Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI – 21 NOIEMBRIE: Balanțele au nevoie de liniște astăzi. Stresul acumulat începe să își facă simțită prezența!

HOROSCOPUL ZILEI – 21 NOIEMBRIE: Balanțele au nevoie de liniște astăzi. Stresul acumulat începe să își facă simțită prezența!

Publicat pe 20.11.2016 la 22:24 Actualizat pe 20.11.2016 la 22:33

Astrele ne guvernează atent viața și ne influențează alegerile mai mult decât ne-am putea imagina. Uite ce ne-au pregătit pentru ziua de 21 noiembrie, potrivit acvaria.com.

HOROSCOPUL ZILEI – 21 NOIEMBRIE: Balanțele au nevoie de liniște astăzi. Stresul acumulat începe să își facă simțită prezența!

foto: arhiva spynews

Astrele ne guvernează atent viața și ne influențează alegerile mai mult decât ne-am putea imagina. Uite ce ne-au pregătit pentru ziua de 21 noiembrie, potrivit acvaria.com.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Berbec

Intalnesti o persoana care are un efect foarte bun asupra ta. Te motiveaza, te ambitioneaza, iti inspira curajul de a-ti exprima punctul de vedere cu mai multa energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai ca te impinge de la spate, dar te si insoteste pe drumul pe care l-ai ales si, atat timp cat il ai alaturi, langa umarul tau, totul va evolua foarte bine. E altceva sa ai un tovaras de drum care sa te completeze si cu care sa te consulti in permanenta!


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Taur
Ai grija pana unde duci o banala neintelegere, pentru ca atmosfera poate deveni atat de tensionata incat o singura scanteie poate arunca totul in aer! Risti enorm daca te lasi furat de critici, barfe sau predici tinute unei persoane care trece prin momente dificile, pentru ca nu de asemenea tratament are nevoie acum, ci de toleranta si de un prieten care sa-l ajute, or tu esti tentat sa-l judeci prea tare. Daca nu tii cont de fragilitatea starii sale psihice, iti poti declansa o criza si mai grava pe care nu o vei putea repara.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Gemeni
Esti obosit de atatea conflicte si neintelegeri in mediul profesional, dar azi te poti trezi cu inca o serie de dispute aprinse pe seama ideilor tale. Incearca sa nu te enervezi si nici sa ridici tonul la orice fleac, pentru ca unele aspecte pot trece mai usor daca nimeni nu toarna gaz pe foc inutil. Chiar daca nu esti de acord cu opiniile altora, trebuie sa tii minte ca din diversitatea de pareri se nasc cele mai interesante solutii, deci fii atent si la ceea ce ai ceilalti de spus. Nu numai tu ai dreptate!


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Rac
Joci un rol salvator pentru o persoana care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranta, mai multa experienta decat amicul tau aflat in impas si vei impartasi din experienta ta de viata cu multa placere. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tau, pentru ca tocmai pe impartialitatea si judecata ta rece mizeaza atunci cand te cauta pentru o indrumare. Logic, rational, detasat de influente sentimentale, vei reusi sa-i oferi o solutie practica foarte buna, adaptata perfect la situatia lui.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Leu
Succesul deplin se afla in mainile tale: tu esti creatorul, tu esti inginerul, tu esti constructorul cel mai potrivit pentru marele scop la care visezi, deci nu astepta miracole din alta parte. Pune-ti mintea la treaba ca sa trasezi un plan de bataie si apoi incepe sa si construiesti, caramida dupa caramida, cu propriile tale resurse, ceea ce doresti sa obtii. Stii exact ce doresti, nimeni altcineva nu te poate indruma spre acel mare ideal, dar spiritul tau intreprinzator combinat cu o minte creativa te vor ghida perfect spre punctul de apogeu al acestui proiect demn de toata lauda. Ai la ce visa, dar incepe sa si ridici edificiul!


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Fecioară
Nu merita sa-ti incarci sufletul cu atatea dileme si incertitudini! Ai in preajma ta atat de multe persoane dornice sa-ti impartaseasca din experienta lor, incat ajunge sa pui o intrebare si se vor ivi si solutiile. Nu te incapatana sa-ti rezolvi singur problemele, zicand ca nu e treaba nimanui sa se ocupe de ele. Te inseli: e treaba multora, in sensul ca solutiile la ceea ce te framanta pe tine sunt acum in mintea sau mainile altora. Cere ajutor, cere ghidare, si grijile tale vor disparea ca prin farmec, descoperind cat de utili sunt oamenii, daca apelezi la ei cu deschidere si incredere. Unii abia asteapta sa-ti ofere pe tava solutiile!


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Balanță
Ai nevoie de liniste, de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult, pentru ca ai acumulat mult stres in ultima perioada si se vede! Cauta sa te retragi o zi din iuresul evenimentelor in care erai cuprins, pentru ca aceasta detasare se va dovedi a fi extrem de importanta pentru a face ordine in ganduri, in sentimente, in emotii. Dupa ce te vei mai linisti, vei vedea altfel lucrurile si vei gasi mult mai usor cai de iesire din impas, ca atare permite-ti aceasta clipa de odihna a sufletului si a mintii.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Scorpion
Nu te gandeai ca si animalele au nevoie de atata grija, dar iata ca azi sufletelul tau cu patru labute are nevoie de tine. Dedica-i mai mult timp si energie, ori pentru ca l-ai cam neglijat in ultima vreme. ori pentru ca e bolnav. De fapt, vei vedea ca nu numai el are de castigat de pe urma ocrotirii pe care i-o oferi azi cu inima deschisa, dar si tu iti extragi energia pozitiva din alintarile lui, din joaca lui, din momentele de tandrete pe care le petreceti impreuna. Ca stai acasa cu pisicuta ta sau scoti catelul la plimbare, inima ta se umple de o fericire aparte, pe care - hai recunoaste - niciun om nu ti-o poate darui la asemenea intensitate!


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Săgetător
Se aud vesti bune care aduna lumea in jurul unui punct de atractie de care poate beneficia fiecare in parte intr-un anumit fel. Si tu ai avut un rol la acest succes care merita celebrat cu atata bucurie, poate chiar si cu un iz festiv, pentru ca toata lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosfera de petrecere in jurul tau si te bucuri din toata inima pentru succesul ce sta la baza acestui moment placut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie si mai mult oamenii si strange si mai puternic relatiile cu cei din jur, de parca ati devenit o mare familie.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Capricorn
Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la varf pot fi aprinse, dar detii toate resursele pentru a-ti sustine punctul de vedere si chiar a repurta o victorie de rasunet in fata celor care, prin functie sau rang, cred ca au dreptul sa faca sau sa spuna orice. Nu e asa si le vei demonstra ca, de pe pozitia ta, poti avea ultimul cuvant apeland la alte argumente decat forta, aroganta sau superioritate.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Vărsător
Privesti spre viitor cu incredere pentru ca se anunta o etapa infloritoare a vietii tale. Schimbarile pe care le-ai decis nu demult isi arata deja efectele si ti se par incantatoare! Nu te abate de la drumul pe care l-ai decis, mergi pe el cu entuziasm, adaugand noi si noi elemente pozitive, care in final vor crea o imagine de ansamblu demna de lauda. Esti atras de destinatia acestui drum ca albina de floare, pentru ca esti convins ca efectele vor fi pe placul tau si vei avea numai de castigat de pe urma acestei reusite. Culege mai departe roadele, pentru ca e un proces in continuu progres, din bine in si mai bine, din mult in si mai mult.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Pești
Elibereaza-te cat mai repede de lista de sarcini pe care ti-ai propus-o pentru astazi, ca sa gasesti cateva minute doar pentru sufletul tau. Fa ceva din ceea ce te relaxeaza, te incarca de energie pozitiva, te face sa zambesti sau te ajuta sa respiri in voie, deci aminteste-ti de hobbyurile tale, de muzica ce te linisteste, de filmele preferate si ofera-ti un bonus de asemenea natura! Te vei simti remontat chiar si dupa o zi plina la serviciu! Tot ce iti inspira libertate (de miscare, de gandire) e activitatea perfecta pentru aceasta zi, semn ca te apleci mai mult catre tine, catre nevoile tale cele mai intime. Lasa-i pe ceilalti pe planul doi: azi tu esti vedeta!
B.H.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI – 21 NOIEMBRIE: Balanțele au nevoie de liniște astăzi. Stresul acumulat începe să își facă simțită prezența!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Avertizare ANM de ultim moment! Cod galben de vânt puternic în mai multe județele din România
Meteo • la 17:21
Avertizare ANM de ultim moment! Cod galben de vânt puternic în mai multe județele din România
  • Avertizare ANM de ultim moment
  • Cod galben de vânt puternic în mai multe județele din România
Dovada că relația dintre Jador și noua lui iubită, Oana Ciocan, devine tot mai serioasă. Cât de bine de înțelege tânăra cu mama cântărețului / FOTO
Showbiz intern • la 17:13
Dovada că relația dintre Jador și noua lui iubită, Oana Ciocan, devine tot mai serioasă. Cât de bine de înțelege tânăra cu mama cântărețului / FOTO
  • Dovada că relația dintre Jador și noua lui iubită, Oana Ciocan, devine tot mai serioasă
  • Cât de bine de înțelege tânăra cu mama cântărețului
Alina Marymar, semnal de alarmă în rândul părinților. Un membru al familiei sale se confruntă cu probleme de sănătate: „Simt să vă spun asta” / fOTO
Showbiz intern • la 16:52
Alina Marymar, semnal de alarmă în rândul părinților. Un membru al familiei sale se confruntă cu probleme de sănătate: „Simt să vă spun asta” / fOTO
  • Alina Marymar a tras un semnal de alarmă în rândul părinților
  • O persoană apropiată brunetei se confruntă cu probleme de sănătate
Știrile Antena Stars. Când va fi înmormântat George Nicolescu, artistul orb care a murit la 74 de ani. Fiul lui și-a învins cea mai mare teamă și îl va conduce pe ultimul drum
Emisiuni TV • la 16:52
Știrile Antena Stars. Când va fi înmormântat George Nicolescu, artistul orb care a murit la 74 de ani. Fiul lui și-a învins cea mai mare teamă și îl va conduce pe ultimul drum
  • Când va fi înmormântat George Nicolescu, artistul orb care a murit la 74 de ani
  • Fiul lui și-a învins cea mai mare teamă și îl va conduce pe ultimul drum
Star Matinal. Și-au dat demisia, au vândut casa și au plecat în lume. Povestea a doi influenceri din România care au călătorit timp de un an fără oprire / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:27
Star Matinal. Și-au dat demisia, au vândut casa și au plecat în lume. Povestea a doi influenceri din România care au călătorit timp de un an fără oprire / VIDEO
  • Și-au dat demisia, au vândut casa și au plecat în lume
  • Povestea a doi influenceri din România care au călătorit timp de un an fără oprire
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Stiri interne • la 16:23
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
  • Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie
  • Care sunt noile tarife
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
recomandare pe observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
recomandare pe antena3.ro
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
recomandare pe antena3.ro
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
recomandare pe dailybusiness.ro
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close