Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...

HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...

Publicat pe 28.12.2016 la 23:00 Actualizat pe 28.12.2016 la 23:24

Astrele vin cu veşti bune şi proaste pentru toţi nativii zodiacului. Mai e foarte puţin până intrăm în noul an, aşa că trebuie să ţii cont de tot ceea ce faci în aceste zile şi să nu iei decizii pripite!

HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...

sursa: arhiva

Astrele vin cu veşti bune şi proaste pentru toţi nativii zodiacului. Mai e foarte puţin până intrăm în noul an, aşa că trebuie să ţii cont de tot ceea ce faci în aceste zile şi să nu iei decizii pripite!

Berbec. Tu esti cel care isi asuma de buna voie o stare de pesimism care nu iti face bine. Lupta cu aceasta atmosfera apasatoare, ti-o creezi singur sau o accepti fara sa lupti. De fapt, esti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, si din cauza ei ai impresia ca totul e negru in jurul tau. O vaga depresie te paste si nu gasesti in jur nimic bun de care sa te agati. In loc sa dai la o parte aceste neguri intunecate, parca le aduni si mai mult, pentru ca discuti doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ti lipseste, despre tot felul de subiecte predominant negative.
Taur. Te afli intr-un anturaj usor depresiv, cu oameni care il iau pe nu in brate la orice, dar tu nu trebuie sa te lasi influentat de aceasta atmosfera sumbra. Dimpotriva: tu esti plin de energie si ii poti trage tu pe ceilalti dupa tine inapoi la lumina, ca atare nu te complace in starea lor negativa. Tu ai curaj sa faci lucruri nemaifacute, ai chef de actiune, esti gata de orice aventura, dar nu prea ai cu cine face echipa. Poate e bine sa faci abstractie total de mediul in care ai nimerit, care nu te sustine si nu te motiveaza, dar asa te poti tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau inapoi, tu alergi inainte! E momentul in care ii poti depasi rapid!
Gemeni. Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si, desi habar n-ai incotro duce aceasta cale, nu te opui absolut deloc ghidului tau. Vrei sa-i demonstrezi cat de mult crezi in sfaturile sale, poate si pentru ca ai mai facut-o si altadata si nu ti-a tradat increderea, ca atare abordezi o atitudine supusa, docila, pasiva, lasandu-l doar pe celalalt sa ia decizii si sa traseze directia. Vei fi multumit de ceea ce te asteapta la capatul acestui drum, ca atare nu incerca sa-ti expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!
Rac. Nu continua acel plan care vezi si tu ca nu mai inainteaza deloc, ci cauta sa schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj intr-o reusita sta numai in mainile tale, chiar daca nu esti una din zodiile prea deschise spre schimbare, spre provocare, spre rasturnari masive de situatie. Daca esti pregatit pentru asa ceva, dand chiar complet peste cap ceea ce faceai inainte, vei vedea ca lucrurile reintra in normal, deci nu te incapatana sa ramai la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtuna de evenimente, dar ce ramane in urma e o cale complet noua ce te va multumi pe deplin. Demoleaza tot si ia-o de la capat!
Leu. Chiar daca acum, pe moment, esti nevoit sa tii sub control bugetul si sa renunti sau sa limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi cand vei aprecia prudenta de care ai dat dovada. Vei iesi din aceasta zona mai fragila in plan financiar si te vei simti din nou liber sa investesti. Scapi, incetul cu incetul, de jugul datoriilor si al facturilor restante, dar pana atunci cheltuieste cu cap, fara sa te arunci in lucruri prea scumpe. Atractia spre lux sau spre obiecte costisitoare poate fi riscanta, dar daca nu faci cheltuieli inutile, vei depasi cu bine acest blocaj financiar. Curand, se deschide poarta spre prosperitate, dar nu cheltui peste masura acum!
Fecioară. Simti ca locul in care te afli e marcat numai de negatii, limite, interdictii, si creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Daca e un job in care te simti deja plafonat, daca e un cerc de prieteni in care simti ca tu nu ai nici un cuvant de spus, cauta o cale de iesire din acest mediu, pentru ca va naste frustrari si insatisfactii imense. Cum sa arati cine esti daca mereu ti se opreste orice initiativa, orice idee interesanta, orice dorinta de a face si tu ceva? Nu poti fi tu insuti intr-un loc in care ti se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul in masa si nu ai voie sa spui nimic, deci cauta o cale de iesire de aici!
Balanţă. Viitorul tau se scrie chiar azi, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca si cum ar fi o joaca sau o intamplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care il ai la dispozitie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste cateva zile sau luni, deci trebuie sa fii foarte atent la ingrediente. O eroare facuta acum poate da peste cap toata constructia, tocmai de aceea trebuie sa te apleci cu maxima grija asupra detaliilor chiar de aici, de la sursa. Felul in care torni fundatia depinde de energia pe care o investesti, de gandurile pe care le trimiti in univers cu privire la acest plan la care visezi, deci incarca-le pe toate cu iubire, optimism si dorinta de succes. Conteaza enorm cum iei startul!
Scorpion. Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa sarcinile care se afla acum pe rol, care ti se par banale si simple, ci niste proiecte de viitor de la care ai mari asteptari. Tu nu privesti decat mult inainte, in perspectiva indepartata, pentru ca rezultatele eforturilor de acum se vor arata atunci, peste luni de zile! Ai mari sperante de la aceste planuri de care te ocupi cu seriozitate si sarg, si esti constient ca succesul depinde numai de resursele pe care le pui in joc pentru a ajunge acolo. Nimeni nu va munci pentru tine, deci hai, pune mana pe unelte si construieste cerea ce vrei sa obtii. Ceea ce proiectezi tu acum in viitor, va deveni realitate prin fortele tale.
Săgetător. Dai dovada de o sensibilitate cu totul speciala astazi, simti orice vibratie pozitiva sau negativa din jur, parca ai fi o antena fina care recepteaza chiar si cele mai subtile unde. Acest simt deosebit te poate ajuta sa stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva sa te influenteze pe tine in acelasi fel. Fiind atat de sensibil la frecventele din jurul tau, devii si un fel de burete care absoarbe tot ce planeaza in preajma. Daca ai norocul de a nimeri in medii pozitive, ar fi ca o incarcare a bateriei, dar ce te faci daca intri intr-un mediu ostil, trist, bolnavicios? Devii la fel ca mediul, deci foloseste-te de acest talent pentru a alege mediul adecvat starii tale.
Capricorn. Ai nevoie de o zi de totala detasare, sa iti recapeti o binefacatoare stare de zen, de armonie interioara, de echilibru pe toate planurile corpului tau, pe care numai singuratatea ti le-ar putea oferi. Nu e o singuratate apasatoare, ci una acceptata de buna voie, constient ca numai asa iti vei aseza mai atent sufletul in prim plan, dedicandu-te mai mult nevoilor sale. Lasa-i pe toti ceilalti la o parte, preocupa-te de propria ta persoana, ascultand ce-ti transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, multumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni si alarme cum ca inima ta e neimplinita si ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit indeajuns. Descopera acel gol din inima ta si umple-l!
Vărsător. Mare atentie la directia catre care cineva te indeamna sa purcezi, pentru ca, in spatele bunelor sale intentii, ar putea fi unele semne de egoism. Doar el ar putea avea ceva de castigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gandeste de zece ori inainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum sa-i urmezi sfatul. Amana deciziile care implica orice gen de schimbare mica sau mare - de job, de partener, de casa, de domiciliu - pentru ca inca nu cunosti toate datele problemei si ai putea face acest pas influentat negativ de un om care nu e chiar asa cum pare.
Peşti. Daca vezi ca problema in care esti implicat nu mai aduce nimic nou si nu se mai schimba deloc, ar fi bine sa te gandesti la o solutie de compromis, pentru ca nu are rost sa ramai blocat in aceasta situatie. E clar ca a ajuns intr-o zona terna care te va plictisi, pentru ca tu nu esti genul de om acre sa accepte lucrurile demodate, banale, rutinate. Tu mereu vrei altceva, si aceasta problema devine enervanta prin lipsa sa de noutate. Tu personal trebuie sa faci ceva pentru a depasi impasul, sa gasesti o cale de iesire din banal si din pasivitate, pentru ca lenea nu ti se potriveste. Fa ceva chiar daca nu esti intru totul de acord cu ace a activitate, dar tot e ceva decat sa stai si sa astepti miracole.

S.O.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame: ”Sper să sărbătorești în ceruri” / FOTO
Showbiz intern • la 18:02
Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame: ”Sper să sărbătorești în ceruri” / FOTO
  • Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani!
  • Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame
Știrile Antena Stars. Ploaie artificială sau schimbare climatică? Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani: „De obicei acolo...”
Emisiuni TV • la 17:58
Știrile Antena Stars. Ploaie artificială sau schimbare climatică? Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani: „De obicei acolo...”
  • Ploaie artificială sau schimbare climatică?
  • Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani
Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani! Cum se apară designerul aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu
Showbiz intern • la 17:13
Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani! Cum se apară designerul aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu
  • Alexandru Ciucu reacționează după ce s-a zvonit că ar fi avut o relație cu o altă femeie încă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu
  • Designerul este în proces de divorț cu artista
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
Showbiz intern • la 17:05
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
  • Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România
  • Ce destinație a ales actrița
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
Stiri internationale • la 16:23
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
  • Petronel a fost înmormântat în Italia
  • Familia lui l-a condus pe ultimul drum
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:54
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
  • Mesajul transmis de Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el
  • Reporterul Xtra Night Show a fost lovit de fostul iubit al Cristinei Cioran
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close