Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE! Ninge sau nu cu cadouri pentru zodia ta?

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE! Ninge sau nu cu cadouri pentru zodia ta?

Publicat pe 28.11.2015 la 13:15 Actualizat pe 28.11.2015 la 20:38

Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie pline de entuziasm. Dacă te întrebai cum va decurge luna cadourilor pentru tine, află din horoscopul de pe luna decembrie.

Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie pline de entuziasm. Dacă te întrebai cum va decurge luna cadourilor pentru tine, află din horoscopul de pe luna decembrie.

BERBEC
Decembrie 2015 este pentru Berbeci o perioada de ambitie si determinare, marcata de colaborari dinamice, dar si de concurenta sau lupte intense. Pluto, aflat in casa carierei Berbecului, este stimulat de careul cu Marte si iti alimenteaza dorinta arzatoare de a-ti atinge telurile, de a avea succes, putere, glorie si onoruri.
Interactiunile cu ceilalti te motiveaza puternic pe tot parcursul lunii decembrie 2015. Din acest motiv, le cauti - fie sub forma constructiva a cooperarii, fie sub cea turbulenta a rivalitatii sau a conflictului. Ar fi bine sa alegi cooperarea, fiindca iti poate aduce beneficii financiare apreciabile. In decembrie 2015, realizarile Berbecilor pot avea legatura cu studiile, calatoriile, conexiunile la distanta, sfera culturala sau spirituala.
De asemenea, in decembrie este rost de castiguri suplimentare, cadouri sau achizitii profitabile.

TAUR
Ai un final de an aglomerat, in care parca vrei sa le pui pe toate la punct. In plus, apar diverse personaje cu propuneri sau idei care te determina sa te mobilizezi.Perechea, prietenii sau colaboratorii au un impact vizibil asupra vietii profesionale a Taurilor pe tot parcursul lunii decembrie 2015. Si nu doar ei, ci si adversarii sau concurentii, care pot sa ii provoace pe Tauri la lupta ori la intrecere.In decembrie 2015, succesul profesional depinde mult de felul in care te pricepi sa-ti atragi cooperarea celorlalti si sa eviti confruntarile in care nu ai sanse solide de izbanda. Mai depinde insa si de iscusinta cu care folosesti informatiile confidentiale la care ai acces. In a doua jumatate a lunii, este recomandat sa iti gestionezi finantele cu intelepciune.


GEMENI
Decembrie 2015 este destul de relaxat pentru Gemeni in plan profesional. In casa muncii Gemenilor se afla Venus, care aduce cooperare, intelegere, optimism si o atmosfera agreabila. De regula, sub influenta ei oamenii lucreaza cu placere si fara zor, sunt creativi, se bucura de mici ocazii favorabile, au sprijinul colegilor, iar prestatia lor este bine remunerata. Pentru Gemeni, toate astea sunt confirmate o data in plus in decembrie 2015 de prezenta lui Marte, stapanul casei muncii Gemenilor, in casa a cincea solara, o casa care are de-a face cu sansa si placerile. Perioada este excelenta pentru colaborari, pentru actiuni de prezentare, reprezentare si promovare si iti poate aduce succes in domenii care au legatura cu arta, sportul sau divertismentul.

RAC
Inainte de Sarbatori ai de lucru, nu gluma, asa ca te agiti destul de mult. Asta, fiindca Soarele se afla in casa muncii Racului pana pe 22 decembrie 2015, subliniind importanta vietii profesionale, mobilizandu-te, punandu-te la treaba, dar aducandu-ti in acelasi timp si satisfactii. Este o perioada in care Soarele iti imprumuta din forta si stralucirea lui, te ajuta sa te impui, sa te distingi, sa stralucesti la randul tau. In decembrie 2015 Racii nu sunt scutiti de dificultati, dar au autonomie de lucru, pot sa-si dovedeasca talentele, buna pregatire si aptitudinile de organizatori. In final, eforturile le sunt bine rasplatite financiar. Marte, stapanul casei carierei Racului, spune insa ca poate aparea ceva care sa te determine sa-ti reconsideri unele obiective sau sa declanseze anumite schimbari.

LEU
In linii mari, in decembrie 2015 cariera Leilor continua sa evolueze pe liniile deja trasate. Te mobilizezi insa mai bine, te misti mai mult, iei taurul de coarne, faci tot felul de demersuri, te intalnesti sau discuti cu diverse persoane, argumentezi, convingi, negociezi. Ai profit din activitati care presupun efort intelectual, care au de-a face cu informatia, comunicarea sau miscarea. Se poate sa scrii sau sa calculezi mai mult, sa tii o prelegere sau sa faci deplasari in interes profesional. In decembrie 2015 Leii se pricep de minune sa-si prezinte si sa-si vanda "marfa". In unele momente, sansa i-ar putea plasa pe Lei in conjuncturi favorabile, din care se pot alege cu diferite avantaje. Te bucuri si de confort financiar, dar ar fi bine sa te feresti de risc si risipa.

FECIOARĂ
Sub o opozitie Marte-Uranus pe axa formata de casele banilor Fecioarei, decembrie 2015 este o luna care te motiveaza mult in plan financiar si iti poate aduce castiguri frumoase, dar in care nu este bine sa risti, fiindca te poti trezi cu buzunarul gol. Sunt contraindicate speculatiile, pariurile si, in general, incercarile de a obtine bani nemunciti. In aceasta perioada, orice initiativa financiara trebuie cantarita atent si fara graba. Deciziile impulsive pot fi paguboase. Pentru Fecioare, cele mai profitabile activitati in decembrie 2015 sunt cele intelectuale, cele implica oratoria, scrisul, calculele, prelucrarea sau transmiterea informatiei, precum si comertul si activitatile care fac apel la dexteritate. Intervalul este bun pentru a-ti expune sau promova imaginea, talentele si creatiile.

BALANŢĂ
Avandu-l pe Marte in semnul tau natal, in decembrie 2015 te mobilizezi foarte bine. Ai forta, curaj, initiativa si, mai ales, ambitie. Spiritul competitiv al Balantelor se exprima acum din plin: cauti provocarea, iti place sa lupti, sa invingi obstacolele. Daca sunt bine coordonate si canalizate spre scopuri precise, toate acestea iti pot aduce realizari deosebite in decembrie 2015. Retine, insa, ca este important sa nu te pripesti! Perioada iti stimuleaza interesul financiar si poate sa te impinga spre actiuni care urmaresc cresterea castigurilor sau gasirea unor noi surse de venit, dar si spre achizitii, investitii sau alte demersuri financiare care, cel mai probabil, se vor dovedi profitabile. In decembrie 2015 ai, insa, tendinta sa cheltuiesti cam mult pe lucruri dragute dar inutile.

SCORPION
In primele trei saptamani din decembrie 2015, Soarele - stapanul casei carierei Scorpionului - se afla in casa banilor Scorpionului, subliniind nevoia de orientare a telurilor catre zone mai profitabile in plan financiar. Este, poate, momentul sa faci o analiza a rentabilitatii si sa iei in considerare eventuale schimbari care sa-ti aduca mai mult confort material. Ai grija, insa, sa nu-ti supraevaluezi resursele si sa nu te pacalesti in aprecieri! Daca nu-ti joci cartea in mod intelept si realist, este posibil sa pierzi. In decembrie 2015, munca in sine este stresanta pentru Scorpioni, iar efortul intelectual, prelucrarea informatiei, drumurile, actele sau negocierile le pot da mari batai de cap. Urgentele, incidentele si conflictele nu sunt excluse.

SĂGETĂTOR
In decembrie 2015, Sagetatorii isi continua parcursul ascendent in plan profesional. Jupiter, Marele Benefic, troneaza in casa carierei Sagetatorului pentru un timp mai indelungat, presarandu-ti periodic in cale oportunitati de avansare, dezvoltare, recunoastere. In primele trei saptamani din decembrie 2015, sansele de succes sunt mai mari, fiindca te ajuta si Soarele, aflat in Sagetator. Soarele iti da siguranta de sine, prestigiu si autoritate si are forta de a te scoate in fata, de a te pune in lumina. Terenul iti este favorabil, dar Saturn, care va mai sta inca doi ani in Sagetator, spune ca pentru a reusi este nevoie mereu si mereu de efort si perseverenta. Decadele a doua si a treia din decembrie 2015 sunt dinamice sub aspect financiar: castiguri bune, dar si cheltuieli mari.

CAPRICORN
Cu Marte in casa carierei Capricornului, in decembrie 2015 ai multa determinare si simti nevoia sa te impui, sa-ti dovedesti puterea sau valoarea. Ai simt competitiv, iar provocarile te motiveaza. Daca ti-ai pus la punct o strategie buna, poti sa-ti atingi cu brio obiectivele. Dar trebuie sa ai in vedere ca pot surveni situatii neasteptate, fiindca Marte face opozitie cu impredictibilul Uranus, si ar fi bine sa ai la indemana un plan de rezerva. Retine ca, la nevoie, poti sa mizezi pe sprijin! In decembrie 2015 Capricornii au succes mai ales in activitatile intelectuale si cele care presupun un grup, un public sau o organizatie, calcule, comunicare si calatorii. Financiar nu stai chiar pe roze, dar ultima decada din decembrie iti poate aduce cadouri sau alte avantaje prin intermediul altora.

VĂRSĂTOR
Decembrie 2015 este o luna excelenta pentru cariera Varsatorilor. Venus, Mica Benefica, este in casa carierei Varsatorului, netezindu-ti asperitatile din drum si daruindu-ti simpatia superiorilor si a persoanelor cu rang inalt. Aflat in casa a unsprezecea a Varsatorului in primele doua decade din decembrie 2015, Soarele iti aduce popularitate si iti asigura sprijinul celorlalti in indeplinirea obiectivelor. Marte, stapanul casei carierei Varsatorului, iti impulsioneaza interesul pentru studii, calatorii, cultura si spiritualitate, cu efect bun asupra carierei (fiindca Marte si Venus sunt in receptie mutuala). Inchei anul 2015 cu un plus la capitolul imagine, prestigiu si putere de influenta. Financiar, luna decembrie este dinamica si poate fi profitabila, cu conditia sa-ti pastrezi realismul si simtul masurii.

PEŞTI
In primele trei saptamani din decembrie 2015, Soarele (care este nu doar cel mai important astru, ci si stapanul casei muncii Pestilor) se afla in casa carierei si a statutului Pestilor. Din aceasta pozitie, Soarele iti pune in valoare realizarile si poate sa-ti aduca o recunoastere, un premiu, o avansare, o crestere sau consolidare a prestigiului. Si fiindca Soarele face aspecte armonioase cu planetele de pe axa caselor financiare ale Pestilor, in decembrie 2015 nu te alegi doar cu gloria, ci si cu o recompensa mai palpabila: bani. Apropo de bani: este important nu doar cat castigi, ci si cat cheltuiesti sau cum ii administrezi. Chiar daca este bine aspectata de Soare, opozitia Marte-Uranus de pe axa financiara a Pestilor iti poate aduce decizii pripite sau surprize neasteptate.

Sursă: horoscop20.com

Sursă foto: arhivă
A.C.

Citeşte şi:
HOROSCOP 27 Noiembrie! Aveţi grijă! Sunteţi predispuşi la conflicte sentimentale

Zilele și numerele norocoase în dragoste și bani ale fiecărei zodii, pentru anul 2016. Află ce numere să joci la Loto!

Horoscop 26 noiembrie 2015! Ce ţi-au rezervat astrele

În articolul
HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE! Ninge sau nu cu cadouri pentru zodia ta?
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri în mai multe județe. Care sunt zonele vizate
Meteo • la 12:23
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri în mai multe județe. Care sunt zonele vizate
  • Cod galben de viituri în mai multe județe din România
  • Care sunt zonele vizate
  • Anunțul făcut de hidrologi
Gest extrem făcut de o femeie. După ce nu a mai găsit loc la programare pentru gene, a incendiat mașina proprietarei salonului de înfrumusețare / VIDEO
Stiri internationale • la 12:15
Gest extrem făcut de o femeie. După ce nu a mai găsit loc la programare pentru gene, a incendiat mașina proprietarei salonului de înfrumusețare / VIDEO
  • Gest extrem făcut de o femeie
  • După ce nu a mai găsit loc la programare pentru gene, a incendiat mașina proprietarei salonului de înfrumusețare
Caz șocant într-un liceu din Dâmbovița! O elevă în vârstă de 17 ani a fost abuzată sexual de patru colegi în baia instituției de învățământ
Stiri interne • la 11:33
Caz șocant într-un liceu din Dâmbovița! O elevă în vârstă de 17 ani a fost abuzată sexual de patru colegi în baia instituției de învățământ
  • Elevă de 17 ani, abuzată sexual de colegi, în baia instituției de învățământ
  • Minorii au fost reținuți de oamenii legii
Permisul auto ar putea fi obţinut de la 17 ani. Ce condiție ar trebui să fie îndeplinită
Stiri interne • la 11:15
Permisul auto ar putea fi obţinut de la 17 ani. Ce condiție ar trebui să fie îndeplinită
  • Minorii de 17 ani ar putea să șofeze pe străzile din România
  • Ce condiție ar trebui să fie îndeplinită obligatoriu
Maria Roman de la Mireasa, noi declarații după ce s-a spus că soțul ei a fost arestat în Germania! Tânăra îl dăduse dispărut: ”Noi am vrut doar să-l căutăm”
Showbiz intern • la 11:10
Maria Roman de la Mireasa, noi declarații după ce s-a spus că soțul ei a fost arestat în Germania! Tânăra îl dăduse dispărut: ”Noi am vrut doar să-l căutăm”
  • Soțul Mariei Roman a fost găsit
  • Bărbatul ar fi arest în Germania
  • Ce noi declarații a făcut fosta concurentă
Bianca Comănici, despre bărbații din viața ei. La ce concluzie a ajuns bruneta: "Și astăzi sunt victima lor..." / VIDEO
Showbiz intern • la 10:57
Bianca Comănici, despre bărbații din viața ei. La ce concluzie a ajuns bruneta: "Și astăzi sunt victima lor..." / VIDEO
  • Bianca Comănici a devenit cunoscută după participarea în cadrul unei emisiuni
  • Recent, bruneta a vorbit despre bărbații din viața ei
  • La ce concluzie a ajuns
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close