Luna nouă, fatală pentru aceste zodii. Probleme grave cu care se confruntă trei nativi pe 13 iulie

+3 click pentru
galerie

Zodii influenţate de Luna Nouă © SpyNews

Fenomenele astronomice care vor avea loc mâine vor influenţa viaţa a trei zodii. Luna nouă şi eclipsa solară parţială vor afecta activitatea unor nativi, care trebuie să aibă mare grijă la comportamentul şi la sănătatea lor.

De Luna Nouă de pe 13 iulie, luna va fi localizată pe aceeași parte ca Pământul și soarele și nu va fi vizibilă pe cerul nopții. În continuare vă prezentăm cele trei zodii care vor fi afectate de Luna Nouă.

Rac

Aceşti nativi vor fi influenţaţi de Luna Nouă. Acest lucru se va simţi în activitatea lor, unde trebuie să fie foarte atenţi şi să încerce să fie la fel de productivi. Aceştia riscă să aibă lipsă de atenţie, dar şi să se enerveze foarte repede, dar totul poate fi controlat cu voinţă şi interes.

Scorpion

Luna Nouă îi va afecta pe aceşti nativi dându-le planurilor peste cap. Deşi ei au pus la cale un plan pentru prima zi de weekend totul va fi schimbat şi nimic nu se va întâmpla cum au stabilit.

Peşti

Nici pentru aceşti nativi lucrurile nu vor sta foarte bine de Luna Nouă pentru că au tendinţa să se enerveze repede. Trebuie să stea liniştiţi şi să se gândească la sănătatea lor. Tensiunea nu e deloc bună, iar dacă nu respectă sfatul medicului riscă să aibă probleme mari cu inima.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro