Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI – 3 AUGUST: Capricorni, aveţi grijă ce spuneţi pentru că invidia unora poate genera mari hopuri în planurile voastre

HOROSCOPUL ZILEI – 3 AUGUST: Capricorni, aveţi grijă ce spuneţi pentru că invidia unora poate genera mari hopuri în planurile voastre

Publicat pe 02.08.2017 la 21:45 Actualizat pe 02.08.2017 la 22:47

Astăzi, 3 august, astrele ne-au pregătit o mulţime de surprize. Specialiştii spun că născuţi în zodia Rac vor avea discuţii productive cu partenerul de viaţă, iar respectul şi ]ncrederea reciproc[ se amplifică. Nativii Peşti se vor uita azi în buletin ca să vadă care e adevărata vârstă, de fapt, pentru că în adâncul inimii, ei se simt ca nişte copii puşi mereu pe şotii.

HOROSCOPUL ZILEI – 3 AUGUST: Capricorni, aveţi grijă ce spuneţi pentru că invidia unora poate genera mari hopuri în planurile voastre

Sursa foto: pixabay.com

Astăzi, 3 august, astrele ne-au pregătit o mulţime de surprize. Specialiştii spun că născuţi în zodia Rac vor avea discuţii productive cu partenerul de viaţă, iar respectul şi ]ncrederea reciproc[ se amplifică. Nativii Peşti se vor uita azi în buletin ca să vadă care e adevărata vârstă, de fapt, pentru că în adâncul inimii, ei se simt ca nişte copii puşi mereu pe şotii.

HOROSCOP BERBEC – 3 AUGUST 2017

Nu poti fi numai tu liderul intr-o actiune care a ajuns intr-un impas. Iti recunosti neputinta sau nestiinta intr-o situatie care te depaseste, recunoscand, cu aceasta ocazie, ca exista altii mult mai bine pregatiti, potriviti pentru pozitia de lider. Apare cineva care preia conducerea proiectului caruia tu nu-i mai dai de capat si, chiar daca iti convine sau nu, il vei urma intocmai, pentru ca stie ce spune. Tu stii sa treci cu vederea multe, faci compromisuri si mai ales lasi orgoliile deoparte atunci cand trebuie, daca e in joc succesul tau, deci merita sa pleci capul in fata acestei persoane care, cel putin azi, e mult mai potrivita in pozitia de sef.

HOROSCOP TAUR – 3 AUGUST 2017

Ti-ai facut iluzii cu privire la interventia salvatoare a unui amic intr-un plan in care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, intr-un moment de infatuare, ti-a promis marea cu sarea si tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, cand ar fi momentul sa participe efectiv in modul in care a promis, il vezi ca intoarce spatele si-si incalca astfel cuvantul dat. E o lectie buna de viata sa nu te mai increzi in oricine, mai bine zis sa inveti sa te descurci singur, fara a visa miracole de la altii care nu fac altceva decat sa promita.

HOROSCOP GEMENI – 3 AUGUST 2017

Unii nu isi dau seama ca transmit informatii eronate care ar putea sta la baza unei actiuni care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata directia gresita. Nu crede chiar tot ce spun ceilalti, nu lua de bune toate datele pe care le emit ca litera de lege, pentru ca nu sunt verificate pe deplin. E bine sa mai ai o sursa de informare, sa te documentezi atent altfel te vei trezi in fata unui impas in care sa-ti dai seama ca ai mers pe un drum gresit care ar fi putut fi evitat daca te-ai fi documentat mai atent chiar in prima etapa. Nu porni ceva fara sa fii sigur ca sunt informatii suta la sute corecte, reale, sigure.

HOROSCOP RAC – 3 AUGUST 2017

Discutiile pe care le poti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.

HOROSCOP LEU – 3 AUGUST 2017

Calatoriile in interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu esti tu in cea mai buna stare pentru a pleca la drum, dar, daca e ordin de sus, faci cum spune seful. Pe cat de abatut pleci la drum, pe atat de multumit vii inapoi, pentru a aduce la cunostinta tot ce ai reusit sa faci, pentru ca e vorba de deplasari fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes. Vestile care sosesc de departe au semnificatii speciale pentru planurile in desfasurare, la serviciu, ca atare tine cont de sfaturile sosite prin caile de comunicare la care ai acces.

HOROSCOP FECIOARĂ – 3 AUGUST 2017

Visele tale ajung intr-un punct sensibil in care risti sa renunti la ce doreai sa atingi. E un hop inerent in drumul oricui catre succes, cand incepi sa te indoiesti singur ca ceea ce visezi chiar este posibil, dar tocmai in astfel de momente trebuie sa-ti aduni mai tare fortele ca sa depasesti momentul. Cei din jur sunt vinovati de aceste suspiciuni care ti se baga pe sub piele, pentru ca ei te trag inapoi, spun nus e poate la orice, iti prezinta viitorul in culori sumbre si incepi sa gandesti ca ei. Nu renunta, visul tau nu e acelasi cu visul lor, deci numai de tine depinde ca tu sa ajungi acolo unde ti-ai propus, trecand peste obstacole cu capul sus si cu fermitate.

HOROSCOP BALANȚĂ – 3 AUGUST 2017

Toate trec, orice suferinta se stinge, orice gol se umple, orice boala se vindeca, deci esti intr-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe fagasul normal. Totul e sa ai rabdare ca sa se restabileasca armonia fireasca in aceste situatii. Nu-ti pierde increderea sau speranta, esti pe drumul cel bun catre rezolvarea tuturor aspectelor care par sa o fi luat un pic razna in viata ta, dar daca nu-ti educi mai mult rabdarea si nu-ti canalizezi vointa spre vremuri mai bune, nu faci decat sa dai si mai tare peste cap lucrurile. Calmeaza-te si asteapta: va fi bine!

HOROSCOP SCORPION – 3 AUGUST 2017

Uneori e nevoie si de o pauza din efortul tau de a ajunge acolo unde vrei, si asta trebuie sa faci si acum! Stai pe loc, nu te mai agita atata si apleaca-te un pic spre sufletul tau, sa vezi de ce are nevoie. Posibil sa ajungi la concluzia ca nu iti doresti nimic din tot vacarmul in care te zbati, din tot acest iures de energii pentru cine stie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins intr-un mecanism cotidian atat de inversunat, tragi si tu la fel de tare ca oricine. Nu, mai bine rupe-te o zi de nebunia din jur si stai de vorba cu sufletul tau, cu copilul din tine, cu cele mai ascunse unghere ale inimii tale. Ceea ce iti cer acestea e atat de usor de atins, atat de accesibil, incat ajunge doar sa ceri de sus sa ti se arate!

HOROSCOP SĂGETĂTOR – 3 AUGUST 2017

Gasesti exact echipa potrivita pentru a rezolva o situatie pe care, de unul singur, nu reusesti sa o mai gestionezi. Ceilalti privesc lucrurile mult mai limpede decat tine tocmai pentru ca nu sunt implicati emotional. Impreuna cu ei, vei cantari problema pe toate fetele si vei descoperi mult mai usor, punctele slabe si caile de rezolvare. Uneori, ai nevoie de cineva care sa te completeze sau, in cazul in care ai deja niste opinii formate, sa te aprobe de pe margine, de parca nu ai fi prea sigur pe parerile tale. Daca primesti de la ei o confirmare, ai mai mult curaj sa le pui in aplicare.

HOROSCOP CAPRICORN – 3 AUGUST 2017

Invidia unora poate genera mari hopuri in planurile tale, ca atare redu, pe cat posibil, discutiile despre ceea ce vrei sa obtii. Nu impartasi chiar oricui marile tale vise, pentru ca unii vor privi cu un dram de rautate ceea ce le povestesti si vor emite ganduri negative la adresa ideilor tale. Cand vor aparea piedicile, vei regreta ca nu ai tacut si ai facut ceea ce doreai, si abia dupa aceea, dupa ce rezultatele ar fi fost perfect asezate pe teren sigur, sa fi povestit de ele. O lectie buna pentru tine sa nu zici hop inainte sa sari, sa nu te lauzi inainte sa atingi acel scop, sa nu mai zici nimanui ce doresti pana ce nu ajungi acolo!

HOROSCOP VĂRSĂTOR – 3 AUGUST 2017

Chiar daca unii mai uita de bunele maniere si de amabilitate si mai ridica tonul fata de tine, tu nu pui la suflet atitudinea lor, ba din contra: le intorci un zambet larg si sincer incat ii vei deruta cu totul! Cei care vin la tine artagosi, cu jalba-n protap cu cine stie ce reclamatii, pregatiti sa atace dur, nu vor putea sa-si tina discursul agresiv in fata unuia ca tine, pentru ca tu ii primesti cu atata caldura, atata solicitudine si atata dorinta de impacare incat vor tacea malc! Continua sa-i tratezi pe toti cu aceeasi deschidere si bucurie, de parca ti-ar fi cei mai buni prieteni (chiar daca nu sunt) si vei vedea ca si gheata se topeste, si tonul se incalzeste si blocajele de comunicare dispar!

HOROSCOP PEȘTI – 3 AUGUST 2017

Azi, te vei uita in buletin sa vezi ce varsta ai, pentru ca, in adancul sufletului, te mai simti ca un copil pus pe sotii. Adu-ti aminte de vremea cand erai lipsit de griji, toate erau frumoase, nicio frica nu-ti afecta inima sau mintea si erai liber sa faci ce vrei. Ai sansa de a te comporta la fel si astazi, pentru ca o atitudine jucausa, libertina, optimista se va dovedi a fi perfecta pentru orice situatie. Fiind atat de vesel si de detasat de orice problema de om matur, vei atrage mai mult atentia prin lumina pe care o emani. Unii vor simti nevoia sa te rasfete mai mult, altii sa te ocroteasca, si zau ca-ti place postura aceasta de alintat. Cui nu i-ar conveni ca lumea sa ii inconjoare de atata iubire, simpatie, popularitate?

Sursa info: acvaria.com

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI – 3 AUGUST: Capricorni, aveţi grijă ce spuneţi pentru că invidia unora poate genera mari hopuri în planurile voastre
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Oana Radu, adevărul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Cătălin Dobrescu: „Eu eram singura sursă de venit” / VIDEO
Showbiz intern • la 12:01
Oana Radu, adevărul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Cătălin Dobrescu: „Eu eram singura sursă de venit” / VIDEO
  • Oana Radu, despre relația toxică pe care a avut-o cu fostul ei soț
  • Dezvăluirile făcute de vedetă
Star Matinal. Lena și Gabi Enache, relație greu încercată! Cine este persoana care le-a pus piedici: ”Habar nu aveam...” / VIDEO,
Emisiuni TV • la 11:41
Star Matinal. Lena și Gabi Enache, relație greu încercată! Cine este persoana care le-a pus piedici: ”Habar nu aveam...” / VIDEO,
  • Lena și Gabi Enache, relație greu încercată!
  • Cine este persoana care le-a pus piedici
Un cuplu, lovit intenționat cu mașina de un șofer, în București! Totul a pornit de la o ceartă în trafic
Stiri interne • la 11:28
Un cuplu, lovit intenționat cu mașina de un șofer, în București! Totul a pornit de la o ceartă în trafic
  • O femeie și un bărbat, loviți intenționat cu mașina
  • Un șofer nu a mai ținut cont de nimic, după o ceartă în trafic
Crima șocantă, în București, seara trecută! Administratora unui bloc a fost ucisă de un vecin: "M-a înșelat. Mi-a luat casa!"
Stiri interne • la 11:27
Crima șocantă, în București, seara trecută! Administratora unui bloc a fost ucisă de un vecin: "M-a înșelat. Mi-a luat casa!"
  • O femeie, administratora unui bloc din Capitală, a fost ucisă de vecinul ei
  • Crima șocantă s-a petrecut în sectroul 2 din București
Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme severă în 15 județe din România. Până când este valabilă atenționarea
Meteo • la 11:02
Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme severă în 15 județe din România. Până când este valabilă atenționarea
  • Specialiștii Administrației de Meteorologie, anunț de ultimă oră
  • Cod galben de vreme severă în 15 județe din țară
Se schimbă buletinele în România. Cât trebuie să plătească oamenii pentru cărțile de identitate cu CIP
Stiri interne • la 11:01
Se schimbă buletinele în România. Cât trebuie să plătească oamenii pentru cărțile de identitate cu CIP
  • Se vor schimba buletinele
  • Suma care trebuie plătită pentru cărțile de identitate
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close