Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI – 20 NOIEMBRIE: Scorpioni, nu vă mai raportați la trecut! Este timpul să acordați atenție prezentului

HOROSCOPUL ZILEI – 20 NOIEMBRIE: Scorpioni, nu vă mai raportați la trecut! Este timpul să acordați atenție prezentului

Publicat pe 19.11.2016 la 20:30 Actualizat pe 19.11.2016 la 21:33

Astrele ne guvernează atent viața și ne influențează alegerile mai mult decât ne-am putea imagina. Uite ce ne-au pregătit pentru ziua de 19 noiembrie, potrivit acvaria.com.

HOROSCOPUL ZILEI – 20 NOIEMBRIE: Scorpioni, nu vă mai raportați la trecut! Este timpul să acordați atenție prezentului

foto:spynews

Astrele ne guvernează atent viața și ne influențează alegerile mai mult decât ne-am putea imagina. Uite ce ne-au pregătit pentru ziua de 19 noiembrie, potrivit acvaria.com.


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Berbec
Esti cam sensibil din punct de vedere emotional si, la o stare deja fragila, orice cuvant cu tenta negativa are efecte si mai mari asupra ta. De fapt, esti atat de sensibil, incat chiar si cel mai mic afront te doare, orice aspect ciudat te ingrijoreaza, si totul din cauza unui psihic fragil si pesimist. Elibereaza-te de aceste stari neplacute, deci, daca vrei sa te linistesti si sa te eliberezi de povara din suflet, primul pas ar fi sa iesi din mediile incarcate negativ. Daca la problemele tale mai vin si ei cu ale lor, fii sigur ca ziua va fi ratata.


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Taur
Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Gemeni

E o placere sa-ti revezi azi rudele mai in varsta, de la care afli o multime de lucruri interesante. Parintii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora si nici nu considera vorbele lor drept o cicaleala, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Cand vei fi parinte, vei transmite si tu mai departe aceste invataturi ca atare tine-le bine minte si transforma-le in principii sanatoase de viata. Prezenta ta face bine celor dragi tie, aflati deja la varste onorabile, de aceea ar fi bine sa le faci o vizita sau sa le dai un semn de viata.


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Rac
Esti pus in fata unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce iti transmite creierul, care, da, are o viziune clara asupra lucrurilor, dar trebuie sa privesti totul si cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influentele negative din jur. Imagineaza-te ca esti un copil pus in fata unei nedreptati si care nu se apuca de plans, ci, cu un dram de naivitate si inocenta, gaseste cel mai bun remediu la situatia de fata. Solutia nu e atat de profunda sau de ascunsa, ci e chiar la suprafata si atat de simpla, incat numai un suflet de copil o poate vedea. Adu-ti aminte sa razi, sa glumesti, sa te joci un pic, si ai sa descoperi repede ce ai de facut .


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Leu
Cel mai pretios lucru pe care il descoperi azi cu alti ochi e prietenia, pentru ca vei vedea cati oameni tin cu adevarat la tine. Vei fi uimit sa descoperi semne de prietenie si la persoane carora nici nu le acordai prea multa atentie inainte, ceea ce ar trebui sa-ti schimbe atitudinea fata de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care ii numeai tu asa, ci oameni care au stat in banca lor si au asteptat ca tu sa-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sincera si adevarata, ca atare ar fi bine sa-i privesti altfel de acum inainte. S-ar putea naste o relatie reciproca foarte frumoasa si armonioasa daca va apropiati mai mult, caci prietenia voastra se bazeaza pe gestul de a darui si de a primi absolut dezinteresat si sincer.


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Fecioară

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine. Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Balanță
Nu vasli impotriva curentului, ci accepta cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar daca nu stii foarte bine incotro te indrepti, ai incredere ca inaintezi in directia potrivita. Primesti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva iti este alaturi si te ghideaza usor din umbra, te sustine, te incurajeaza sa continui, deci lasa-te dus fara sa te opui. Linisteste-te pentru ca ai sa vezi ca o atitudine relaxata si calma te va ajuta sa ajungi mult mai repede la scopul visat, decat daca ai incepe sa te agiti la orice pas. Fii ca apa care curge printre pietre catre destinatia finala.


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Scorpion
Nu te mai raporta atata la trecut, nici la evenimente neplacute de demult, nici la palmaresul tau de odinioara, pentru ca nimic din toate acestea nu mai e valabil acum. Ce a fost a fost, gata, inchide acel capitol care si-a jucat rolul la momentul respectiv. Acum ai nevoie de o haina noua, de o schimbare de atitudine, de imagine, de optica, ce nu mai are nicio legatura cu cel care ai fost candva. Sigur, toate acelea l-au construit pe cel care esti tu astazi, dar acum trebuie sa arati lumii o alta imagine, proaspata, moderna, actuala, complet renascuta, care sa deschida un sens nou de explorat. Fa o cat de mica modificare la cel care ai fost si ai sa vezi diferenta dintre trecut si prezent. Esti altul acum!


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Săgetător
Ai starea potrivita pentru a analiza la rece situatia in care te afli si, pentru ca nu apare nimic care sa te perturbe, sa te irite sau sa-ti dea calmul peste cap, gasesti mai usor solutii dintre cele mai bune. Esti atat de calm si de lucid, incat descoperi usor hibele, acolo unde se ascund, si pentru ca nu te pierzi cu firea de la nimicuri, restabilesti o binecuvantata armonie peste o multime de planuri care aveau pe undeva cateva un mic punct slab. Inchei ziua cu un sentiment de bucurie, de satisfactie si liniste interioara, cum ca toate s-au aranjat corect in viata ta. Ai numai motive sa te bucuri de aceasta stare de echilibru!


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Capricorn
Viata sentimentala nu e neaparat spatiul celor mai fulminante evenimente, nici a celor mai pompoase declaratii, ci iubire se numeste si cel mai banal semn de afectiune. Poti sa-i arati celui drag cat de mult inseamna pentru tine si prin cel mai mic detaliu cotidian: sa mergeti impreuna la piata, sa faceti curatenie prin casa, sa stati degeaba ore in sir in fata televizorului, dar tot impreuna. Nu pretinde deci evenimente iesite din comun sau daruri exceptionale pentru a te convinge ca esti iubit, pentru ca nici tu nu ai ceva extraordinar de oferit celui drag de langa tine. Respirati alaturi, taceti laolalta si va ocupati, in doi, de cele mai banale sarcini de acasa, si asta e tot ce conteaza acum pentru voi!


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Vărsător
Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.


HOROSCOP 20 NOIEMBRIE – Pești
Nu te mai uita la lumea din jurul tau, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tai, pentru ca toti trec prin viata dupa propriul lor scenariu. Asta e viata, nu e la fel de buna pentru toata lumea, dar atentie: nici la fel de rea pentru toata lumea! Da, poate ai acum prin preajma unele persoane care trec prin cele mai sumbre probe ale vietii lor, dar nu are rost sa te privesti pe tine prin prisma necazurilor acestora. La tine toate merg bine, esti pe val, deci lupta sa-ti pastrezi tonusul ridicat si gandirea pozitiva in ciuda anturajului coplesit de probleme.
B.H.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI – 20 NOIEMBRIE: Scorpioni, nu vă mai raportați la trecut! Este timpul să acordați atenție prezentului
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. Oana Roman, reacție tranșantă în cazul accidentului de la 2 Mai. Vedeta a lucrat cu tatăl uneia dintre victime, în trecut: „Se încearcă să fie scos basma curată” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:39
Știrile Antena Stars. Oana Roman, reacție tranșantă în cazul accidentului de la 2 Mai. Vedeta a lucrat cu tatăl uneia dintre victime, în trecut: „Se încearcă să fie scos basma curată” / VIDEO
  • Oana Roman, reacție tranșantă în cazul accidentului de la 2 Mai
  • Vedeta a lucrat cu tatăl uneia dintre victime, în trecut
Jessie Baneș s-a trezit cu mesaje de la soția lui Costel Corduneanu, după ce a postat un videoclip despre moartea lui. Ar fi fost amenințată: „Să ai bani nu e o calitate”
Showbiz intern • la 17:35
Jessie Baneș s-a trezit cu mesaje de la soția lui Costel Corduneanu, după ce a postat un videoclip despre moartea lui. Ar fi fost amenințată: „Să ai bani nu e o calitate”
  • Jessie Baneș s-a trezit cu mesaje de la soția lui Costel Corduneanu, după ce a postat un videoclip despre moartea lui
  • Ar fi fost amenințată
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Showbiz intern • la 16:41
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
  • Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat
  • Va fi condus pe ultimul drum mâine
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:52
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
  • Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii
  • Ce a dezvăluit actrița
Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Soția lui, Grațiela, sfâșiată de suferință. Femeia nu s-a dezlipit de sicriul lui / VIDEO
Showbiz intern • la 15:32
Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Soția lui, Grațiela, sfâșiată de suferință. Femeia nu s-a dezlipit de sicriul lui / VIDEO
  • Grațiela a trăit momente cumplite la priveghiul lui Costel Corduneanu
  • Soția interlopului trece prin cele mai grele clipe
Tânăra de 26 de ani, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburată de moartea tatălui
Stiri interne • la 15:11
Tânăra de 26 de ani, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburată de moartea tatălui
  • O mamă, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni
  • Femeia, tulburată din cauza morții tatălui ei
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
recomandare pe playtech.ro
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close