Zodiacul Chinezesc pentru weekendul 12 - 14 aprilie. Aceste două zodii vor avea revelații uriașe

Zodiacul Chinezesc pentru weekendul 12 - 14 aprilie. Aceste două zodii vor avea revelații uriașe © Arhiva

Află ce ți-au pregătit astrele în zodiacul chinezesc, în weekendul care urmează! Sfărșitul de săptămână aduce vești bune pentru unii nativi, dar și idei revelatoare pentru două zodii.

Dragon. Nu lăsa gândurile negative să îți inunde mintea și focusează-te pe ceea ce ai de făcut. Nimic nu îți poate sta în cale dacă ai puțină ambiție.

Șarpe. Se materializează niște dorințe și cu ajutorul partenerului de viață vei putea să faci ceea ce ți-ai propus. 

Cal. Duci la bun sfârșit ultimele detalii pentru vacanța din această vară și reușești chiar să achiți întreaga sumă.

Capră. Ai avut și zile mai bune, dar nu dispera. Cu siguranță te așteaptă o perioadă în care vei avea mai mult timp pentru tine.

Maimuță. Așteptă-te la situații mai puțin plăcute la locul de muncă, însă trebuie să renunți la atitudinea arogantă.

Cocoș. Vei avea parte de un weekend agitat, multe idei neînpărtășite și situații limită în familie. Tratează totul cu mult calm.

Câine. Deschide ochii larg și vei vedea că ceea ce îți dorești este mai aproape decât crezi de tine. Cât despre relația de cuplu, depinde numai de tine dacă vrei să faci compromisuri.

Mistreț. Acordă-le mai multă atenție persoanelor dragi pentru că i-ai cam evitat în ultima perioadă. Organizează o ieșire în oraș!

Șobolan. Vei avea și puțin timp pentru tine weekendul acesta, astfel că este timpul ideal pentru o sesiune de shopping sau o vizită la spa.

Bou. Dacă deschizi ochii bine după angajări ca și alternative la ce ai sau la opțiuni în carieră, poți avea surprize frumoase.

Tigru. Vei devia puțin de la program pentru că altfel nu vei putea să faci față tuturor solicitărilor.

Iepure. Vei avea nevoie de tot calmul din lume pentru a te calma într-o ceartă pe care o vei avea cu partenerul de viață.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro