Homepage » Horoscop » Horoscopul lunii Septembrie, realizat de Remus Ionescu. Cele mai vizate zodii: Fecioară, Rac şi Peşti

Horoscopul lunii Septembrie, realizat de Remus Ionescu. Cele mai vizate zodii: Fecioară, Rac şi Peşti

Publicat pe 01.09.2017 la 13:00 Actualizat pe 01.09.2017 la 13:33

Horoscopul lunii Septembrie, realizat de Remus Ionescu. Cele mai vizate zodii: Fecioară, Rac şi Peşti

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii septembrie

spynews.ro

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii Septembrie pentru toate zodiile. Iată ce au pregătit astrele pentru luna Septembrie:

HOROSCOP SEPTEMBRIE Berbec

Dupa o destul de lunga perioada de distractie, de relaxare, de bucuria de a face mai ales lucruri care le fac placere, urmeaza saptamani in care se aduna diverse sarcini, obligatii sau lucruri care se executa ca la carte, dupa regulamente, dupa manual sau dupa cerintele altcuiva.

Si totusi, vor putea gasi momente remarcabile si satisfactii in sarcinile dintre cele mai dificile cu care se vor confrunta. Este o luna excelenta pentru cei care doresc sa isi slefuiasca talente si abilitati; lucruri care li se pareau relativ dificile pot deveni acum automatisme care ii ajuta sa se convinga de faptul ca au trecut la un alt nivel. In special cei mai tineri, aflati in fata primelor examene profesionale sau de viata pot face o buna impresie ori isi sporesc increderea in propriile forte.

O atentionare, totusi, pentru cei care sunt tentati sa (re)inceapa activitatea la o sala de fitness ori pe terenuri de sport sau vor fi nevoiti sa isi sporeasca in mod semnificativ activitatea fizica: apare riscul extenuarii sau al unor intinderi musculare ori altor evenimente neplacute. Este bine sa caute o crestere treptata a intensitatii efortului, sa nu sara peste incalzirea necesara (perioada 15-19 septembrie reclama o atentie speciala din acest punct de vedere).

Din 23 septembrie incepe o perioada (de fapt, o toamna) plina in sfera relationala: sunt doriti si solicitati pentru activitati diverse in cuplu, sa recupereze timpul pe care nu l-au petrecut impreuna, sa discute chestiuni serioase, importante pentru cuplu ce nu mai asteapta amanare. In parteneriate, colaborari, asocieri se pune problema revizuirii unor planuri pe termen ceva mai lung tinand cont de analiza comuna a activitatii. Se pot trezi cu niste reprosuri (in principiu neintemeiate) legate de implicarea lor in activitatile comune.

In schimb, cei care nu au o relatie conturata, pot avea surpriza unei intalniri interesante sau o discutie mai personala cu cineva care pana acum era o simpla cunostinta pentru ei.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Taur

O perioada placuta, revigoranta pentru cei nascuti in semnul Taurului. Este momentul potrivit sa treaca la treaba, sa realizeze acele lucruri la care au visat in ultimul timp. Se simt liberi in ceea ce fac, ideile si solutiile abunda si, ca de obicei, sunt si practice, nu au doar calitati estetice. Parintii nu ar trebui sa amane momentul in care sa isi conduca micutii spre un teren de sport, un cerc de dans, de balet, de orice fel de activitate care le poate stimula dezvoltarea pe diverse planuri. Foarte probabil ca lor insilor (parintilor) sa le faca o deosebita placere sa petreaca un timp suplimentar in compania copiilor lor, incantati de vivacitatea, farmecul si candoarea copiilor, retraind cumva momente ale propriei copilarii.

Oricum, este o luna ce pare lipsita de griji majore si, tocma de aceea, este bine sa incerce sa isi aleaga ei, nativii Taur, un obiectiv pentru aceasta perioada. Altfel, cu siguranta, vor alege sa dea curs tuturor invitatiilor de a se intalni cu colegi sau prieteni cu care nu s-au vazut in perioada concediilor, sa iasa la spectacole sau la o terasa, un restaurant si ... cam atat.

Este o luna in care femeile din aceasta zodie (sigur, tinand cont de varsta, de situatia matrimoniala/sentimentala actuala) simt acel fior, isi doresc mai mult ca altadata sa devina mame, sa aiba cui oferi surplusul de dragoste pe care il au in suflet.

Este o luna buna pentru cei care au in proprietate sau obtin venituri din imobilare si care doresc sa vanda, sa inchirieze sau pentru cei care vor sa realizeze un schimb in urma caruia sa castige spatiu locativ, sa obtina un castig ori sa isi rezolve o anumita situatie, problema.

Starea de spirit buna ce ii insoteste in aceasta perioada le permite sa observe si imbunatatiri neasteptate ale sanatatii, mici deranjamente anterioare devenind de domeniul trecutului sau simt o imbunatatire de ansamblu a tonusului, poftei de viata.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Gemeni

Pentru Gemeni devin de actualitate chestiuni legate de familie, de conditiile de locuit, de parinti (mai ales daca se afla la varste inaintate). Curatenia de toamna poate sa inceapa chiar acum, insa nu vor fi tentati sa renunte la prea multe lucruri, ci mai degraba sa le refaca functionalitatea sau valoarea estetica, mai ales daca acestea le aduc aminte de persoane dragi din trecutul lor.

Inceputul scolii poate sa le aduca celor mici o surpriza placuta: un coleg nou sau o buna relatie cu un coleg cu care pana acum le era oarecum indiferent. In orice caz, entuziasm legat de reinceperea cursurilor si mai ales pentru cei care intra intr-un ciclu superior (noul indrumator: educatoare, invatatoare, diriginta, profesori fata de care simt o afinitate deosebita).

Oricum, Gemenii, care de felul lor trec drept oameni practici, rationali, oarecum reci, se afla sub semnul unor vibratii mai putin obisnuite pentru ei: sunt ''atenti la tot si la toate'' (vorba poetului), sunt impresionati de gesturi pe care le observa, de oameni pe care ii intalnesc, de pilde sau exemple care li se prezinta, de intamplari de care au parte si pe care le vor lua drept reper important in viitor. Si poate tocmai de aceea este bine sa existe o stransa legatura intre parinti si cei mici ai lor in care sa discute despre ce li se intampla micutilor la gradinita sau scoala.

O perioada interesanta pentru cei care au format in fapt un cuplu, dar nu si-au pus problema legalizarii relatiei lor sau, date fiind circumstantele concrete, nu au locuit impreuna. Se gandesc acum sa intemeieze o familie, sa cumpere o locuinta, un teren pe care sa isi ridice cat de curand o casa. Sa se mute, daca este cazul, in localitatea celui care pana de curand le era doar iubit/a si sa inceapa o viata noua.

Oricum, o perioada plina de visuri mari, in care incep sa capete contur ferm nevoi sufletesti, constientizeaza ori aleg un drum pe care urmeaza sa il parcurga de acum inainte.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Rac

O luna destul de animata pentru nativii Rac, in care sunt nevoiti ori chiar isi doresc sa realizeze drumuri, des si in locuri in care nu au mai fost, sa intalneasca lume noua si sa realizeze relatii mai superficiale la inceput, dar care se pot strange in timp. Toate acestea le primesc cu inima deschisa, caci sunt pregatiti de noutate si de schimbari in viata lor.

Vor dori poate sa revada, chiar si pentru o perioada scurta de timp, locuri in care au petrecut si s-au simti bine in vacanta, in concediu (daca distanta o permite, desigur). Daca nu, macar sa vada ceva asemanator, comparabil.

Trebuie sa facem o atentionare valabila pentru seara zilei de 18 si dimineata celei de 19 referitoare la drum, la atentia la volan, la starea de oboseala, la starea tehnica a masinii; este un moment in care nu trebuie tratate aceste lucruri cu lejeritate: risc de accidente.

Maxima curiozitate si atentie din partea celor mai mici pentru tot ce intalnesc, afla, citesc, li se recomanda. Ar putea deveni chiar agasanti prin intrebarile care le pun, insistenta acestora, setea de cunoastere, insa un parinte iubitor sau un dascal experimentat va gasi cu siguranta raspunsurile potrivite.

Primele doua decade ale lunii le pot aduce mici sau mai mari castiguri in plan financiar, poate niste cadouri, facilitati, reduceri de care se bucura din plin. Isi pot reface acele rezerve la care au apelat pentru excursii sau concedii; se bucura ca nu au fost uitati de fosti clienti, colaboratori, ca lucrurile continua asa cum isi doresc. La fel de bine, ar putea primi acum sume pe care le aveau de primit in urma unor prestatii ale lor anterioare sau pentru produse/lucruri pe care le-au vandut si pentru care au avut emotii din cauza depasirii termenului de plata.

In ansamblu, este o luna in care nu au timp sa se plictiseasca, observa si gasesc mereu ceva demn de atentia lor.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Leu

Un inceput de luna cu cheltuieli destul de mari: unele firesti, programate, altele neasteptate, atrasi fiind de lucrurile pe care le vad ori care le sunt recomandate. Vor sa se innoiasca, sa se preocupe de tinuta lor, de sanatate, sa se adapteze unui nou colectiv sau unor diverse imprejurari.

Din fericire, vor sti sa faca impresie celor cu care vin in contact, realizeaza poate contacte utile, importante.

Primele doua decade ale lunii sunt placute si pline de surprize in plan social sau chiar sentimental. Se pot adanci relatii sufletesti, exista un schimb sincer de informatii, de pareri, o comunicare fluenta a sentimentelor, nevoilor si a dorintelor in cupluri formate recent. Ca o paranteza, mentionam ca ar putea fi vorba despre persoane intalnite in preajma celor doua eclipse petrecute pe teritoriul zodiei lor in zilele de 7 si de 21 august.

Promisiuni care li se fac (ori li s-au facut recent) legate de o afacere, un schimb, ceva in urma careia sa obtina un castig, o plata isi pot gasi acoperirea in realitate mai ales incepand din a doua decada a lunii.

Ar trebui sa acorde o atentie sporita tranzactiilor (a celor de valoare majora, bineinteles) pe care le realizeaza in intervalul 15-19 septembrie. Graba strica treaba, se pot arata incantati de niste aspecte secundare, ansamblu-l nemaidovedindu-se insa la fel de avantajos.

Este o luna in care apar tentatii la tot pasul, sunt gata sa scoata bani din buzunar: din larghete, din generozitate, din nevoie, din dorinta de a epata. Finalul, balanta, ar putea sa ii nemultumeasca totusi. Aspectele astrale sunt amestecate, astfel ca vor putea compensa niste cheltuieli cu castiguri pe care nu le-au anticipat; bine este sa nu se bazeze pe noroc si pe intamplare si sa nu se grabeasca sa profite de oferte ce par de nerefuzat.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Fecioară

O luna favorabila, in ansamblu, pentru ei, date fiind planetele care le traverseaza zodia. Soarele le aduce acel plus de energie de care simteau nevoia si chiar le readuce increderea in ei insisi, pofta de viata, dorinta de a aborda frontal situatiile cu care se confrunta.

Va fi o luna destul de aglomerata; simt nevoia sa se implice, sa ia decizii, sa renunte la unele activitati sau relatii si sa se implice in altele, dupa negocieri deloc simple. Oricum, este o luna in care sunt in atentia celorlalti: sunt cautati de oameni, prieteni, clienti, colaboratori de care nu au mai auzit de multa vreme. Se pot trezi cu intrebari sau cu reprosuri neasteptate, ite pe care trebuie sa le lamureasca.

Ei insisi simt nevoia sa intre in amanunte, sa treaca dincolo de ceea ce au luat de bun la o prima prezentare a situatiei din partea cuiva. Afla secrete, li se fac destainuiri. Ba chiar si declaratii de simpatie, de dragoste, dupa cum e cazul. Li se cere sfatul, parerea, sa impartaseasca altora din experienta lor.

Zilele de 18 si 19 sunt deosebite pentru ei: simt nevoia sa comunice decizii importante, radicale chiar, la care au reflectat in zilele anterioare. Contextul nu este simplu: este bine sa incerce sa readuca un echilibru in situatii in care s-au simtit nedreptatiti, in care lucrurile s-au indepartat de felul in care au fost gandite anterior. Pe de alta parte, in cazul relatiilor sentimentale, bine ar fi sa tina cont de sensibilitatea celuilalt, de istoricul relatiei.

Pe 20 septembrie Venus intra in semnul lor, chiar in ziua in care are loc si fenomenul de Luna noua in semnul lor. Acesta ar fi momentul potrivit pentru un tete-a-tete cu partenerul de viata, sa discute despre ei si viitorul lor (mai ales ca se desface si conjunctia Mercur – Marte care ar fi putut da o turnura neplacuta conversatiei sau ar fi putut distorsiona mesajul pe care nativii Fecioara ar vrea sa il transmita).

HOROSCOP SEPTEMBRIE Balanţă

Poate ca este, din anumite puncte de vedere, cea mai dificila luna din an pentru ei. In intervale diferite, Soarele, Mercur si Marte traverseaza casa a XII-a pentru ei. Li se pare ca prea putine lucruri sunt la indemana lor, ca depind de bunavointa altora, ca lucrurile pe care le-au asteptat, dorit si sperat si sperat nu mai apar in viata lor. Sigur, este posibil sa se confrunte acum cu consecinte neplacute sau nedorite ale actiunilor, vorbelor, atitudinilor (neglijentelor eventual) lor anterioare.

Indiferent de situatie, este momentul potrivit sa faca un bilant al ultimului an, sa rememoreze si sa analizeze actiuni, decizii si rezultatele acestora. Evident, sa incerce sa repare ceva, sa schimbe, sa isi ceara scuze daca este cazul.

Continua sa primeasca invitatii la evenimente, evenimente, suete, insa pare ca nu mai au dispozitia de alta data. Vor lua parte la ele, mai ales de nevoia de a pastra calde niste relatii, chiar daca ei insisi nu se simt in cea mai buna forma. Bine ar fi chiar sa nu le refuze, caci intalnirile din aceasta perioada isi vor putea arata roadele in octombrie (oricum, incepand cu 23 septembrie, adica atunci cand va intra Soarele in semnul lor natal).

Luna septembrie se arata delicata mai ales pentru cei care nu se afla actualmente intr-o relatie, care au situatii sentimentale incalcite; duc dorul partenerului de viata, al ''vremurilor bune''. Au, in schimb, posibilitatea sa vada cu alti ochi evenimente, persoane si relatii din trecut, sa se impace cu gandul, cu realitatea, cu ei insisi. Are mare importanta cum gestioneaza perioada de singuratate sau evenimentele din aceasta perioada: supararea le poate aduce probleme de sanatate, le agraveaza pe cele existente.

Este, de asemenea, o luna buna de facut planuri. In noiembrie, Jupiter intra in casa a II-a, a banilor, averii. El le va fi de mare folos, insa trebuie sa aiba si ei un plan, o activitate, o directie.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Scorpion

O luna favorabila in mare masura, mai ales ca se pare ca partea buna pentru ei abia acum incepe (Pe 10 octombrie intra Jupiter in semnul lor si le va fi alaturi mai bine de un an de zile). Se vor grabi poate sa prinda un tren, o oportunitate si vor gasi si usi deschise, atitudini favorabile, fapte si nu doar promisiuni.

Farmecul si insistenta lor, dar si contextele, ii pot ajuta sa isi sporeasca veniturile legate de locul lor de munca. Pot trece la o treapta de incadrare superioara, pot renegocia avantajos un contract de munca, comisioane sau castiguri de alta natura. Ar trebui sa profite de aceasta perioada astrala, sa nu astepte una mai buna. Chiar daca nu obtin acum un raspuns favorabil, acesta nu va mai putea sa intarzie o data cu pozitia jupiteriana mentionata mai sus. Sunt, de asemenea, favorizati cei care se inscriu la concursuri profesionale, se prezinta la interviuri de angajare.

In intervalul 12-13 septembrie pot trece de la agonie la extaz: un prim refuz clar pe care il primesc, un ghinion, ceva care apare drept paguba se poate rasturna astfel incat sa devina o realizare ori le deschide o cale, ochii, inima.

Septembrie este o luna ce le poate aduce un salt in cariera, in afaceri. Lucrurile nu se intampla de la sine, scorpionii sunt destul de implicati in tot ceea ce fac, conectati cu relatiile, cunostintele, prietenii lor, insistenti. Simt ca nu este momentul potrivit sa fie modesti, sa lase lucrurile pe alta data.

Este o perioada interesanta pentru copii, pentru tineri. Vad ceva in jurul lor, la cunostinte sau rude, vecini, ceva care le da de gandit si de sperat. Observa modele, sunt impresionati de succese ale altora si vor vrea neintarziat sa se indrepte si ei spre o directie asemanatoare, potrivita lor, evident. Vor avea sansa sa intre in contact cu cineva experimentat, trecut prin viata, care are bunavointa sa le impartaseasca din experienta lor, sa le calauzeasca pasii spre viitor.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Săgetător

Incepe o perioada a marilor nemultumiri pentru ei, ce ii vor stimula sa faca schimbari importante in viata lor. Schimbari legate de locul de munca, de cariera, in relatiile lor, atat in cele mai importante, cat si cel ami putin profunde. Isi triaza prietenii, cunostintele, oamenii cu care petrec timpul sau cu care au relatii de colaborare.

Simt nevoia unui suflu nou in viata profesionala; daca au acumulat frustrari in ultima perioada, nu vor sta prea mult pe ganduri in a spune ceea ce gandesc despre un sef, un colaborator, despre locul de munca, despre partenerul de viata si, daca nu se schimba ceva destul de rapid in problemele pe care ei le ridica, vor fi gata sa se retraga, sa o ia de la capat in alte locuri sau in alte conditii.

Pentru altii se pot arata obositori, deranjanti; pentru ei, insa, este o mare eliberare sufleteasca, isi recastiga respectul de sine, se descarca. Se prea poate sa aiba succes in ceea ce solicita celorlalti, sa impresioneze si sa determine schimbarea unor lucruri. Vor solicita celor care le-au promis ceva candva sa se tina de cuvant cat mai curand cu putinta, isi vor manifesta nerabdarea. Si va fi, foarte probabil, bine sa actioneze asa, caci incepand din 10 octombrie le va fi greu sa ii determine pe altii sa schimbe ceva si, posibil, ei insisi se vor tempera, retrage in ei, arata dezamagiti daca nu au obtinut ceea ce si-au dorit.

Saturn petrece ultimele 3-4 luni pe teritoriul zodiei lor si se afla la capatul unei perioade de 3 ani care i-a solicitat din plin. Nu sunt pregatiti sa mai faca conesii, sa se arate ingaduitori; experienta din ultimul timp le-a aratat ca lucrurile nu evolueaza deloc daca sunt lasate la voia intamplarii.

Se pregatesc (mental, cel putin) pentru o afacere, pentru visul lor, sa demareze o activitate chiar daca nu sunt indeplinite toate conditiile (materiale), un proiect pe care sa il poata construi si dezvolta din mers.

HOROSCOP SEPTEMBRIE Capricorn

Mai putin o luna de activitate concreta pentru nativii Capricorn si mai mult una de reflectie, de analiza ori de proiectare personala in viitor.

Este o luna oarecum favorabila in plan financiar, in sensul ca incep sa recupereze sume care li se cuvin, le-au fost promise, retinute eronat. Pe de alta parte, se pot bucura de un succes material al partenerului de viata. In orice caz, sunt bucurosi ca se termina o perioada plina de cheltuieli, de obligatii financiare, de incurcaturi sau dispute pe teme materiale.

Este accentuat planul strainatatii; cum Jupiter inca se afla in casa lor a X-a (activitate sociala, prestigiu, loc de munca etc.), ar putea avea legatura cu munca, cu studii, cu oportunitati de crestere profesionala sau ca rezultat al activitatii lor de pana acum (aprecieri sau recompense). Emotii deosebite pentru cei care se pregatesc sa studieze in strainatate, care au fost acceptati deja. Sanse bune pentru cei care asteapta un raspuns intarziat legat de strainatate (studii, munca, cercetare, burse chiar).

Inflexibili de felul lor, hotarati si incapatanati, isi vor deschide mintea si sufletul spre experiente, informatii, povesti (la figurat) din spatii indepartate. Vor lua aminte la felul in care privesc alti oameni situatii asemanatoare celor cu care s-au confruntat si ei recent (sau candva, de-a lungul vietii lor). Iar acest lucru se va reflecta in deciziile pe care ei insisi le vor lua in perioada urmatoare legate de o persoana, de o situatie din viata lor, profesionala sau nu.

In ultimii trei ani, Saturn i-a marcat profund, i-a pus in fata unor alegeri dificile (de fapt, au amanat poate luarea unor decizii de teama unor consecinte neprevazute). Acum isi clarifica optiunile, atitudinile, se impaca cu ei insisi si cu altii (sau, dimpotriva, vor rupe definitiv niste legaturi daca ei ajung la concluzia ca acestea sunt toxice pentru ei).

HOROSCOP SEPTEMBRIE Vărsător

Luna septembrie se anunta a fi dificila in plan financiar pentru nativii zodiei Varsator. Pot aparea cheltuieli neasteptate, nevoia de a inlocui, de a repara, de a despagubi pe cineva. Eventuale datorii pare ca nu mai pot fi amanate si astfel le pot stingheri din rezerve, din planuri.

Trebuie sa acorde in special tratativelor sau tranzactiilor din zilele de 18-19 septembrie; exista posibilitatea unor calcule gresite sau chiar sa fie victima unor inselaciuni. Graba strica treaba, cu siguranta. Sigur, exista si posibilitatea sa li se ceara un ajutor financiar si, din diverse considerente, sa nu il poata refuza (asa considera ei, poate ca trebuie sa intoarca un favor care li s-a facut si lor candva). Oricum, momentul pare nepotrivit, deranjant, caci le incurca niste socoteli pe termen scurt si mediu.

Ajutor sau remediu exista, insa pare a fi mai degraba ceva pe termen mai lung sau in conditii mai dificile decat s-ar fi asteptat. Eventuale derapaje financiare din ultima perioada, investitii nejudecate isi pot arata acum efectele.

In schimb, sfera parteneriala este frumos aspectata, cel putin in primele doua decade. Ideile si sentimentele le sunt impartasite de catre partenerul de viata, de persoana iubta sau de cel/cea pe care vor sa il/o cucereasca. Mijlocul lunii septembrie poate aduce o intalnire remarcabila in viata celor ce nu au o relatie stabila acum. Sigur, urmeaza sa se cunoasca, sa se descopere unul pe celalalt, insa parca au un sentiment ca de data aceasta au intalnit persoana potrivita (si se prea poate sa fie chiar asa).

Sfarsitul lunii le poate aduce o oarecare detasare sufleteasca, o alta vedere asupra lucrurilor, ba poate chiar niste vesti ce confirma realizarea unor promisiuni care li s-au facut chiar si cu luni in urma.

Oricum, pregatire sufleteasca (si nu numai) pentru demararea in tromba a unor planuri ample, cu bataie lunga (din octombrie Jupiter ii va ajuta din plin).

HOROSCOP SEPTEMBRIE Peşti

In luna septembrie Pestii vor fi solicitati din plin in plan partenerial: relatii de casatorie, de suflet, prietenii stranse, aliante, colaborari in afaceri sau colegi de echipa. Exista poate nemultumiri de ambele parti si se pare ca nu se mai gaseste rabdarea sau intelegerea de alta data, se taxeaza greseli de ambele parti. Pentru ei este o perioada dificila, caci nu sunt genul certaret, razbatator, dinamic, razboinic.

De felul lor sufera pentru un cuvant, pentru o privire, pentru un gest; evident ca vor face fata cu greu unor situatii tensionate. Au tendinta sa ia totul la modul personal, desi bine ar fi sa nu se departeze de realitatea unor acte, situatii. Bine ar fi sa incerce sa rezolve niste situatii in mod punctual, concret, fara sa faca o tragedie din orice li se spune. Acum isi dau seama ca poate anumite lucruri ar fi fost bine sa fie spuse mai demult, sa nu fie considerate a fi de la sine intelese si asumate de ambele parti.

Ar putea fi un test pentru relatia de suflet; dragostea adevarata intelege multe si trece peste si mai multe. Relatiile uzuale insa, de zi cu zi, pot trece prin mici crize.

Este o luna a unor examene sau concursuri pentru ei, poate chiar neoficiale. Sunt evaluati, comparati si functie de concluziile la care ajung ceilalti, selectati pentru o colaborare, pentru angajare. Astfel incat bine este sa nu isi consume energia inutil, cu reprosuri sau probleme de constiinta inutile. „Ce or gandi ceilalti despre mine, nu fac fata concurentei !”nu ar trebui sa intre in vocabularul lor.

Ultima decada a lunii poate aduce linistea de care au nevoie, raspunsurile pe care le asteapta, stingerea unor conflicte.

Din fericire, se bucura de o sanatate buna, care ii ajuta sa faca fata tuturor solicitarilor profesionale, stresului unor examene sau concursuri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

În articolul
Horoscopul lunii Septembrie, realizat de Remus Ionescu. Cele mai vizate zodii: Fecioară, Rac şi Peşti
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
(P) Dorești să locuiești într-o locație ideală pe litoral? Alege-ți un apartament cu vedere la mare, chiar în Mamaia Nord!
Beauty & Lifestyle • la 12:21
(P) Dorești să locuiești într-o locație ideală pe litoral? Alege-ți un apartament cu vedere la mare, chiar în Mamaia Nord!
  • Alege-ți locuința preferată și stilul care ți se potrivește
  • Alege-ți un apartament cu vedere la mare, chiar în Mamaia Nord!
Bucurie mare în familia lui Don Pepe! Soția lui a născut. Maria Căpâlnaș a adus pe lume o fetiță
Showbiz intern • la 12:05
Bucurie mare în familia lui Don Pepe! Soția lui a născut. Maria Căpâlnaș a adus pe lume o fetiță
  • Don Pepe a devenit, din nou, tată
  • Soția lui, Maria Căpâlnaș, a născut
  • A adus pe lume primul lor copil
Alertă ANM! Un nou strat de praf saharian ajunge în România. Cum va afecta țara noastră
Meteo • la 11:51
Alertă ANM! Un nou strat de praf saharian ajunge în România. Cum va afecta țara noastră
  • Praful saharian revine în România
  • În ce zone din țară va putea fi observat
Xtra Night Show. Loredana Chivu, noi detalii după ce a pierdut ultimul proces cu fostul iubit. Blondina, obligată să îi plătească bărbatului 500.000 de lei
Emisiuni TV • la 11:32
Xtra Night Show. Loredana Chivu, noi detalii după ce a pierdut ultimul proces cu fostul iubit. Blondina, obligată să îi plătească bărbatului 500.000 de lei
  • Loredana Chivu, noi detalii după ce a pierdut ultimul proces cu fostul iubit
  • Blondina, obligată să îi plătească bărbatului 500.000 de lei
Moarte suspectă în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit fără suflare pe stradă, în Orăștie
Stiri interne • la 11:05
Moarte suspectă în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit fără suflare pe stradă, în Orăștie
  • Un tânăr de 21 de ani a murit în Hunedoara
  • A fost găsit de un trecător, pe o stradă din Orăștie
Cât de mult a fost afectat Vlad Neamțu de hate-ul din online, din cauza vocii sale speciale! Tânărul influencer și-a construit o comunitate mare de fani / VIDEO
Showbiz intern • la 11:01
Cât de mult a fost afectat Vlad Neamțu de hate-ul din online, din cauza vocii sale speciale! Tânărul influencer și-a construit o comunitate mare de fani / VIDEO
  • Vlad Neamțu are 800.000 de fani pe Tik Tok
  • Tânărul crează conținut amuzant pentru comunitatea sa
  • Declarații exclusive despre viața de influencer
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
recomandare pe observatornews.ro
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
recomandare pe as.ro
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
recomandare pe antena3.ro
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
recomandare pe antena3.ro
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
recomandare pe playtech.ro
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
recomandare pe playtech.ro
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close