HOROSCOPUL FINANCIAR: 5 martie - 12 martie. Zodia care va "sparge" o sumă uriaşă de bani

+4 click pentru
galerie

Horoscopul financiar al săptămânii 5-12 martie 2018 © Spynews

Săptămâna 5 martie - 12 martie 2018 se anunţă una plină de surprize pentru toate zodiile.

Pentru unele zodii, săptămâna care tocmai a început se anunţă una destul de tumultoasă pe plan financiar, pe când pentru alte zodii, începând cu 5 martie, se vor putea bucura de multe reuşite, conform horoscop-urania.com. 

Berbec - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Trebuie să aibă foarte mare grijă pe ce aruncă banii, pentru că există posibilitatea să facă mai multe drumuri până la medic.

Taur - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Nu este un moment bun pentru a schimba locul de muncă, mai ales că reprezintă o sursă de venit. De asemenea, mare grijă cui îi împrumutaţi bani.

Gemeni - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Chiar dacă începutul săptămânii se anunţă glorios, trebuie să ai foarte mare grijă pe ce dai banii, mai ales că în weekend se anunţă cheltuieili neprevăzute.

Rac - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Racii vor sparge o sumă uriaşă de bani la finele acestei săptămâni, mai ales că vor avea intenţia de a se plimba, de a merge într-o călătorie şi chiar de a achiziţiona bilete pentru un sejur în doi.

Leu - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Chibzuiţi de fel, nativii Leu vor strânge bani pentru a-şi face poftele. Având o fire analitică de fel, Leii vor avea mereu bani în buzunare, în orice situaţie.

Fecioară - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Există posibilitatea ca la jumătatea săptămânii să aveţi parte de o surpriză financiară pe care aţi aşteptat-o de foarte mult timp.

Balanţă - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Aceşti nativi vor avea o săptămână grea, fie că este vorba despre plata chiriei sau a cumpărăturilor. Nativii Balanţă trebuie să înveţe să pună bani la ciorap pentru „zile negre”.

Scorpion - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Nu ştii cum să o scoţi la capăt, mai ales că ţi-ai dorit foarte mult să ai lucruri durabile şi de calitate. Acest lucru implică costuri suplimentare. Nativii Scorpion au o predispoziţie spre cheltuieli masive. 

Săgetător - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Nativii Săgetător au tendinţa de a se autointitula drept cei mai chibzuiţi şi zgârciţi dintre toate semnele zodiacale, însă adevărul este altul. Săptămâna aceasta vor avea parte de surprize majore pe plan financiar. Mare atenţie cui împrumutaţi.

Capricorn - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Ai zis Capricorn şi ai spus tot! Aceşti nativi vor „sparge banii” în cluburi exclusiviste şi nu le pasă de cheltuielile domestice pe care le au de făcut. 

Vărsător - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Sunt bucuroşi de reuşitele lor şi vor primi o sumă substanţială de bani. Atenţie la persoanele din jurul tău! 

Peşti - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 martie - 12 martie
Se ştie deja că nativii Peşti sunt afacerişti foarte buni, ceea ce înseamnă că vor avea parte de un supliment financiar, mai ales dacă îşi deschid o nouă afacere sau pun la cale un plan în acest sens. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro