Homepage » Horoscop » Horoscopul erotic al iernii! Află cum te vei încinge în sezonul rece

Horoscopul erotic al iernii! Află cum te vei încinge în sezonul rece

Publicat pe 03.11.2013 la 00:00 Actualizat pe 03.11.2013 la 10:44

Având în vedere că am intrat deja în luna noiembrie, frigul de afară ne aduce o stare de moleşeală şi uneori taie chiar şi pofta de sex. Ei bine, acum ai ocazia de a rezolva aceste probleme prin cele mai potrivite poziţii sexuale pentru zodia ta.

Având în vedere că am intrat deja în luna noiembrie, frigul de afară ne aduce o stare de moleşeală şi uneori taie chiar şi pofta de sex. Ei bine, acum ai ocazia de a rezolva aceste probleme prin cele mai potrivite poziţii sexuale pentru zodia ta.

Berbec: În această perioadă toate persoanele din această zodie au mult mai multă nevoie de sex. Un berbec este extrem de muncitor pe plan profesional, motiv pentru care atunci când ajunge acasă îşi doreşte o partidă de sex mai ceva ca în filme. De asemenea, nu este indicat să fie refuzat pentru că îi place să simtă că partenerul îl devorează efectiv. Cu toate acestea, trebuie să îi dai senzaţia că deţine mereu controlul şi să nu eviţi nicio practică mai puţin ortodoxă în pat. Punctele erogene ale berbecilor sunt capul, urechile şi buzele. În această perioadă berbecii vor avea parte de sex cât să le ajungă pentru tot anul viitor.

Taur: Taurii nu vor trece cu vederea peste nicio ocazie în această perioadă. Sunt foarte activi în pat şi vor să experimenteze cele mai ciudate poziţii sexuale şi în cele mai inedite locaţii. Dacă îţi doreşti să cucereşti un taur trebuie să fii foarte deschis în pat, ba chiar inventiv. Cea mai sensibilă zonă a taurilor este gâtul, aşa că dacă îl săruţi pasional pe buze în timp ce îi atingi gâtul vei avea parte de cea mai bună partidă de sex de până acum. Taurii nu sunt deloc pudici, iar atunci când simt că se potrivesc cu partenerii de viaţă se lasă pe mâinile lor şi sunt pregătiţi de orice, doar să îi satisfacă. De asemenea este foarte deschis jucăriilor erotice şi este pregătit să alterneze orice rol.

Gemeni: Gemenii vor prefera ca în această perioadă să pună foarte mare accent pe sentimente, aşa că în loc să ajungă în pat cu câţi mai mulţi parteneri vor alege unul singur, pe care îl vor răsfăţa cum ştiu ei mai bine. Gemenii sunt mari degustători a tot ceea ce înseamnă preludiul. Convorbirile erotice la telefon sunt o tactică foarte folosită de gemeni. De asemenea, casetele de filme pentru adulţi sau chiar o carte despre poziţiile sexuale vor fi mereu pe noptiera lor şi nu se vor abţine nicio clipă de la a trece teoria în plan practic. Braţele şi mâinile sunt zonele lor erogene. Atunci când sunt atinşi delicat pe mâini cu o pană sau cu o cremă plăcut mirositoare se vor aprinde mai repede decât îţi poţi imagina. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ştiţi este faptul că nu suportă să fie întrerupţi, iar dacă o vei face nu te aştepta să îţi mai ofere vreodată atenţie.

Rac:
Racii nu sunt deloc fani ai aventurilor de o singură noapte, iar această perioadă nu le va schimba acest principiu. Calmul unui rac este dedicat relaţiilor lungi şi serioase, motiv pentru care dacă în această perioadă nu are o relaţie va fi cu siguranţă în căutarea uneia. Racii sunt dependenţi de afecţiune şi de asemenea adoră să ofere şi ei la rândul lor. Fiind un semn de apă, racului îi place la nebunie să simtă acest element în tot ceea ce face. Deşi nu este atras de picăturile de sudoare, cu siguranţă săruturile umede sau sexul în apă îl vor duce pe culmile extazului. Zona erogenă a acestei zodii este pieptul. Femeile adoră să fie sărutate pe sâni, iar bărbaţii trebuie să fie mereu atinşi în această zonă pentru a se simţi suficient de bărbaţi.

Leu: Ei bine, aici lucrurile stau puţin mai diferit. Nu ai să vezi niciodată un leu singur şi care nu are parte de sex. Deşi nu este nici el un fan al aventurilor, atunci când este în pană de partener va apela la această modalitate doar pentru a-şi demonstra că încă este cel mai bun partener întâlnit vreodată. Dacă crezi că ai văzut scene dure la viaţa ta, însă nu ai întâlnit încă un partener leu, trebuie să te anunţăm că te-ai înşelat amarnic. Leii sunt cei care domină într-o partidă de sex, însă până acolo trebuie să îi demonstrezi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că eşti îndeajuns de puternic. Zona cea mai sensibilă a leilor este spatele, mai exact coloana vertebrală. Le plac jocurile erotice şi niciodată nu se vor simţi bine dacă nu auşi o melodie pe măsură în surdină. Pentru o partidă de sex perfectă leii au nevoie de un spaţiu comod şi chiar jucării erotice.

Fecioară:
Feciorele sunt destul de pretenţioase în acest sens, aşa că această perioadă, deşi le face mai sensibile, nu le va duce niciodată în pat cu un partener cunoscut recent. Dacă fecioara încă nu are o relaţie este posibil să nu aibă nici parte de sex. De asemenea, persoanele din această zodie nu sunt deloc atrase de experienţele noi. Le plac partidele de sex obişnuite şi nicidecum în locuri publice. Zona cea mai sensibilă a acestei zodii este cea a buricului. Fecioarele patronează aceastră arie şi orice atingere aici are efecte maxime. Mai mult, pentru a avea o partidă bună de sex cu o fecioară trebuie să pui mare accept pe preludiu pentru că altfel este posibil să ai parte de cea mai plictisitoare noapte din viaţa ta.

Balanţă: Această zodie este numită perfectă în materie de sex. Odată ce ai ajuns în patul acestei zodii trebuie să fii sigur că vei afla ce înseamnă plăcerea tuturor simţurilor. Aceşti parteneri sunt foarte atenţi la decorul locaţiei unde fac sex, aşa că dacă partida se petrece în dormitor vor exista mereu lumânări parfumate şi o lumină slabă şi romantică. Balanţele patronează zona şoldurilor şi vor reacţiona imediat când le vei atinge această zonă. O balanţă nu este deloc pudică, ba chiar este deschisă jocurilor erotice atâta timp cât va simţi pe parcursul întregii partide de sex că la mijloc există sentimente. În această perioadă persoanele din această zodie nu vor exagera cu partidele de sex, iar acest lucru se datorează faptului că sunt foarte preocupate de problemele profesionale.

Scorpion: Scorpionul patronează sexualitatea! Este unul dintre cei mai potriviţi parteneri de sex şi nu va rata nicio ocazie pentru a se simţi bine şi totodată pentru a-şi duce partenerii pe culmile plăcerii. Sezonul rece îi va aduce o viaţă sexuală foarte activă, însă nu îşi doreşte o relaţie stabilă. Scorpionii sunt mereu în căutare de parteneri şi de senzaţii tari, aşa că, dacă eşti dispusă la o partidă ca în filme, însă doar pentru o noapte, poţi apela la scorpion. Zona cea mai sensibilă a acestei zodii este zona intimă, genitală. De asemenea, este un fan înfocat al sexului oral, în special dacă este bine făcut şi se completează frumos cu jucării în zona anală. Sunt mereu pregătiţi de acţiune, dispuşi să facă sex oriunde, indiferent de locaţie, şi oricând. În general, bărbaţilor din această zodie le place să privească, aşa că va trebui să asculţi lecţiile şi să laşi să te privească în timp ce tu te masturbezi sau te atingi provocator.

Săgetător: Definiţia acestor parteneri este senzualitatea. Sunt extrem de atenţi la detalii şi foarte pasionali. Această perioadă le ridică apetitul sexual, însă nu au obiceiul de a intra în pat cu orice partener. În general, săgetătorii trebuie să fie extrem de atraşi de un partener pentru a-i arăta cel mai interesant drum spre plăcere. Le place să trăiască intens, motiv pentru care săruturile lungi, atingerile fierbinţi şi cuvintele potrivite sunt "instrumentele" necesare care îţi vor garanta o noapte întreagă plină de pasiune şi senzualitate. Punctele erogene ale acestei zone sunt capul şi părul. Adoră să fie mângâiaţi şi mai ales ca partenerii de sex să se joace în părul lor. Nu îi plac partidele de sex dure sau violente, ci preferă o noapte lungă şi pasională.

Capricorn: Deşi este extrem de retras şi nu dă senzaţie de un fan al sexului, ştie mai multe decât îţi poţi imagina. Sezonul rece îi va trezi pofta de sex şi îşi va dori un partener pentru a-şi satisface poftele. În general, capricornii sunt foarte atraşi de relaţiile serioase, iar atunci când au lângă ei un partener de încredere acesta va fi răsfăţat cu tehnici de sex pe care nu le-a mai trăit înainte. Capricornii sunt responsabili de zona articulaţiilor, mai ales a genunchilor. Bărbaţii din această zodie adoră lupta de cucerire, aşa că nu sări imediat în pat pentru că este posibil să primeşti ceea ce îţi doreşti, însă a doua oară nu se va mai întâmpla. Femeile îşi doresc să cunoască bărbatul prima oară şi abia după câteva experienţe îşi vor da drumul la adevăratele lor aptitudini în materie de sex.

Vărsător: Ei bine, dacă ai întrebări despre sex nu este nevoie să te apuci de citit cărţi care să îţi ofere un răspuns. Tot ce trebuie să faci este să întrebi un vărsator. Ştie absolut orice în materie de sex şi are atât de multe idei încât după o partidă de sex cu un vărsător vei pleca destul de "îndoctrinat" în ale sexualităţii. Iarna aceasta vărsătorii vor experimenta tot ceea ce şi-au propus până acum, însă nu au reuşit. Tot ceea ce este nou devinde o provocare pentru un vărsător şi nu îi va rezista. Zonele erogene ale acestei zodii sunt picioarele, în special gleznele. Adoră să fie atins în aceste zone. Masajul picioarelor este extrem de important pentru ei, aşa că pentru a-i trezi simţurile va trebui să munceşti destul de mult.

Peşti: Pentru această zodie nu există sezon rece sau sezon cald. Pentru peşti există doar sezonul fierbinte care se desfăşoară pe întreg anul. Este cel mai bun amant, este pregătit pentru sex oriunde şi oricând. Nu va refuza niciodată o partidă de sex sălbatic, aşa că, dacă stai la o cafea cu o persoană din această zodie şi îi şopteşti ceva fierbinte la ureche, este posibil să te ia cu forţa la toaletă pentru a-ţi oferi cea mai nebună partidă de sex din viaţa ta. Adoră masajul tălpilor cu uleiurile aromate, mai ales cele mentolate. De asemenea, îi plac foarte mult partidele de sex în apă. Piscinele, oceanele sau jacuzzi-urile sunt locurile unde nicio persoană din zodia peşti nu va rata să îşi demonstreze abilităţile.

Citeşte şi:

HOROSCOP EROTIC. Află cum eşti în pat, în funcţie de zodie

În articolul
Horoscopul erotic al iernii! Află cum te vei încinge în sezonul rece
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:52
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
  • Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii
  • Ce a dezvăluit actrița
Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Soția lui, Grațiela, sfâșiată de suferință. Femeia nu s-a dezlipit de sicriul lui / VIDEO
Showbiz intern • la 15:32
Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Soția lui, Grațiela, sfâșiată de suferință. Femeia nu s-a dezlipit de sicriul lui / VIDEO
  • Grațiela a trăit momente cumplite la priveghiul lui Costel Corduneanu
  • Soția interlopului trece prin cele mai grele clipe
Tânăra de 26 de ani, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburată de moartea tatălui
Stiri interne • la 15:11
Tânăra de 26 de ani, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburată de moartea tatălui
  • O mamă, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni
  • Femeia, tulburată din cauza morții tatălui ei
Știrile Antena Stars. O mamă a trei copii, în greva foamei de 42 de zile. De ce protestează femeia, în București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:43
Știrile Antena Stars. O mamă a trei copii, în greva foamei de 42 de zile. De ce protestează femeia, în București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO
  • O mamă, în greva foamei de 42 de zile
  • Motivul pentru care protestează
Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare! Curtea de Apel i-a respins contestația. Decizia este definitivă
Stiri interne • la 14:34
Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare! Curtea de Apel i-a respins contestația. Decizia este definitivă
  • Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare pentru următorii cinci ani
  • Fostului primar din Baia Mare i s-a respins definitiv cererea
Banc: „Aş vrea să cumpăr un cadou pentru iubitul meu”. Continuarea te va amuza pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 14:12
Banc: „Aş vrea să cumpăr un cadou pentru iubitul meu”. Continuarea te va amuza pe cinste
  • Bancuri
  • Glume amuzante
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Momentul exploziei care a devastat blocul din Craiova. O cameră de supraveghere a surprins imaginile dezastrului
recomandare pe observatornews.ro
Momentul exploziei care a devastat blocul din Craiova. O cameră de supraveghere a surprins imaginile dezastrului
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Top 5 plante de apartament care îți aduc noroc și belșug în casă. E bine să le ții aproape mereu
recomandare pe playtech.ro
Top 5 plante de apartament care îți aduc noroc și belșug în casă. E bine să le ții aproape mereu
Zodiile care se despart de partener până la final de aprilie. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, se strică relaţii
recomandare pe playtech.ro
Zodiile care se despart de partener până la final de aprilie. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, se strică relaţii
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close