Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 16 DECEMBRIE: Nativi Lei, faceţi gafe peste gafe, dar totuşi...

HOROSCOPUL ZILEI - 16 DECEMBRIE: Nativi Lei, faceţi gafe peste gafe, dar totuşi...

Publicat pe 16.12.2016 la 00:20 Actualizat pe 16.12.2016 la 00:30

Horoscopul de astăzi nu vine cu veşti bune pentru toate zodiile. Leii spre exemplu, fac gafe peste gafe, singurul lucru bun fiind faptul că ştiu să rezolve orice problemă până într-un final.

HOROSCOPUL ZILEI - 16 DECEMBRIE: Nativi Lei, faceţi gafe peste gafe, dar totuşi...

sursa foto: arhiva

Horoscopul de astăzi nu vine cu veşti bune pentru toate zodiile. Leii spre exemplu, fac gafe peste gafe, singurul lucru bun fiind faptul că ştiu să rezolve orice problemă până într-un final.

Berbec. Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri. O vizita la biserica pentru a te ruga, lectura unor carti spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru ca te ajuta sa sondezi adanc in interiorul tau si a scoate mai mult la iveala scanteia ta de divinitate. Nu te indoiai ca exista, dar esti uimit sa le privesti azi intr-o lumina noua au intr-o dimensiune mult mai profunda care te implineste.
Taur. Desi nu-ti place ceea ce primesti, nu ai incotro si trebuie sa te multumesti cu atat. E bine sa ai vise marete, sa ridici standardele cat mai sus, dar daca nu ajungi la ele, ai putea aluneca spre deceptie si nu ai nevoie de asta. Azi e bine sa accepti ceea ce ai, ceea ce ti se ofera, si sa lupti mai departe sa obtii ceea ce inima ta isi doreste atat de mult. Sunt sacrificii trecatoare care te ajuta sa treci peste momente in care chiar nu poti obtine ceva mai bun de atat, dar continua sa mergi mai departe concentrat la scopul cel mai inalt pe care, odata si-odata, esti convins ca il vei ajunge. Dar nu acum: acum esti multumit cu mai putin.
Gemeni. Privesti la cei dragi cu mandrie pentru ca vezi in ei propriile tale investitii facute in timp. Esti constient ca tot ce va leaga, amintirile frumoase, evenimentele fericite de care va bucurati, atmosfera armonioasa de acasa, a avut la origine propriile tale eforturi, deci ai cu ce te mandri. Tot ce vezi, e rodul muncii tale, efectele iubirii tale, grija ta de zi cu zi canalizata spre ceea ce indragesti tu cel mai mult, iar ceea ce ofera ei inapoi te umple de fericire! Copilul, casa, partenerul de viata, prietenii, animalele pe care le ingrijesti s-au hranit din iubirea ta, iar acum primesti rasplata!
Rac. E vremea sa te eliberezi de o zona sumbra a amintirilor de odinioara, pentru ca ceea ce ai trait atunci, nu mai are nicio legatura cu prezentul. Inchide acel capitol odata pentru totdeauna, iarta si uita ce s-a intamplat, pentru ca acum nu mai conteaza absolut deloc ce lasi in urma, ci doar concluziile folositoare extrase din experientele respective. Concentreaza-te asupra viitorului, pentru ca ceea ce ai invatat candva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fara a duce dupa tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativa.
Leu. Nu poti scapa de gafe, dar poti trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu stie ce face. Nu transforma o banala greseala intr-un dezastru, pentru ca nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu intr-un moment de neatentie nu e deloc asa de grava cum ai tendinta s-o tratezi. Cu o gluma, cu auto-ironie sau cu o figura de copil naiv poti trece cu brio peste efectele acestui moment de neatentie. Lumea va rade si va intelege ca nu ai avut nicio intentie negativa atunci cand ai facut prostioara si vei fi repede iertat, totul e sa nu amplifici tu situatia mai mult decat trebuie.
Fecioară. Sa nu te lasi invins de contradictiile si furtunile incinse azi in jurul tau, pentru ca si ele au un rol! Te obliga sa te implici intr-o competitie cu mai mult curaj, cu mai multa incredere in resursele tale, si, chiar daca lumea se aliaza impotriva ta, nu e un semn ca ar avea ceva cu tine, ci ca parerile tale sunt controversate si analizate pe toate partile. Nu te deranjeaza sa faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru ca ceea ce inventezi tu acum si suna ciudat, candva ar putea fi acceptat de toata lumea ca ceva absolut firesc, deci continua sa-ti pui in valoare originalitatea, creativitatea si spiritul avangardist, chiar daca vezi multi oponenti in preajma.
Balanţă. Ceva iti spune sa nu te implici deocamdata intr-o directie aflata inca la inceput. Nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea sa mai apara pe parcurs. Ar fi bine, asadar, sa mai astepti o vreme pana se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdata, de incertitudine. Si asa esti o fire indecisa, de felul tau, ca atare o astfel de situatie te incurca si mai tare, dar nu trebuie sa renunti, ci doar sa mai astepti o vreme pana se limpezesc orizonturile. Directia e buna, doar momentul nu e potrivit!
Scorpion. Intri intr-un mediu de oameni care te primesc cu multa bucurie. Dialogul se leaga extrem de usor, ceilalti sunt receptivi la propunerile tale si la fel le raspunzi si tu. Mai mare dragul sa lucrezi in asemenea mediu cooperant si amical, ca atare fa tot posibilul sa te adaptezi in acest grup, poate chiar cu sansa de a si ramane aici pentru o vreme. Poate fi un colectiv de lucru in care vei da randament maxim, sau un grup de prieteni cu care vei lega o relatie frumoasa, sau un anturaj creat ad-hoc pentru a-ti atinge un tel. Nu conteaza cat va dura aceasta relatie, conteaza doar sa te simti bine pe parcursul zilei sau zilelor cat vei sta in aceasta companie optimista si tonica.
Săgetător. Discutiile pe care le poti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.
Capricorn. Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ti apare in cale, pentru ca toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cat se poate de limpezi ca mergi in sensul cel bun, deci nu mai are rost sa te indoiesti de tine sau de succesul drumului ales. Parca cineva tot iti ofera mici informatii care iti confirma ceea ce intuitia deja isi transmitea, dar nu credeai fara a avea si niste garantii foarte certe. Acum le ai!
Vărsător. Se incing dispute aprinse in mediul in care, de obicei, aveai relatii armonioase cu toata lumea. De data aceasta esti cam nervos si refuzi dialogul pasnic, pentru ca ai impresia ca tu detii solutii la problemele tuturor. Daca ceilalti nu-ti dau dreptate, ai tendinta de a riposta agresiv, ceea ce tensioneaza atmosfera pe oriunde ai trece. Poate ca aceasta atitudine ofensiva este totusi benefica, dar numai in acele spatii in care treneaza rutina si plictiseala, pentru ca mai vii tu cu un dram de energie.
Peşti. Nu toate iti ies perfect din prima, semn ca nu ai acumulat suficienta experienta in problema cu care te confrunti. Nu-i nimic, omul cat traieste invata, ca atare pune-ti ideile variate in aplicare, experimenteaza, pentru ca numai asa iti vei da seama care e solutia cea mai buna. Nu-ti cere nimeni sa aplici o singura solutie si aceea sa fie si perfecta, deci accepta faptul ca nu stii clar ce trebuie facut si poti incerca diverse variante. Dintre ele, sigur o vei gasi pe cea mai potrivita, ca atare nu renunta daca vezi ca una, doua, trei nu dau roade. Una tot va da odata si-odata!

S.O.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 16 DECEMBRIE: Nativi Lei, faceţi gafe peste gafe, dar totuşi...
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
(P) Dorești să locuiești într-o locație ideală pe litoral? Alege-ți un apartament cu vedere la mare, chiar în Mamaia Nord!
Beauty & Lifestyle • la 12:21
(P) Dorești să locuiești într-o locație ideală pe litoral? Alege-ți un apartament cu vedere la mare, chiar în Mamaia Nord!
  • Alege-ți locuința preferată și stilul care ți se potrivește
  • Alege-ți un apartament cu vedere la mare, chiar în Mamaia Nord!
Bucurie mare în familia lui Don Pepe! Soția lui a născut. Maria Căpâlnaș a adus pe lume o fetiță
Showbiz intern • la 12:05
Bucurie mare în familia lui Don Pepe! Soția lui a născut. Maria Căpâlnaș a adus pe lume o fetiță
  • Don Pepe a devenit, din nou, tată
  • Soția lui, Maria Căpâlnaș, a născut
  • A adus pe lume primul lor copil
Alertă ANM! Un nou strat de praf saharian ajunge în România. Cum va afecta țara noastră
Meteo • la 11:51
Alertă ANM! Un nou strat de praf saharian ajunge în România. Cum va afecta țara noastră
  • Praful saharian revine în România
  • În ce zone din țară va putea fi observat
Xtra Night Show. Loredana Chivu, noi detalii după ce a pierdut ultimul proces cu fostul iubit. Blondina, obligată să îi plătească bărbatului 500.000 de lei
Emisiuni TV • la 11:32
Xtra Night Show. Loredana Chivu, noi detalii după ce a pierdut ultimul proces cu fostul iubit. Blondina, obligată să îi plătească bărbatului 500.000 de lei
  • Loredana Chivu, noi detalii după ce a pierdut ultimul proces cu fostul iubit
  • Blondina, obligată să îi plătească bărbatului 500.000 de lei
Moarte suspectă în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit fără suflare pe stradă, în Orăștie
Stiri interne • la 11:05
Moarte suspectă în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit fără suflare pe stradă, în Orăștie
  • Un tânăr de 21 de ani a murit în Hunedoara
  • A fost găsit de un trecător, pe o stradă din Orăștie
Cât de mult a fost afectat Vlad Neamțu de hate-ul din online, din cauza vocii sale speciale! Tânărul influencer și-a construit o comunitate mare de fani / VIDEO
Showbiz intern • la 11:01
Cât de mult a fost afectat Vlad Neamțu de hate-ul din online, din cauza vocii sale speciale! Tânărul influencer și-a construit o comunitate mare de fani / VIDEO
  • Vlad Neamțu are 800.000 de fani pe Tik Tok
  • Tânărul crează conținut amuzant pentru comunitatea sa
  • Declarații exclusive despre viața de influencer
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
recomandare pe observatornews.ro
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
recomandare pe as.ro
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
recomandare pe antena3.ro
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
recomandare pe antena3.ro
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
recomandare pe playtech.ro
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
recomandare pe playtech.ro
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close