Horoscopul săptămânii 12-18 februarie. Cele mai norocoase zodii în dragoste, de Ziua Îndrăgostiţilor

+3 click pentru
galerie

© SpyNews

Săptămâna 12-18 februarie vine cu noutăţi şi veşti bune pentru fiecare zodie. Fie că vorbim de bani, carieră şi, mai ales, dragoste, pentru că doar este săptămâna ei, lucrurile vor fi bune pentru toată lumea.

Berbec - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Vă apropiaţi foarte curând de succes, iar lucrurile merg bine pentru voi. Este recomandat să socializaţi, să fiţi comunicativi, iar în cercul vostru de prieteni, mare atenţie, că cineva vă face ochi dulci.

Taur - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Se anunţă schimbări profesionale, poate chiar de funcţie, dar şi în planul relaţiilor. Se anunţă un parteneriat, poate chiar unul sentimental, aşa că ochii mari la tot ceea ce se petrece în jurul vostru.

Gemeni - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Se anunţă o săptămână bogată din punct de vedere al comunicărilor. Şi călătoriile vor juca un rol important în viaţa voastră, la fel ca şi relaţiile. Trebuie să fiţi atenţi şi să nu visaţi prea mult pentru ca apoi să nu vă loviţi de greşeli.

Rac - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Banii sunt cei care îşi fac loc în viaţa voastră în această sătpămână, dar nu vă place să cheltuiţi prea mult şi vreţi să ajungeţi la un profit ca urmare a unor investiţii mai vechi. În ceea ce priveşte dragostea, Cupidon vă este un prieten de nădejde.

Leu - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Relaţiile vor juca un rol important pentru voi în această săptămână. Pentru că este şi Ziua Îndrăgostiţilor ceva bun vi se pregăteşte, iar lucrurile încep să o ia pe un făgaş mult mai bun pentru voi.

Fecioară - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Vă concentraţi pe aspecte din viaţă care ţin de sufletul vostru şi de plăcerile voastre. Iubirea este un factor important, mai ales, că e cel mai bun remediu pentru orice. 

Balanţă - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Puneţi foarte mult accentul pe petrecerea timpului liber cu persoana iubită, astfel că se anunţă câteva oportunităţi romantice.

Scorpion - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Cel mai important pentru voi este familia, iar tot ce faceţi este pentru ea şi pentru binele vostru împreună. Iubirea este clar un factor important, pe care îl protejaţi cu mare grijă.

Săgetător - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Dragostea face parte din săptămâna voastră, la fel ca şi banii. Poate o să vă surprindeţi persoana iubită cu o călătorie romantică, sau poate, de ce nu, să fiţi chiar voi cei care veţi avea parte de o surpriză.

Capricorn - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Nu este bine să împrumutaţi bani în această săptămâna prietenilor, pentru că riscaţi să pierdeţi bani. Cel mai bine ar fi să vă folosiţi de economiile voastre şi să faceţi un cadou persoanei iubite.

Vărsători - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Se anunţă surprize în carieră, puteţi fi propuşi pentru o funcţie mult mai importantă, iar acest lucru aduce admiraţie din partea persoanei din cuplul vostru. Puteţi sărbători promovarea cu o cină romantică în oraş.

Peşti - Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie

Discreţia este ce mai bună pentru voi în această perioadă, astfel că profitaţi de acest lucru. Poate chiar se lasă şi cu o cerere în căsătorie şi cu o surpriză pentru persoana iubită.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro