Trei zodii care vor avea parte de un Valentine’s Day de neuitat

Trei zodii care vor avea parte de un Valentine’s Day de neuitat © Arhiva

Mai sunt doar câteva zile până vom sărbători Valentine’s Day, iar din punct de vedere astrologic, trei zodii vor avea parte de cea mai minunată zi din viaţa lor.

Fie că sunt sau nu într-o relaţie, cei trei nativi se vor bucura din plin de ziua de 14 februarie. Vor petrece momente de neuitat cu persoana iubită, cu prietenii sau singuri. Cert este că, anul acesta, 14 februarie aduce emoţii şi trăiri noi, curaj şi speranţă. 

Leu

Anul acesta de Valentine's Day, zodia leu va lumina orice încăpere în care intră. Va trebui însă să îți știi clar intențiile când intri în încăperea respectivă: eșți acolo pentru a răspândi fericire sau pentru a-ți hrăni egoul? Zâmbește, fii glumeț, fii darnic cu îmbrățișările și lasă-ți flacăra interioară să strălucească puternic. 

Vărsător

Această este luna în care o să găseșți adevărata iubire a inimii tale, deși s-ar putea să nu vină sub forma la care te-ai aștepta. Sufletele pereche vin în diferite forme, iar dacă nu îl vezi pe al tău, nicio grijă, totul se va limpezi ulterior, poate chiar pe 14 februarie. 

Pești

Întreaga ta existență se învârte în jurul găsirii iubirii adevărate. Când vrei, poți să faci minuni, iar anul acesta de Ziua Îndrăgostiților vei împărți persoanelor de care ești cel mai apropiat putere, curaj și bucurie. Ai putea chiar să te surprinzi pe tine însuți, iubirea îți dă curaj, deci nu ezită să dai dovadă de acest nou curaj cu care ai fost înzestrat şi să faci tot ce nu te+ai fi gândit vreodată că vei face. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro