Horoscopul somnului! La ce oră se culcă zodiile?

Horoscopul somnului! La ce oră se culcă zodiile? © yve

Ora la care se culcă zodiile este foarte relevantă pentru activitățile pe care le desfășoară acestea pe tot parcursul zilei și nu numai. Astfel, semnele zodiacale fie pun foarte mult preț pe ora de somn și implicit pe odihnă (așa cum sunt Peștii, de pildă), fie adoră să doarmă la orele dimineții (Vărsătorii de exemplu), nefiind interesați de consecințele pe care le poate avea acest fapt.

Află din horoscop la ce oră mergi la somn în funcție de zodia ta.

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

Berbecii nu obișnuiesc să se pună prea devreme la somn, iar din acest motiv ora lor obișnuită este 12 noaptea sau chiar 2 dimineața. Nu pun prea mult preț pe somn, după cum putem observa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii se află între două extreme atunci când vine vorba de somn. Fie vor merge la culcare la 21:00 seara, fie vor dormi la 3 dimineața.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii acestei zodii sunt constanți în privința orei pentru a merge la somn, și anume 12 noaptea este ora perfectă pentru ei, de la care nu se abat niciodată.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Aceștia pun mare preț pe orele de somn, și mai ales pe ora la care merg să doarmă, ținând cont de regulile generale pentru sănătate. Astfel, ora lor de somn este 22:30, cu aproximație.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ora de somn a Leilor este constantă, motiv pentru care vor face de fiecare dată tot posibilul ca la 23:30 să se afle deja în pat, pregătiți de somn.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii zodiei Fecioară se află, ca și Taurii, în situații aflate la poli opuși. Astfel, o Fecioară fie va merge la somn la 21:00, fie o va apuca 4 dimineața.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Și Balanțele pun mare preț pe odihnă și pe ora la care merg să doarmă, motiv pentru care nu se vor pune niciodată la somn mai devreme de 22:30, dar nici mai târziu de 23:30.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Alegerea Scorpionilor atunci când vine vorba de ora de somn este una constantă, motiv pentru care niciodată nu vor dormi mai devreme sau mai târziu de 12 noaptea. Dacă depășesc această oră, vor adormi foarte greu, și astfel se explică ora invariabilă.  

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Din nou vorbim despre o situație aflată la două extreme, deoarece Săgetătorii nu sunt consecvenți în ora de somn. Astfel, fie vor dormi în jurul orei 21:00, fie la 3 dimineața.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În jurul Capricornilor s-a creat mitul conform căruia aceștia nu dorm niciodată, motiv pentru care ne este dificil să fixăm o anumită oră pentru acești nativi.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Și Vărsătorii cunosc două extreme în privința orei de somn, astfel încât vor alege să doarmă fie la 22:00, fie la 3 dimineața.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt foarte somnoroși, motiv pentru care ora lor obișnuită de somn este 21:30, făcând tot posibilul să nu depășească cu mult aceată oră.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro