Homepage » Horoscop » Horoscopul anului 2022. Care sunt zodiile care ar putea primi moșteniri

Horoscopul anului 2022. Care sunt zodiile care ar putea primi moșteniri

Georgiana Prodan

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 09.01.2022 la 12:39 Actualizat pe 09.01.2022 la 12:51

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru anul 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

  • Horoscopul anului 2022
  • Ce ne-au pregătit astrele
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Inceput de an in forta pentru nativii zodiei Berbec. Au in minte destule idei si planuri din anul anterior pe care vor sa le materializeze cat de curand posibil. Este bine sa fie activi inca din primele zile si saptamani ca sa profite de sustinerea astrala de care beneficiaza. Pot aparea oferte si oportunitati care tin de sfera profesionala sau afaceri. Nu este exclus ca in primele saptamani sa se oficializeze o promovare care le-a fost promisa anul anterior. Din 24 ianuarie si pana in 6 martie sunt in atentia comunitatii, a sefilor. De voie sau de nevoie, sunt mai activi, mai ambitiosi. Sunt urmarite cu atentie declaratiile si faptele lor, promisiunile pe care le fac. Un eventual anunt legat de statusul lor matrimonial (logodna, casatorie, separare, divort etc.) este comentat indelung, face valuri in cercul in care sunt cunoscuti.

Din 15 aprilie si pana pe 25 mai, Marte (guvernatorul lor) traverseaza zodia Pestilor, o pozitie mai delicata pentru ei. Vor avea, totusi, parte de surprize placute (ajutor, rezolvari neasteptate) in situatii dificile, data fiind pozitia celor doi benefici (Jupiter si Venus). Din 10 mai si pana la jumatatea lui octombrie, Jupter este in semnul lor: un lucru grozav pentru ei. Ajutor venit pe neasteptate, propuneri, oferte. Mai profund, insa, au loc schimbari profunde in mintea lor, in sufletul lor. Vad intr-o alta lumina evenimente care i- au luat prin surprindere in ultimul timp, inteleg rostul unor intamplari de cine stie cand.

Au curaj sa reia, cu idei noi si variante noi, proiect pe care le-au abandonat. Sfarsitul lunii mai le poate aduce un succes remarcabil, o promovare. In ansamblu, un an bun pentru ei, care le ofera niste sanse cu care nu se intalnesc prea des in viata.

Taur

Destula activitate pentru nativii zodiei Taur la inceput de an. Poate si o evaluare, examen. Nu este neaparat vorba despre ceva oficial: poate ca sefii ii urmaresc cum se descurca intr-o noua postura, daca le vor putea incredinta sarcini mai dificile. Aspecte bune in sfera financiara in primele patru luni ale anului si in ultimele doua. Venituri crescute pentru cei care au activitate pe cont propriu. Aprilie trebuie sa fie o luna deosebita din acest punct de vedere. Cine stie sub ce forma pot aparea plusuri consistente si pentru cei care lucreaza la stat, cu grile fixe de salarizare.

Martie este o luna buna pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca si pentru cei care aspira la o promovare. In cel de al doilea caz pot avea si concurenta, dar sansele sunt de partea lor. Poate ca in acest moment nu se gandesc la schimbarea locului de munca, insa evenimente din martie ii pot face sa reflecteze serios la o activitate pe cont propriu ori la o pozitie libera despre care au aflat de curand.

Din 10 mai, timp de aproximativ sase luni, Jupiter, marele benefic, se afla in semnul Berbecului, pozitie din care nu isi manifesta prea generos, asupra Taurilor, influenta si puterea. Eforturi, pregatire pentru perioade mai bun, reflectii asupra unor intamplari mai vechi sau mai recente din viata lor. Muncesc din greu, incearca sa isi faca cunoscute realizarile, produsele ori serviciile, sa revina in atentia publicului sau a sefilor.

In primele trei saptamani ale lui iunie, Venus (guvernatorul lor) se gaseste in semnul lor: perioada frumoasa, linistita. Atrag, au farmec, sunt cautati, revad colegi si prieteni vechi, fac noi cunostinte. Aspecte bune si pentru sfera sentimentala. Trebuie sa atragem atentia asupra cheltuielilor si investitiilor pe care le vor avea in vedere in ultima decada a lunii iunie. Au tendinta sa scoata cu usurinta banii din buzunar, eventual in perspectiva unor proiecte pe care poate ca le vor abandona, amana, modifica in aspectele lor esentiale.

Gemeni

Primele patru luni ale anului (de fapt, pana pe 10 mai) trebuie sa fie remarcabile pentru nativii zodiei Gemeni (martie, in special). Posibile schimbari (de anvergura, chiar) care tin de sfera profesionala sau afaceri. Este o perioada care nu trebuie tratata cu lejeritate (,,nu am chef astazi, vad ca oricum apar oferte si oportunitati”). Intalnesc oameni importanti care le acorda timp si atentie, ba chiar sprijin pentru proiectele despre care le vorbesc. Li se poate incredinta o functie importanta, sunt promovati, devin cunoscuti, ajung in atentia publicului, a comunitatii din care fac parte.

Ei insisi sunt mai ambitiosi, stimulati poate de concurenta, incurajati de colegi, prieteni. De-a lungul intregului an ramane importanta pentru ei dorinta de a-si finaliza studiile, de a trece la nivelul urmator, de a intra in profunzimea unor fenomene. Calatorii pentru studii, cercetare, burse de studiu. Daca regulile nu permit deplasari, poate ca vor urma niste cursuri online.
Posibil sa inregistreze succese deosebite alaturi de un coleg, partener, asociat. Poate ca sunt recomandati de catre cineva cu care s-au inteles bine, pentru care au lucrat. Perioada favorabila pentru cei care sunt dispusi sa abordeze un alt domeniu de activitate (in care au, totusi, o oarecare pregatire teoretica).

Daca isi fac treaba bine la inceput de an, se vor putea bucura de castiguri financiare confortabile in lunile urmatoare (negociaza contracte avantajoase, primesc sporuri despre care nu au discutat la inceperea unui proiect). Vesti sau evenimente de la jumatatea lunii ianuarie ii pun pe ganduri, ii vor urmari, poate pentru o perioada destul de lunga. In februarie trebuie sa evite investitiile riscante, activitatile la care nu se pricep, pentru care nu au experienta suficienta. La inceputul anului, tensiuni relativ usor de depasit in relatia de cuplu, cu un partener, asociat, coleg.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac, atmosfera grozava la inceput de an in relatia de cuplu. Cei care sunt singuri actualmente poate ca intalnesc pe cineva care le lasa o impresie deosebita. Cei care sunt la inceputul relatiei se bucura de complimente, cadouri, de toate lucrurile pe care le fac impreuna cu celalalt.

Pana pe 24 ianuarie sanatatea le-ar putea da emotii, insa pot trece relativ usor peste deranjamente. In plus, si dragostea poate face minuni. Dupa data de 24 si pana pe 6 martie vor avea ocazia sa se convinga daca lucrurile (intre ei si celalalt) stau chiar asa cum si le-au imaginat. In cupluri in care de multa vreme nu mai exista comunicare reala apar momente tensionate, ies la iveala lucruri surprinzatoare, revin subiecte pe care au opinii diferite.

Pe de alta parte, poate ca inceputul anului ii aduce intr-o alta echipa, primesc oferte de asociere, colaborare. Din 10 mai si timp de aproximativ sase luni, perioada remarcabila in plan profesional si al afacerilor. Se gandesc sa se extindas, daca au o afacere pe cont propriu; gasesc nisa, asociatul reprezentantul. Apar sanse de promovare surprinzatoare pentru cei care au avut doar functii minore, dar care intre timp si-a completat studiile, au impresionat prin atitudine si rezultaste (,,bomba” ar putea exploda pe la sfasitul lui mai, inceputul lui iunie).

An bun pentru finantele lor (mai ales in prima jumatate): au fler, stiu cand sa investeasca si cand sa economiseasca, anticipeaza si profita de scaderea unor preturi. Au de castigat de pe urma unor asocieri. Daca este cazul, pot recupera sume care li se cuvin, date cu imprumut, intra in posesia unei mosteniri. In vara, acolo unde este cazul, ganduri de casatorie. Iar daca si-au programat nunta atunci, va fi un eveniment cumva ieit din comun, de neuitat.

Leu

La jumatatea lunii ianuarie, intalniri importante. Negocieri cu implicatii si efecte pe termen lung; tocmai de aceea nu este recomandabil sa faca un compromis nu prea multumitor, in speranta ca lucrurile se vor aranja altfel in timp relativ scurt. La inceputul lui februarie intalnire remarcabila pentru cei care sunt in cautarea jumatatii; posibila cerere in casatorie pentru cei care se cunosc de un timp suficient (nu mai au rabdare pana la ziua indragostitilor !).

Configuratia astrala ii avantajeaza pe cei care se gasesc la a doua tinerete si care nu si-au pierdut speranta ca mai pot fi fericiti. La sfarsitul lui februarie si inceputul lui martie trebuie sa acorde atentie crescuta propunerilor de afaceri sau de asociere pe care le primesc. Prea frumos ca sa fie si adevarat; este nevoie de garantii, acte originale, detalii puse la punct. Din a treia decada a lui aprilie si timp de doua luni, aspecte grozave pentru sfera profesionala. Poate fi momentul unei promovari, al incheierii unei aliante de succes, obtinerii unor rezultate deosebite, premii, distinctii. Poate ca acum intalnesc pe cineva care le poate fi de un real folos in cariera.

Pe de alta parte, este posibil ca increderea care li se acorda sa vina la pachet cu un obiectiv de atins, criterii de performanta, iar termenul sa fie destul de scurt, de ordinul lunilor. Aspecte mai delicate pentru relatia de cuplu in iulie, august. Cuplurile cu vechime stiu sa treaca peste ele: fiecare il cunoste destul de bine pe celalalt, stiu ce ii place si ce nu. Pentru relatii inchegate de curand, vor descoperi la celalalt atitudini, puncte de vedere sau convingeri pe care nu le-ar fi banuit.

Sfera calatorii este frumos aspectata: au parte de un concediu de neuitat, ajung intr-o destinatie la care viseaza de mult, luna de miere lasa amintiri placute profunde, intalnesc oameni interesanti cu care vor pastra legatura, vor lega prietenii ce se vor putea dovedi profitabile.

Fecioara

Mult de munca, solicitari diverse pentru nativii zodiei Fecioara la inceputul anului. Vor simti, poate, nevoia sa faca o investitie in echipamente si scule, sa invete sa foloseasca tehnici si aparatura moderna pentru a isi imbunatati performantele, pentru a isi usura activitatea.

Sfera relationala este bine aspectata in primele patru luni ale anului si, dupa caz, se indragostesc, retraiesc momentele de la inceputul relatiei, isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in compania omului iubit, sa se mute impreuna, sa achizitioneze o locuinta. Posibil sa faca acum aranjamente de casatorie, cu dorinta ca aceasta sa aiba loc cat de curand posibil. Poate ca o sarcina este cea care grabeste evenimentele. Pentru cei care nu au o relatie, se prea poate sa apara cineva deosebit in viata lor in ultimele doua decade ale lunii martie. In cazuri exceptionale, separare sau divort, realizate in conditii amiabile, civilizate: poate ca amandoi ajung la concluzia ca este mai bine asa.

Pe de alta parte, isi largesc cercul de cunostinte; perioada excelenta pentru cei a caror activitate este strans legata de clienti, de relatia cu publicul. Intre 25 ianuarie si 5 martie, configuratie astrala delicata pentru sanatate; doamnele insarcinate trebuie sa acorde un plus de atentie corpului lor, sa respecte indicatiile medicului, sa evite activitatile fizice solicitante. Incepand cu a treia decada a lunii mai, aspecte deosebite pentru activitatea profesionala sau afaceri. Bune sanse sa gaseasca un partener dispus sa investeasca in afacerea lor. Oricum, ceva bun pare sa se intample pentru finantele lor: recupereaza sume sau bunuri care li se cuvin, intra in posesia unei mosteniri.

Pe de alta parte, in toamna (sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie) trebuie sa fie atenti la o propunere de afaceri, de impartire a unor bunuri sau drepturi, de iesire din indiviziune.

Balanta

Pentru cateva saptamani la inceput de an, nativii Balanta prelunges in sufletul lor atmosferas de sarbatori, se bucura de prezenta celor dragi si, mai ales, se bucura de viata. Isi propun, poate, pentru acest an sa se ingrijeasca de ei si de sanatatea lor si a familiei. Vor face eforturi sa duca la un alt nivel o pasiune pe care si-au (re)descoperit-o recent, in anul anterior eventual. Se vor implica mai mult in cresterea celor mici (copii sau nepoti). Nu este vorba doar despre scoala, ci si despre activitati extrascolare care ii ajuta pe cei mici sa creasca sanatosi, vigurosi, cu incredere in ei insisi. Se bucura sa caute un talent ori inclinatie a acestora, apoi sa o cultive.

Realizari personale; nu se intrevad schimbari serioase in plan profesional in primele patru luni ale anului, astfel ca pot face lucruri care ii uimesc pe cei din jurul lor prin frumusete, eleganta, armonie, echilibru.Din mai, se anima viata sociala, asa cum le place lor. Poate ca cineva care le-as remarcat talentul si realizarile le propune o afacere, asociere, colaborare. Vor fi sase luni
grozave pentru cei care isi desfasoara activitatea intr-o echipa, club, asociatie.

Pe cei care nu sunt intr-o relatie, configuratia astrala de la sfarsitul primaverii ii poate lua prin surprindere: sunt incantati de o aparitie in viata lor. Pentru ca in ecuatie va fi implicat si Marte, vor fi poate niste obstacole de depasit impreuna, clarificari legate de trecutul unuia dintre ei, insa finalul pare sa fie unul fericit. Casatorie, logodna vor fi evenimente frecvent intalnite la Balante in aceasta vara. Pe de alta parte, apar si schimbari in plan profesional, social. Li se recunosc merite (chiar si din partea unor fosti contestatari sau concurenti ai lor), ajung in pozitii de conducere, de influenta, poate chiar inregistreaza progrese, succese cu firmas pe care au lansat-o nu cu mult timp in urmas.

Scorpion

Este de bun augur pentru Scorpioni prezenta lui Jupiter in semnul Pestilor in primele patru luni ale anului. Este un tranzit rapid, care le poate aduce, insa, mari satisfactii. In primul rand poate fi foarte bine vorba despre aspectul material: obtin venituri de pe urma unui talent, produs realizat cu mainile lor sau ca urmare a unei promovari, post obtinut acum (lucru posibil mai ales in perioada 25 ianuarie – 5 martie).

Capata putere, influenta, sunt apreciati in domeniul lor de activitate, in regiunea in care activeaza. Pozitia este favorabila si doamnelor care doresc sa devina mame; aceasta ar putea fi marea fericire din acest an, dar nu singurul lucru bun care li se poate intampla. Pot obtine venituri foarte multumitoare cei care recent au investit intr-o locuinta, pensiune, unitate de cazare sau din activitati agricole, valorificarea unui teren.

Foarte bun inceput de an pentru elevi, studenti, pentru cei care se pregatesc pentru evaluari, examene; bucurie si liniste pentru parintii lor. Spre sfarsitul iernii poate se gandesc la schimbari destul de serioase pe care sa le faca in locuinta in aceasta primavara, vara (daca nu cumva le fac chiar atunci, in februarie, martie, aprilie).

Din 10 mai si timp de sase luni, munca multa, activitati diverse. Preocupare pentru sanatate; nu este vorba despre boala, ci mentinerea sanatatii, miscare, activitati fizice, timp petrecut in natura. Poate ca cei care detin pamant se gandesc sa cultive plante despre care stiu ca au efecte remarcabile asupra sanatatii, vor incerca, eventual, sa obtina si castiguri financiare din aceasta activitate. Spre sfarsitul anului, program ceva mai lejer: vor putea iarasi sa se ocupe de acele lucruri pe care le fac de drag, din placere, care le umplu sufletul de bucurie. Se bucura de realizarile obtinute din activitatea de peste an.

Sagetator

In primele patru luni ale anului, Jupiter (guvernatorul semnului Sagetatorului) traverseaza semnul Pestilor, pozitie favorabila Sagetatorilor. Preocupare pentru casa si familie. Investitii serioase in locuinta, achizitionarea unui teren vor fi parte importanta din preocuparile lor in aceasta perioada. In primele saptamani, Marte este in semnul lor si le da un plus de ambitie, nerabdare, energie.

Efectele sunt favorabile si in plan profesional, social. Posibila promovare, incredintarea unei pozitii care implica, probabil, si deplasari (pentru control, instruirea personalului firmei, li se da sarcina sa puna bazele unei filiale si li se incredinteaza conducerea acesteia etc.). Oportunitati de promovare pentru cei care se afla in serviciul public, administratie. Isi fac prieteni printre persoane importante, cu influenta si autoritate.

Pe de alta parte, bun moment pentru reorientare profesionala, pentru un nou domeniu in care sa porneasca o afacere pe cont propriu, valorificand eventual o mostenire, traditie, secret de fabricatie.

Din 10 mai, pentru sase luni, Jupiter traverseaza semnul Berbecului. In afara de curajul lor proverbial au si noroc, inspiratie. Foarte buna perioada sub aspect financiar; investitii recente pot da roade surprinzator de bogate. Se pot face remarcati cu un produs care poarta marca lor, semnatura lor. Progrese remarcabile ale celor mici care de curand s-au inscris la un cerc, club sau lucreaza sub indrumarea unui specialist. Doamnele care isi doresc sa devina mame isi pot vedea apropiindu-se de visul lor: sunt mari sanse ca o sarcina sa apara in aceasta perioada. Parintii se vor preocupa mai mult de copiii lor: isi fac timp, se implica in alegerile lor (daca acestia sunt la o varsta frageda), sunt alaturi de ei la antrenamente, concursuri.

Capricorn

Aspecte echilibrate la inceput de an pentru nativii zodiei Capricorn. Soarele si Venus sunt in semnul lor. Buna stare sufleteasca, visuri si sperante. Marte, insa, le poate pune probleme legate de sanatate, de somn, amintiri legate de lucruri care nu le- au iesit asa cum si-au dorit. Schimbare in bine, insa, dupa data de 25 ianuarie. Pentru cei mai tineri, buna influenta asupra lor din partea parintilor (sfaturi, incurajari, ajutor material daca este nevoie etc.).

Dupa caz, posibile complicatii sufletesti, sentimentale de la sfarsitul lui ianuarie si pana in prima saptamana a lunii martie. Emotii intense, dorinte diverse; poate ca cei din jurul lor le reproseaza faptul ca nu ii mai recunosc. Pentru cei maturi si echilibrati sufleteste, perioada bogata in activitati si realizari personale. Din 10 mai si timp de sase luni, oportunitati profesionale, sansa unei promovari, reveniri in activitate sau la nivelul ridicat cu care erau obisnuiti. Interes pentru achizitia unei locuinte, pentru renovari de amploare; scot buna parte din rezervele financiare si nu se zgarcesc la materiale, arhitect, design. Daca relatiile cu fratii/surorile au fost bune de-
a lungul vietii lor, alegerea locuintei este influentata si de cat de aproape este de acestia.

Pentru cei care nu au o relatie stabila, aparitie demna de interesul lor, la inceputul verii. Ganduri de casatorie pentru cei care au trecut de primele stadii ale relatiei. Proiecte de succes, realizate in colaborare, de-a lungul verii. Pot gasi pe cineva dispus sa investeasca in ideile sau afacerea lor. Poate fi vorba despre o investitie imobiliara: fie ceva ridicat de la zero, fie de renovarea unei proprietati, amenajarea unei unitati de cazare. Intra in calcul o investitie in agricultura (poate fi, foarte bine, combinata cu cea mentionata anterior: pensiune rurala, agroturism).

Varsator

Inceput de an mai delicat pentru nativii Varsator: au tendinta sa isi faca prea multe griji, sa despice firul in patru, sa isi faca procese de constiinta. Gandesc, analizeaza, fac planuri si apoi le reanalizeaza, fac schimbari ale planurilor lor. Preocupare pentru o investitie mai serioasa. Tinand cont de cele mentionate mai sus, nu strica sa amane luarea unei decizii pana la jumatatea lunii februarie. Pana atunci pot aparea oferte pentru ei: de asociere, de vanzare a unei afaceri, echipament de productie, instalatii etc. Merita sa petreaca ceva timp studiind piata si potentialul respectivei afaceri.

La inceputul lui martie, pentru aproape o saptamana vor fi patru planete in semnul lor: evenimente care ii iau prin surprindere, idei neobisnuite, intalniri cu oameni deosebiti. Sfera sentimentala este si ea incarcata. Poate ca soseste momentul sa faca o alegere, sa ia o decizie legata de relatia de cuplu daca aceasta scartaie de o buna perioada de timp. Exista si cazul fericit al unei cereri in casatorie. Lunile de dinaintea examenelor si a evaluarilor se anunta grozave pentru elevi si studenti: important este sa se aplece asupra materiei si sa nu piarda timpul.

In aceasta vara, posibila schimbare la nivel interior, personal, profund, legata de credinte, religie, felul in care vad viata si se raporteaza la elemente care nu sunt in puterea lor de actiune. In vara ajung, poate, la concluzia ca trebuie sa se ingrijeasca mai mult de ei insisi si de sanatatea lor, sa isi prelungeasca vigoarea, mobilitatea, capacitatea de efort. Miscare, deci, drumetii, plimbari. In toamna, oportunitati care tin de sfera profesionala sau afaceri. Apare posibilitatea unei promovari, extinderea unei afaceri. Vor ajunge, poate, la concluzia ca merita sa investeasca in reclama, publicitate, (re)branduirea afacerii.

Pesti

Jupiter traverseaza semnul lor in primele patru luni ale acestui an. Si in 2021 s-a mai intamplat acest lucru pentru cateva luni. Sanse, oportunitati, idei de valoare, propuneri demne de luat in seama. Perioada remarcabila pentru cei care isi doresc un nou inceput in afaceri ori in plan profesional. Poate ca nu ei sunt cei care aplica pentru o pozitie, ci pur si simplu sunt contactati, invitati la un interviu (evident, conteaza istoricul lor profesional, numele sau renumele pe care si l-au facut, dar se pot bucura si de recomandari ale unor oameni cu care au lucrat ori pe care i-au avut ca profesori, antrenori, indrumatori, sefi).

Efectele sunt deosebite si in plan personal, sentimental, familial. Se simt pregatiti sa isi inceapa viata de familie, sa aduca pe lume un copil. Poate ca la sfarsitul acestei ierni ori la inceputul primaverii intalnesc persoana alaturi de care se vad pana la sfarsit. Aspecte bune si pentru sanatatea lor. Cei care au probleme de o perioada ceva mai lunga (luni sau chiar un an) pot vedea o imbunatatire semnificativa a starii lor: fie prin dieta, fie prin miscare, ceva deosebit potrivit afectiunii lor, fie intalnesc un terapeut, antrenor, medic.

Doar prima decada a lunii februarie poate fi intrucatva problematica pentru nativii Pesti, cu multe planete intr-o pozitie mai putin favorabila lor. Chiar si in conditiile unor dificultati, marele benefic isi face datoria si le usureaza situatia, le aduce un ajutor neasteptat, idei practice si eficiente.

Din 10 mai, Jupiter (guvernatorul semnului lor) intra in Berbec si va sta acolo pentru aproximativ sase luni. Va fi o perioada buna pentru finantele lor. Investitii inspirate, chilipiruri pe care nu le vor rata. Au intelepciunea sa puna deoparte bani albi pentru zile negre. Daca au nevoie pentru ideile si proiectele lor, gasesc finantare convenabila, eventual un ajutor din partea familiei.

În articolul
Horoscopul anului 2022. Care sunt zodiile care ar putea primi moșteniri
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024: Racii se bucură de atenție
Horoscop zilnic • la 09:04
Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024: Racii se bucură de atenție
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Showbiz intern • la 00:57
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
  • Naomy a murit la doar 47 de ani!
  • Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Showbiz intern • la 00:14
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
  • Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani
  • De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:07
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
  • Motive de ceartă între Maria și Ștefan
  • Concurenta i-a atras atenția iubitului ei
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
Emisiuni TV • ieri la 23:24
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
  • Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril:
  • Simte că și-a găsit fericirea
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Emisiuni TV • ieri la 22:41
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
  • Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan
  • Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close