedere al vieţii sentimentale. Partenerul te iubeste, iar asta e tot ce-ţi trebuie. Eşti singur? Planetele îţi zâmbesc aşa că ai toate şansele să găseşti ceea ce cauţi.

Vărsător

Poţi scăpa de tot stresul şi anxietatea care te copleşesc pentru a te bucura de momente cu adevărat romantice în compania jumătăţii tale. Dacă eşti singur este posibil ca în această seară să îţi găseşti iubirea visurilor tale.

Peşti

Viaţa ta amoroasă se află în graţiile stelelor. Totul funcţionează excelent din punctul de vedere al relaţiei de cuplu Dacă eti singur, nu rata nicio oportunitate.


 


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro