Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI: 11 AUGUST - Leii privesc spre viitor, iar Capricornii trebuie să fie precauţi

HOROSCOPUL ZILEI: 11 AUGUST - Leii privesc spre viitor, iar Capricornii trebuie să fie precauţi

Publicat pe 10.08.2017 la 23:35 Actualizat pe 11.08.2017 la 13:23

Ziua de 11 august vine cu veşti bune şi mai puţin bune pentru unele zodii. Pentru lei, un viitor strălucit se vede în faţă, pe când pentru tauri, relaţiile amoroase nu sunt ceea ce-şi doresc.

HOROSCOPUL ZILEI: 11 AUGUST - Leii privesc spre viitor, iar Capricornii trebuie să fie precauţi

Leu

Pixabay

Ziua de 11 august vine cu veşti bune şi mai puţin bune pentru unele zodii. Pentru lei, un viitor strălucit se vede în faţă, pe când pentru tauri, relaţiile amoroase nu sunt ceea ce-şi doresc.

HOROSCOP 11 AUGUST - BERBEC

Daca vezi ca s-au aliat o gramada de rivali impotriva ta si se opun cu vehementa parerilor tale, ar fi bine sa nu tii cont de acestia. Unii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac altii, ca atare, ca sa depasesti cu bine afrontul, ar fi bine sa fii mai intai de acord tu singur cu propriile tale alegeri. Daca nici tu nu esti sigur ca ai facut cea mai buna alegere, cum ai vrea ca ceilalti sa te aprobe? Fa pace cu tine, accepta-ti deciziile asa cum sunt si militeaza pentru deciziile luate, fara a te bloca in disputele din jur. Daca vrei ceva anume, poti obtine prin forte proprii, chiar si fara acceptarea lumii!

HOROSCOP 11 AUGUST - TAUR

Ceva nu mai merge in relatia de suflet, esti blocat intr-un punct fragil pe care nu prea stii cum sa-l gestionezi. Unul din voi sufera, se simte neglijat, nu mai are aceeasi senzatie de armonie si buna intelegere, dar la originea acestui hop e o banala replica prost interpretata. Daca ati gasi timpul potrivit si starea necesara pentru a sta putin de vorba fata in fata, ati gasi imediat unde se ascunde punctul sensibil si sa-l reparati cu explicatii si scuze. Dar orgoliul nu te lasa sa recunosti ca ai comis pe undeva o eroare, si risti sa mentii aceasta atmosfera apasatoare prea mult timp.

HOROSCOP 11 AUGUST - GEMENI

E nevoie de o discutie sincera fata in fata cu persoana iubita, pentru a va aduce unul altuia unele explicatii menite sa restabileasca adevarul in relatia voastra. Unui din voi se simte cu musca pe caciula cu ceva, de aceea s-ar cere musai o destainuire de suflet care sa alunge suspiciunea sau gelozia. Lucrurile ar putea reveni usor la normal daca v-ati recunoaste fiecare greselile cu maxima responsabilitate, deci nu fugiti, nici unul, nici altul, de marturisiri. Efectele lor ar fi excelente, de parca vi s-ar lua o piatra de pe inima. Ai gresit? Recunoaste? Celalalt a gresit? Iarta-l!

HOROSCOP 11 AUGUST - RAC

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o multime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai ca iti clarifica anumite nelamuriri, dar iti ofera dintr-o data mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Daca inainte nu stiau ce e de facut, acum ai mai multe variante, mai multe cai de evolutie, mai multe solutii la fel de bune si ajunge doar sa te folosesti de una din ele ca sa ajungi la succes. Ai avut incredere, dar ai avut si noroc, ceea ce te face sa spui ca cele mai complicate probleme au cele mai simple solutii. Totul e sa la cauti!

HOROSCOP 11 AUGUST - LEU

Esti axat pe ce va fi in viitor, fara sa te mai preocupe trecutul si bine faci! Dai dovada de un optimism molipsitor, de parca toate experientele deja acumulate nu mai au nici un rol, decat acela ca ai invatat ce era de invatat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine pana mai ieri, amintirile neplacute de demult s-au sters si acum te concentrezi cu toata fiinta catre un tel nou, mult mai inalt si mai important, catre care vaslesti cu energie. Daca ii mai atragi si pe cei dragi alaturi de tine in acest demers, succesul este tot mai aproape!

HOROSCOP 11 AUGUST - FECIOARĂ

Te-ai blocat intr-o rutina in care nimic nou nu se mai intampla. In loc sa stai si sa astepti o minune, mai bine ai folosi acest repaus in favoarea ta. Profita de faptul ca e liniste si nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregati mental o strategie a unei viitoare actiuni, deci nu sta degeaba! Oricum nici nu e genul tau sa stai pasiv si sa astepti sa se miste iar lucrurile, ca atare ar fi bine sa incepi sa construiesti singur ceea ce vrei sa obtii. Cum nu esti presat de alte termene, te poti concentra eficient la noile tale vise!

HOROSCOP 11 AUGUST - BALANŢĂ

Norocul altuia se ridica pe ghinionul tau, dar nu trebuie sa-i privesti cu invidie, pentru ca asa e viata. Roata se invarteste, si daca azi tu esti cel care plateste pretul insuccesului, maine vine vremea ta sa culegi laurii victoriei. Priveste totul cu detasare, fara sa pui la suflet un banal insucces, pentru ca nimic nu e vesnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care il pune intr-o lumina mai buna pe cel de langa tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru ca va veni si vremea ta sa stralucesti, dar nu acum.

HOROSCOP 11 AUGUST - SCORPION

Ai in preajma ta oameni pe care te poti baza, in care poti avea incredere, de la care vei primi solutii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci acestia chiar pun umarul la problema care te framanta si nu te lasa pana nu vad ca ai depasit impasul. Rareori poti avea parte de asemenea sprijin, ca atare profita din plin de generozitatea celor care iti tin companie, de experienta pe care vor sa ti-o impartaseasca, de sfaturile bine documentate pe care le primesti de la ei. Le vei pastra in memorie si te vei folosi si altadata de ele, deci deschide bine urechea si capteaza toata informatia utila!

HOROSCOP 11 AUGUST - SĂGETĂTOR

Daca asculti ce-ti spune lumea, ajungi sa nu mai duci la capat ce ai inceput, pentru ca te lasi influentat de zvonuri, barfe si emotiile negative ale celorlalti. Tu poate esti mult mai capabil, dar daca vezi ca toti se indoiesc de ceea ce vrei sa realizezi, incepi sa gandesti si tu ca ei. Daca ai putea face abstractie de atmosfera apasatoare si sumbra in care nimeresti fara voia ta, ar fi o zi mult mai buna, dar discutiile negativiste cu cei din jur te prind intr-un moment sensibil ce-ti taie tot elanul de a mai continua ceva. Mai bine iei o pauza, pana se mai clarifica lucrurile, azi parca nimic nu merge.

HOROSCOP 11 AUGUST - CAPRICORN

Chiar daca atmosfera devine ceva mai tensionata in jurul tau, nu o privi ca pe un atac la persoana, ci ca pe motivatia perfecta sa te implici trup si suflet pentru a arata ca esti bun. Spiritul combativ te cuprinde cand ii vezi si pe altii ca se implica atat de serios, si reusesti sa scoti ce ai mai bun din tine pentru a-si demonstra suprematia, valoarea, unicitatea. Daca reusesti sa scoti la lumina, in orice situatie cu iz agresiv, doar partea pozitiva a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capat si obtine succesul dorit, deci nu te lasa nicio clipa coplesit de critici, rautati, invidii. Zambeste si treci mai departe!

HOROSCOP 11 AUGUST - VĂRSĂTOR

Chiar daca esti implicat intr-un proiect de lunga durata, nu te astepta ca lucrurile sa evolueze lin, in acelasi ritm, de la un capat la altul. Mai apar si hopuri pe parcurs, si ocolisuri, si intarzieri, dar toate au un scop. Ele nu te opresc din elan, asa cum ti se pare, ci doar iti mai ofera, din cand in cand, cate un moment de respiro. Vei ajunge si azi intr-o astfel de faza de platou, cand trebuie sa stai pe loc si sa astepti conditii mai bune, dar fii sigur ca nu e un final de drum, ci doar o pauza inainte de a trece la etapa urmatoare. Ai si tu nevoie sa iti mai tragi sufletul, deci profita de pauza, dupa care vei continua cu spor.

HOROSCOP 11 AUGUST - PEŞTI

Uneori, cele mai bune schimbari in viata le faci la furie, intr-un moment de tensiune in relatia cu cei care nu te inteleg. Esti pregatit de o schimbare de atitudine sau de directie doar pentru a demonstra cuiva ca poti duce la capat ce ai promis sau ca e bine ce faci, deci fa pasul, dar nu te astepta si la felicitari. Din orgoliu, unii nu vor aprecia curajul schimbarii la tine, ci vor avea de comentat si de data aceasta, dar daca ai luat decizia, tine-te de ea, in ciuda afronturilor dure. Cat timp tu crezi ca e bine ce faci, asta conteaza. Nu te lasa oprit din elan de asemenea atacuri!

Sursa Acvaria.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

A.V.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI: 11 AUGUST - Leii privesc spre viitor, iar Capricornii trebuie să fie precauţi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
Stiri interne • la 16:59
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
  • Alertă la Spitalul Victor Babeș din Capitală
  • Primul pacient din 2024 cu febră tifoidă
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:48
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
  • Georgian și-a spus povestea în lacrimi
  • Bărbatul își dorește ca fiica lui să fie adusă acasă la el
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
Stiri interne • la 16:33
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
  • Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu
  • Afaceristul va merge la Ferma Dacilor pentru a aduce un omagiu victimelor
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:22
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
  • Cum a trecut Iuliana Tudor peste pierderea mamei sale
  • Prezentatoarea TV a fost profund afectată
Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere. Ce își dorește marele artist de la viață: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:17
Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere. Ce își dorește marele artist de la viață: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară” / VIDEO
  • Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere
  • Ce își dorește marele artist de la viață
Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credință! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:58
Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credință! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO
  • Andreea Marin, despre momentele grele
  • Vedeta a vorbit despre credință
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
recomandare pe observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
recomandare pe as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
recomandare pe antena3.ro
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
recomandare pe playtech.ro
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
recomandare pe playtech.ro
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
recomandare pe Ciao.ro
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close