Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 17 DECEMBRIE: Berbecii nu sunt în toane tocmai bune. Toate pornesc de la atitudinea negativistă

HOROSCOPUL ZILEI - 17 DECEMBRIE: Berbecii nu sunt în toane tocmai bune. Toate pornesc de la atitudinea negativistă

Publicat pe 17.12.2016 la 00:20 Actualizat pe 17.12.2016 la 10:59

Zodiile au parte şi în această zi de veşti bune şi altele mai puţin bune. Toate informaţiile despre toţi nativii pot fi aflate chiar de aici.

HOROSCOPUL ZILEI - 17 DECEMBRIE: Berbecii nu sunt în toane tocmai bune. Toate pornesc de la atitudinea negativistă

Sursa foto: arhivă

Zodiile au parte şi în această zi de noi veşti, unele bune şi altele mai puţin bune. Toate informaţiile despre toţi nativii pot fi aflate chiar de aici.

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2017 - BERBEC

Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia. Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - TAUR

Daca apare azi in calea ta o persoana mai in varsta care iti inspira respect si intelepciune, stai cu urechile palnie la ce are sa-ti spuna, pentru ca poate fi un invatator pentru tine. Accepta-ti pozitia de elev in fata lui si incearca sa receptezi orice informatie pe care e dispus sa ti-o impartaseasca. Are, de departe, mai multe cunostinte decat tine si o vasta experienta de viata, si tot ce poti afla de la el e in beneficiul maturizarii si cresterii tale. Priveste-l ca pe un profesor la scoala vietii, ca pe un maestru, ca pe un mentor ce te poate indruma intr-o directie benefica dezvoltarii tale personale si invata!

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - GEMENI

E furtuna in jurul tau, dar aceasta energie scapata de sub control, iti prieste, pentru ca-ti redeschide pofta de a face lucruri marete. Aveai nevoie de un stimulent si acesta apare brusc, pe nepregatite. Pe moment, esti derutat si nervos, dar dupa socul primului impact, vei incepe sa te aduni si sa profiti de valul ascendent care te impinge mai repede decat ai fi sperat. Profita de tot ce ti se ofera azi in cantitati uriase: energie, entuziasm, pofta de viata, pentru ca te duc spre un scop care te va incanta la maximum.

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - RAC

Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat! Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - LEU

Esti in fata unui nou inceput care te duce spre o mare reusita. Nu te arunci totusi cu capul inainte fara sa gandesti bine ce ai de facut, ci iti stabilesti un program, o strategie clar conceputa de la care nu te vei abate. Te bazezi pe informatii certe si pe oameni de care esti sigur si cand ai astfel de garantii la indemana, toate vor evolua foarte bine. Ai sansa de a face noi cunostinte pentru ca iti apar in cale oameni necunoscuti, fata de care ai o anumita afinitate. Va intelegeti bine, comunicati excelent si de aici se leaga o prietenie frumoasa si de viitor.

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - FECIOARĂ

Nu te lasa doborat de atacurile unora care uita de diplomatie si politete in aceste momente. Unii spun nu la tot ce li se propune, unii ridica tonul fara motiv cand nu trebuie, dar tu raspunde cu iubire la aceste afronturi si nu le pune la suflet. Lasa-i pe ceilalti sa-si consume agresivitatea in felul lor, dar tu fa abstractie de atitudinea lor impulsiva. Dedica-te de iubire lucrurilor care iti plac. Zambeste si daruieste, fara sa te gandesti ca la un pas mai incolo altii isi elibereaza nervii pe orice si oricine, dar nu le merge cu tine: tu nici nu-i vezi!

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - BALANŢĂ

Daca atragi alaturi de tine oamenii potriviti, vei vedea ca totul evolueaza ca prin farmec spre un scop de care veti beneficia cu totii, ca atare cel mai greu aspect al reusitei de azi e legat de anturaj. Aduna aproape oameni optimisti, veseli, tonici, dinamici, pentru ca si tu esti in aceeasi pasa si cand oameni care se aseamana vaslesc in acelasi sens, nu se poate vorbi decat de un succes de proportii. Faci pasi mari spre un tel la care visati cu totii si nici nu-ti vine a crede ce bine se aseaza toate datorita implicarii entuziaste din partea tuturor.

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - SCORPION


Tu esti un curajos din fire, vrei sa iesi in evidenta, dar azi o voce interioara iti spune sa ramai in banca ta, sa nu iesi prea mult in evidenta, ca nu cumva ceea ce te-ar impinge in fata sa fie un acces de orgoliu si personalitate. Nimeni nu te poate opri cand ai ceva de spus si de aratat, asa e, dar de data aceasta nu esti foarte sigur pe ceea ce vrei sa spui, deci mai bine ai mai astepta, ai mai aduna informatie. Asteapta momentul potrivit, ca atare toate piedicile marunte care te tin astazi pe loc au un rost, pentru ca te opresc la timp inainte de a spune cine stie ce lucru pe care sa-l regreti mai tarziu. Fii tu insuti, dar cu un dram de modestie!

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - SĂGETĂTOR


Nu te astepta ca toti oamenii cu care intri azi in contact sa se comporte exemplar si corect cu tine, ci fii pregatit si pentru unele animozitati. Unii te judeca pe nedrept, dar si tu ii critici pe altii tu fara motiv, pentru ca nu va acordati unii altora suficient timp in a va cunoaste atat de bine incat sa va priviti corect. Nu te grabi sa etichetezi pe cineva fara sa-i fi oferit suficient timp inainte de a-ti da cu parerea despre cum e el cu adevarat, nu poti cataloga pe cineva corect privindu-l doar dintr-o singura directie. Oferiti-va unul altuia mai mult timp de aprofundare a relatiei!

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - CAPRICORN


Totul se intampla exact la timpul potrivit, de parca cineva te-ar intreba pe tine daca iti convine acest ritm de evolutie. Exact cand ai nevoie de un lucru, el deja apare in calea ta, cand visezi la o rezolvare, se iveste si ea din senin, si totul face parte dintr-o sincronizare perfecta intre ce ti-e scris si ce iti doresti tu mai mult de la viata. Inima ta e incantata, pentru ca lucrurile se petrec exact ca in visele tale cele mai frumoase si nu se poate sa nu spui azi, cu mana pe inima, ca esti fericit! Simti iubirea divina cum se varsa asupra ta, de vreme ce toate se petrec asa cum ai tu nevoie!

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - VĂRSĂTOR


Nu exagera cu pretentiile si cu autoritatea, pentru ca unii s-ar putea sa spuna ca ai depasit limitele. E bine sa ridici stacheta sus, dar unii nu au cum sa ajunga nici la jumatate din ceea ce ceri tu si ori ii faci pe ei sa se simta prost, ori tu aluneci spre o zona depresiva generalizand ca oamenii sunt mult sub asteptarile tale. Fii tu mai modest si priveste oamenii asa cum sunt, fara sa ceri de la ei imposibilul. Pune-te in pielea lor si vezi daca tu ai putea corespunde standardelor impuse de tine. Descoperi chiar tu ca, in unele situatii, ai depasit cu mult ceea ce omeneste e posibil. Pentru tine e motiv de evolutie, pentru altii e motiv de abandon.

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 17 decembrie 2016 - PEŞTI

S-a nascut o dorinta noua in mintea ta, dar e nevoie sa o si pui in aplicare. Profita de entuziasmul coplesitor de acum si apuca-te imediat de treaba, dupa principiul bate fierul cat e cald, nu mai astepta! Acum, cat timp energia e la maxim si dorinta imensa, lucrurile ar putea evolua mult mai bine si mai repede, ca atare pune mana pe unelte si cladeste ceea ce visezi sa atingi. Prinzi un val ascendent care te impinge repede spre scopul tau final, deci nu are rost sa mai stai pe ganduri sau sa tergiversezi lucrurile.

SURSA ACVARIA.COM

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 17 DECEMBRIE: Berbecii nu sunt în toane tocmai bune. Toate pornesc de la atitudinea negativistă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie să adaugi pentru un gust fabulos
Retete • la 16:09
Rețetă de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie să adaugi pentru un gust fabulos
  • Rețetă de desert delicios de post
  • Cu ce se înlocuiești laptele normal
Incident șocant în București! Femeie de 70 de ani, lovită din plin de tramvai
Stiri interne • la 16:05
Incident șocant în București! Femeie de 70 de ani, lovită din plin de tramvai
  • Femeie, lovită de tramvai în București
  • Circulația este oprită
Star Magazin. Dana Roba vrea custodie exclusivă. Make-up artistul vrea să plece din țară: "Nu le-aș permite copiilor..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:57
Star Magazin. Dana Roba vrea custodie exclusivă. Make-up artistul vrea să plece din țară: "Nu le-aș permite copiilor..." / VIDEO
  • Dana Roba, amenințată de fostul soț aflat în închisoare
  • Vedeta cere custodie exclusivă
Star Matinal. Cristina Spătar nu a mai mers în luna de miere alături de soțul ei, Vicențiu Mocanu. De ce nu au plecat în vacanță: „Trebuie să...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:53
Star Matinal. Cristina Spătar nu a mai mers în luna de miere alături de soțul ei, Vicențiu Mocanu. De ce nu au plecat în vacanță: „Trebuie să...” / VIDEO
  • De ce nu a mers Cristina Spătar în luna de miere
  • Dezvăluirile făcute de artistă
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Stiri interne • la 15:29
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
  • Mirel ar fi rămas fără familie
  • Cum l-au respins sora și mama lui
Star Magazin. Un fizionomist a analizat chipul lui Mirel, criminalul din Timișoara. Ce ascund trăsăturile lui: "Urechile, care sunt..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:16
Star Magazin. Un fizionomist a analizat chipul lui Mirel, criminalul din Timișoara. Ce ascund trăsăturile lui: "Urechile, care sunt..." / VIDEO
  • Ce detalii ascunde crima de la Timișoara
  • Ce a descoperit fizionomistul pe chipul criminalului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
recomandare pe observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
recomandare pe antena3.ro
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
recomandare pe antena3.ro
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
recomandare pe dailybusiness.ro
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close