Zodiac chinezesc, joi, 14 noiembrie. Câinele întâmpină mari probleme în dragoste

Zodiac chinezesc, joi, 14 noiembrie. Câinele întâmpină mari probleme în dragoste © Sursă Arhivă

Zodiacul chinezesc le-a pregătit nativilor extrem de multe surprize: atât plăcute, cât şi neplăcute. Unii vor fi uimiţi de-a dreptul de unele veşti venite din partea prietenilor sau de unele situaţii la care nu s-ar fi aşteptat. Alţii însă întâmpină probleme destul de grave. Care sunt norocoşii şi care sunt ghinioniştii?

Șobolan

Semnificaţia proverbului "Cine  se scoală de dimineaţă, departe ajunge" pare să funcţioneze total invers pentru Şobolan. Acest nativ îşi începe ziua destul de greu şi fiind cu gândul la weekend, parcă ar mai zăbovi câteva minute în pat. Din acest motiv, mulţi dintre aceşti nativi vor întârzia la locul de muncă. Cu toate astea, Şobolanii vor avea parte de o zi mult mai prosperă decât s-ar fi aşteptat. Vor îndeplini toate sarcinile, iar munca lor va fi răsplătită cu bani în plus, obţinând un bonus la salariu din partea şefilor.

Bivol

La fel ca Şobolanii, Bivolii vor fi la fel de întârziaţi astăzi. Aceştia însă vor ajunge mai târziu la locul de muncă din alte motive. Fie i se strică maşina personală, fie pierde autobuzul, cert este că Bivolul va avea câteva piedici astăzi peste tot unde va trebui să se prezinte.

Tigru

Pentru Tigri însă, situaţia este mult mai roz. Aceşti nativi se trezesc cu mult chef de viaţă şi răspândesc în jurul lor multă energie pozitivă. De asemenea, deşi am trecut de prima parte a săptămânii, Tigrii au multă putere de concentrare. Aceasta îi va ajuta să rezolve toate problemele cu care se confruntă de-a lungul zilei. 

Iepure

Iepurii au planuri mult mai serioase. Aceştia au de mult timp în plan să îşi înceapă o nouă afacere sau să facă o investiţie. Înainte de a lua această decizie, este bine să ceară sfatul unor specialişti în domeniul în care doresc să activeze pe viitor.

Dragon

Dragonul, fire foarte iubitoare, se gândeşte şi astăzi la cei din jurul său, aşa că le va face o surpriză. Aceşti nativi sunt foarte ataşaţi de familiie lor şi au crescut într-un cămin călduros. Pentru a-şi exprima dragostea faţă de cei dragi, Dragonii vor cumpăra un obiect de care se va bucura toată lumea, deoarece va fi de folos fiecăruia. În urma gestului său, aceste zodii vor primi în schimb multă recunoştinţă.

Șarpe

Şarpele are multă treabă încă de la prima oră. Va face vizite pe la diverse instituţii şi în urma străduinţelor sale, va obţine rezultatul dorit. Pot avea surprize plăcute în ceea ce priveşte o moştenire.

Cal

Calul va avea mare succes datorită firii sale cumpătate. Dacă ştiu ce decizii să ia la momentul potrivit, aceşti nativi vor avea parte o reuşită uriaşă din punct de vedere financiar. Se apropie cu paşi siguri spre deschiderea unei afaceri.

Capra/Oaie

Lucrurile din jurul lor par să scape de sub control. Vor trebui să facă faţă multor situaţii neprevăzute, iar unele dintre ele nu sunt foarte uşoare. Nu trebuie să îşi piardă entuziasmul, deoarece au capacitatea de a îndrepta lucrurile atunci când îşi dau toată silinţa.

Maimuță

Maimuţa este una dintre cele mai norocoase zodii. Indiferent de cât de dificile ar fi situaţiile cu care se confruntă, nativii fac cumva şi ruşesc să iasă cu brio la suprafaţă. Este posibil ca la locul de muncă să existe câteva tensiuni, însă Maimuţa nu se va lăsa afectată şi îşi va menţine aceeaşi atitudine pozitivă.

Cocoș

Cocoşii vor avea parte de cele mai frumoase surprize. Vizita unui prieten pe care nu l-a mai văzut de mult îi va însenina complet ziua. De asemenea, pot primi o veste la care nu s-ar fi gândit. Una foarte emoţionantă.

Câine

Pentru Câini sunt anunţate mari probleme în capitolul "dragoste". Aceştia vor avea de suferit, deoarece simt că relaţia lor cu partenerul de viaţă o ia la vale. 

Mistreț

Mistreţul se simte din ce în ce mai obosit în ultimul timp. Aproape storşi de puteri, aceşti nativi vor face orice pentru câteva clipe de odihnă, chiar dacă se află la locul de muncă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro