Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 21 SEPTEMBRIE: Mare atenţie nativi ai zodiei Leu, pentru că astăzi, unii se vor juca cu nervii voştri grav

HOROSCOPUL ZILEI - 21 SEPTEMBRIE: Mare atenţie nativi ai zodiei Leu, pentru că astăzi, unii se vor juca cu nervii voştri grav

Publicat pe 20.09.2016 la 20:15 Actualizat pe 21.09.2016 la 08:37

Nativii zodiei Săgetător, nu vă temeţi nici de critici, nici de comentariile acide, ci staţi puţin şi analizaţi-le înainte să acţionaţi. Iar cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti, ceva vă ţine pe loc, dar nu doriţi să vorbiţi cu nimeni despre acea situaţie, pentru că vă e teamă ca nu cumva să fiţi înţeleşi greşit. Iată ce le-au pregătit astrele celorlalţi nativi ai horoscopului.

HOROSCOPUL ZILEI - 21 SEPTEMBRIE: Mare atenţie nativi ai zodiei Leu, pentru că astăzi, unii se vor juca cu nervii voştri grav

Sursa foto: Hepta

Nativii zodiei Săgetător, nu vă temeţi nici de critici, nici de comentariile acide, ci staţi puţin şi analizaţi-le înainte să acţionaţi. Iar cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti, ceva vă ţine pe loc, dar nu doriţi să vorbiţi cu nimeni despre acea situaţie, pentru că vă e teamă ca nu cumva să fiţi înţeleşi greşit. Iată ce le-au pregătit astrele celorlalţi nativi ai horoscopului.

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – BERBEC
Lupta pentru ideile tale, pentru ca sunt bune si merita scoase mai mult in evidenta, chiar daca multi nu sunt, momentan, de acord cu tine. Continua sa fii la fel de expresiv si de pasionat atunci cand iti expui punctele de vedere, pentru ca tot vei convinge la un moment dat. Fii sigur ca se vor ivi si critici acerbi, si contradictii dure, pentru ca au si altii parerile lor si nu accepta alte pareri, dar cel mai usor vei convinge ca ai dreptate daca iti si pui ideile in aplicare, nu doar vorbesti despre ele. Roadele palpabile la care ajungi sunt demonstratia cea mai clara ca ceea ce spui e corect si merita ascultat, deci mai intai e bine sa faci, si abia dupa aceea sa spui!

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016– TAUR
Astepti cu mult entuziasm un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare pentru ca ai asteptari imense de la el. Te-ai pregatit sufleteste pentru a face fata cu brio acelui moment, de aceea iti doresti sa vina cat mai repede, pentru ca ii atribui o semnificatie cu totul speciala, ca si cum reputatia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simti ca totul va iesi perfect si gandirea pozitiva de acum te va ajuta enorm sa transformi acel moment intr-o reusita deplina! Ai vrea sa se intample mai repede!

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – GEMENI
Ai in fata ta o persoana care inspira respect, prestanta, superioritate si incerci cumva sa-i calci pe urme. E un exemplu pentru tine, un model de moralitate si seriozitate, si de fapt chiar ii semeni in mare masura. Si el se comporta exemplar, ca si tine, si el lupta pentru adevar, ca si tine, si el se bazeaza numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-si demonstra valoarea, ca si tine, deci ai de ce sa fii mandru, de vreme ce observi in cel din fata toate calitatile tale. E o oglinda vie a propriilor tale insusiri, deci motivele tale de satisfactie ar trebui sa creasca: nu esti cu nimic mai prejos fata de omul demn de toata lauda din fata ta.

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – RAC
Esti constient de unicitatea ta si parca torni si mai mult gaz pe foc, pentru ca iti place sa sochezi. Unii spun despre tine ca esti un rebel, ca nu te supui niciunei reguli, altii spun ca esti excentric si faci risipa de calitati. Tu fii asa cum esti, nu incerca sa te supui altora, nici sa fii cum iti cere societatea, deoarece exact acesta e atuul tau: originalitatea. Tu nu ai nevoie sa ti se spuna cum esti, pentru ca iti cunosti foarte bine valoarea si ai incredere in ea. Sunt multe momente cand imaginatia te pune cel mai bine in lumina, deci te folosesti de excentricitatea ta cu succes.

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – LEU
Unii se cam joaca azi cu nervii tai, dar in loc sa le dai satisfactie, mai bine le raspunzi in doi peri, ca sa nu vada ca te-ar deranja. Poti pune pe figura o masca falsa ca si cum totul ar fi perfect, chiar daca in sinea ta te supara atitudinea lor obraznica, dar nu trebuie sa le arati ce simti. Mai mult, ai putea sa intorci armele impotriva lor intr-o maniera pe care ei nu o vor agrea, astfel incat ironia si sarcasmul tau sa-i dezarmeze complet. Ia-i tu pe ei peste picior si nu-i mai lasa sa te raneasca!

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – FECIOARĂ
Te comporti ca o closca ce sta permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie marita de control asupra celor pe care ii iubesti. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fa o distinctie clara intre cele doua atitudini, ca sa nu exagerezi cu dorinta de a face bine cu orice pret. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei vointe. Gandeste-te si la ce-si doreste cel din fata ta, la ce ii place, la ce nu-i place, pentru ca nu e obligatoriu sa accepte interventia ta, chiar daca tu ai impresia ca e iubire pura. Respecta-i libertatea de a spune nu, pentru ca daca nu accepta gestul tau de iubire nu inseamna ca te iubeste mai putin. Vrea sa-si controleze el propria sa viata!

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – BALANŢĂ
Esti stresat la culme de cei din jurul tau, care cer enorm de la tine. Auzi doar critici, comentarii, reprosuri, dar nu ar trebui sa le privesti doar ca pe niste atacuri la adresa ta, ci ca pe niste stimulente sa iei atitudine, sa schimbi ceva, sa dai startul unor directii noi. Daca ii lasi pe cei agitati si nervosi din preajma sa te conduca cu aceasta atitudine negativa, le dai putere si mai mare, ca atare ia taurul de coarne si schimba polaritatea acestor confruntari. Un repros te poate motiva sa dai startul unei noi directii, critica poate repara o greseala, cicaleala te poate impinge la actiune. Fa ceva, chiar daca faci la nervi!

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – SCORPION
Esti mai timid si nu reusesti sa exprimi tot ceea ce simti, indiferent ca e vorba de iubire, de teama sau de nemultumiri. Le tii in tine, ceea ce creeaza o stare de tensiune ce ti se reflecta pe chip. Numai persoana iubita simte ca se petrece ceva cu tine si incearca sa se apropie mai mult de inima ta, aratandu-ti astfel ca-i pasa ce ai. Tu nu vrei totusi sa-l impovarezi cu problemele tale, preferand sa le duci singur in spate. Fa un efort sa-ti descatusezi inima si sa dai afara ceea ce te macina: te vei simti mult mai bine!

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR
Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discutie armonioasa si calma cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic si chibzuieste la varietatea de idei care apar prin asemenea divergente. Ba chiar e bine sa le amplifici, sa torni gaz pe foc la o eventuala discutie in contradictoriu, deoarece animozitatile te stimuleaza sa-ti pui si mai mult mintea si imaginatia la contributie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe niste inamici, ci ca pe niste surse de inspiratie ce te indeamna sa cauti idei si mai bune.

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – CAPRICORN
Nu te mai compara cu nivelul altora, pentru ca fiecare are norocul sau, destinul sau, propriul sau sens de mers, deci nu poti fi si tu ca ceilalti. Fii tu insuti in situatia de fata, fara sa incerci sa imiti pe altii, sa-i urmezi pe altii pas cu pas. Mult mai bine te-ai descurca pe propria ta cale, una originala, unica, doar a ta, deci nu incerca sa fii ca restul lumii. A face parte din turma nu e chiar in beneficiul tau, pentru ca te-ai putea rupe de pluton pentru a face cativa pasi mai in fata sau a urca mai multe trepte mai sus spre succes. Profita de ocaziile bune care ti se ofera doar tie si nu accepta anonimatul doar pentru ca toti ceilalti sunt in urma ta.

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR
Fii concis atunci cand iti exprimi punctele de vedere! Nu ocoli subiectul, pentru ca azi vei fi mult mai bine inteles daca te bazezi pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru ca ai la dispozitie o serie de informatii incontestabile, sustinute si de documente scrise negru pe alb. Nu te teme sa vorbesti! Nimeni nu poate pune la indoiala afirmatiile tale, de vreme ce tot ceea ce spui e scris in carti, e cunoscut de toata lumea ca fapt real, deci bazeaza-te pe ceea ce stii si esti si tu sigur de asta. Comunica intotdeauna clar ceea ce ai in minte, nu te pierde in emotii sau ocolisuri de la subiect. Ai o parere: exprima-te scurt si la obiect!

HOROSCOP – 21 SEPTEMBRIE 2016 – PEŞTI
Ceva te tine pe loc, dar nu vrei sa spui nimanui ce te macina, ca sa nu fie gresit interpretat drept un blocaj sau o slabiciune personala. Preferi sa-ti rezolvi singur problema, pe cont propriu, in discretie totala, pentru ca detii toate resursele necesare pentru a face fata acestui impas. Nu are rost insa sa agravezi si mai mult situatia cu lamentari, crize de panica sau suferinte inutile, pentru ca sigur stii foarte bine ce ai de facut. Iti lipseste doar curajul de a porni, pentru ca prea iti gasesti singur defecte in momentele sensibile.

Sursa info: acvaria.com

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 21 SEPTEMBRIE: Mare atenţie nativi ai zodiei Leu, pentru că astăzi, unii se vor juca cu nervii voştri grav
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Cornel Păsat, conexiune cu tatăl său, după moarte! Artistul se roagă la părintele lui: „A fost mereu în gândurile mele” / VIDEO
Emisiuni TV • la 12:56
Star Matinal. Cornel Păsat, conexiune cu tatăl său, după moarte! Artistul se roagă la părintele lui: „A fost mereu în gândurile mele” / VIDEO
  • Cornel Păsat a păstrat o conexiune cu tatăl său, după moarte
  • Artistul, detalii despre viața de familie
Halucinant! Mirel, criminalul din Timișoara, a rupt unul dintre cuțite când a ucis-o pe Andreea. Cum a încercat să își ascundă urmele
Stiri interne • la 12:46
Halucinant! Mirel, criminalul din Timișoara, a rupt unul dintre cuțite când a ucis-o pe Andreea. Cum a încercat să își ascundă urmele
  • Mirel și-ar fi premeditat fapta
  • Cum s-a pregătit să o ucidă pe Andreea
”Să îi placă cartea, să nu fie ca mine”. Ce învățături îi oferă Nicu Paleru fiicei sale. Fata nu îi calcă pe urme artistului / VIDEO
Emisiuni TV • la 12:28
”Să îi placă cartea, să nu fie ca mine”. Ce învățături îi oferă Nicu Paleru fiicei sale. Fata nu îi calcă pe urme artistului / VIDEO
  • Nicu Paleru, sfaturi prețioase pentru fiica lui
  • Ce învățături îi oferă artistul fetiței
Clipe de panică pentru clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din București. O bucată de tavan s-a prăbușit peste oamenii aflați la cumpărături
Stiri interne • la 12:24
Clipe de panică pentru clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din București. O bucată de tavan s-a prăbușit peste oamenii aflați la cumpărături
  • Clipe de panică pentru clienți
  • O bucată de tavan a supermarketului Supeco al Carrefour, din București, s-a prăbușit
Tânără din Hunedoara, găsită moartă și dezbrăcată pe jumătate, la marginea orașului. Cadavrul ei era în stare de putrefacție
Stiri interne • la 12:05
Tânără din Hunedoara, găsită moartă și dezbrăcată pe jumătate, la marginea orașului. Cadavrul ei era în stare de putrefacție
  • O tânără din Hunedoara a fost găsită moartă
  • Oamenii legii au ipoteze halucinante
Ce le-a spus Mirel, criminalul din Timișoara, părinților lui. Tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice, după ce a ucis-o pe studenta de la Medicină / VIDEO
Stiri interne • la 11:44
Ce le-a spus Mirel, criminalul din Timișoara, părinților lui. Tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice, după ce a ucis-o pe studenta de la Medicină / VIDEO
  • Ce a vorbit Mirel cu părinții lui
  • Tânărul, supus unei expertize psihiatrice
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
recomandare pe observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
recomandare pe as.ro
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
recomandare pe antena3.ro
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
recomandare pe antena3.ro
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
Turte cu ceapă verde, rețetă de post. Se prepară ușor și este nevoie de doar cinci ingrediente
recomandare pe antena3.ro
Turte cu ceapă verde, rețetă de post. Se prepară ușor și este nevoie de doar cinci ingrediente
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
recomandare pe dailybusiness.ro
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close