Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 3 DECEMBRIE: Balanţele au mari rezerve dacă să pornească pe un drum nou

HOROSCOPUL ZILEI - 3 DECEMBRIE: Balanţele au mari rezerve dacă să pornească pe un drum nou

Publicat pe 02.12.2016 la 22:25 Actualizat pe 03.12.2016 la 00:01

Astrele aduc astăzi veşti bune, dar şi veşti mai puţin bune pentru unele zodii. Racii au parte de linişte şi veşti bune în această zi, pe când scorpionii se confruntă cu multe confuzii.

HOROSCOPUL ZILEI - 3 DECEMBRIE:  Balanţele au mari rezerve dacă să pornească pe un drum nou

Sursa: arhivă

Astrele aduc astăzi veşti bune, dar şi veşti mai puţin bune pentru unele zodii. Racii au parte de linişte şi veşti bune în această zi, pe când scorpionii se confruntă cu multe confuzii.

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – BERBEC
Te tot intorci cu gandul inapoi, in vremuri de demult, cand erai fericit, cand inima ta era plina de liniste, iubire, emotii pozitive. Poate e bine sa te mai intorci uneori acolo sa-ti aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia in trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci dupa tine aici, in prezent. Priveste la cel care erai candva si descopera ca ai trecut prin mii de momente fericite si frumoase, si le poti repeta oricand daca iti redeschizi sufletul. Retraieste acele emotii ca si cum s-ar fi petrecut chiar ieri si simte-te bine. Trecutul are atat de multe momente frumoase de oferit, deci scoate de la naftalina acele senzatii.


HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – TAUR
Esti de mare ajutor unor persoane aflate intr-o calatorie simbolica spre o destinatie care, deocamdata, le este neclara. Tu esti consilierul lor de nadejde, sursa lor de energie, stimulentul perfect pentru a merge mai departe chiar si cand isi pierd speranta sau curajul. Ei au numai de invatat de la tine, deci ar trebui sa fie recunoscatori pentru ca au ghid sau un insotitor atat de bun ca tine, pentru ca tu ai pentru ei numai sfaturi practice eficiente, deja verificate, bine documentate, le-ai incercat pe tine si au functionat, deci le vorbesti din proprie experienta. Ar face bine sa te asculte!

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – GEMENI
Familia de mai departe este preocuparea ta numarul unu si stai de vorba cu orele ca sa te pui la curent cu ultimele lor evenimente. Afli vesti excelente, care te incanta, incat singurul tau regret e ca nu esti alaturi de ei ca sa sarbatoriti laolalta. Poate afli vesti frumoase despre nunti recente sau viitoare, despre venirea pe lume a unor copilasi, deci tot felul de evenimente rare, deosebite care implica o energie entuziasta, vie, imensa. Se aude si muzica, deci poate fi loc si de petrecere pe undeva, incat iti pregatesti deja o viitoare calatorie spre locul in care inima te cheama cu drag si dor.

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – RAC
Linistea de care ai parte azi e un dar divin, deci profita de el din belsug, pentru ca tu nu ai parte des de aceasta atmosfera tihnita si blanda. E exact starea de care aveai nevoie pentru a te odihni, pentru a-ti reincarca bateriile, pentru a readuce inima si mintea intr-o zona de confort. Esti mult mai deschis azi spre spiritualitate, spre studiu, spre meditatie, spre cele sfinte, deci merita sa-ti oferi un astfel de bonus de izolare de buna voie in care sa ridici ochii, cu smerenie, spre cer si sa-ti manifesti recunostinta, apoi sa privesti si spre interiorul tau ca sa torni acolo linistea de care ai nevoie. Rugaciunile tale ajung exact la tinta: trimite-le acum!

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – LEU
Tu contezi azi cel mai mult, ca atare acorda-ti mai multa atentie si grija, pentru ca meriti asemenea bonus. Fa ceea ce-ti place cel mai mult sa faci, fie ca e vorba de o ora in plus de somn si relaxare, o vizita la spa sau de o plimbare fara tinta prin locuri frumoase. Vei vedea ca un astfel de cadou va avea efecte majore asupra psihicului tau si asupra energiei tale, pentru ca aceasta va reveni din nou, miraculos, la cote maxime! Ofera-ti acest mic sau mare bonus pe care tot l-ai amanat in ultima vreme, dar acum e momentul el mai bun sa-ti daruiesti un plus de rasfat. Ce bine te vei simti dupa aceea!

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – FECIOARĂ
Pana si iubirea se invata, ca atare nu considera ca stii exact cum sa-ti exprimi sentimentele. Inca mai experimentezi diverse tipuri de emotii: si iubirea neconditionata, si iubirea pura, si iubirea interesata, toate fac parte din experienta ta de viata, deci nu trebuie sa spui ca, daca ai pe cineva alaturi de tine, deja esti un expert in amor. Persoana iubita iti ofera intotdeauna noi si noi provocari din care mai adaugi o caramida la ceea ce devii zi de zi. Si azi mai primesti o lectie excelenta despre cum sa primesti iubirea de la celalalt, deci nu te sfii sa intrebi mai multe daca nu intelegi bine cursul la care esti elev.

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – BALANŢĂ
Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capat, de aceea ai prefera chiar sa renunti. Nu esti nici in cea mai buna forma psihica pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ti se ofera. Daca nu poti evita totusi schimbarea de directie, ar fi bine sa te informezi din cat mai multe surse ca macar sa pornesti pe acest drum cu sufletul impacat ca stii ce se poate intampla pe parcurs sau la destinatie, altfel vei face fiecare pas cu frica, de parca ai calca pe gheata subtire.

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – SCORPION
Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput. Exista riscul ca sensul cel nou asupra caruia te aventurezi atat de entuziast sa nu duca acolo unde ai sperat, ci celalalt drum, pe care esti gata sa-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivita. Cantareste cu atentie inainte de a alege incotro vrei sa mergi, ca nu cumva sa alegi varianta cea mai facila, dar care se va dovedi a avea si urmari mediocre. Calea cealalta poate era mai grea si mai lunga, dar mult mai sigura!

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR
Vrei, nu vrei, trebuie sa accepti unele schimbari din mers in viata ta, dar vei vedea ca toate acestea sunt, in final, in beneficiul tau. A porni acum pe un alt drum poate te destabilizeaza, dar vei vedea, dupa o vreme, cat de multe s-au ameliorat in destinul tau, semn ca de cele mai multe ori startul spre o alta directie atrage dupa sine o serie intreaga de transformari pozitive. Parca si lumina e diferita, parca si aerul e mai pur, parca tu arati altfel, deci ajunge doar o cat de mica abatere de la sensul initial si ai sa vezi ca ajungi in cu totul alta parte!

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – CAPRICORN
Bucura-te de linistea care se lasa in jurul tau. Daca e liniste, inseamna ca e bine, stii cum spune englezul: no news is good news, adica daca nu apare nimic noi in peisaj e mai degraba un semn bun, de vreme ce tu esti obisnuit ca orice veste sa nasca agitatie. Nu te deranjeaza absolut deloc starea de pasivitate, de nemiscare, de calm care se lasa peste toate, pentru ca asa te mai poti ocupa si tu de alte lucruri, mult mai frumoase. Daca la serviciu nu s-a intamplat nimic deosebit, e perfect, pentru ca vii acasa linistit si relaxat ca sa te apleci mai mult asupra relatiei cu cei dragi. Demult nu ai mai venit atat de proaspat de la lucru, deci familia te primeste cu draga inima sa i te alaturi in tot felul de activitati domestice: banale in fond, dar de-a dreptul placute.

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR
Ai grija cum iti folosesti azi glumele si spiritul jucaus, pentru ca unii s-ar putea sa nu inteleaga corect atitudinea ta. Tu te simti bine, ai chef de distractie, glumesti, razi, dar altora numai de asta nu le arde si le-ai putea strica dispozitia. Pacat, ei nici nu stiu cat de bine le-ar face daca ti-ar urma exemplul si s-ar comporta la fel, deci mai insista totusi pe langa cei tristi si depresivi, pentru ca joaca ta i-ar putea remonta si pe ei, ca prin farmec. Daca refuza cu orice chip umorul tau, lasa-i in pace! Nu te simti tu vinovat pentru tristetea lor, pentru ca tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa le smulgi un zambet.

HOROSCOP – 3 DECEMBRIE 2016 – PEŞTI
Singuratatea a inceput sa te cam apese si simti ca nu mai poti suporta aceasta situatie. Consideri ca ai invatat suficient de multe lectii de viata din aceasta etapa cat timp ai fost lasat de unul singur in tot ce ai avut de infruntat, dar acum te revolti si ceri cerurilor sa te ajute sa gasesti omul sau oamenii potriviti care sa participe la marile tale teluri. Sigur ca te-ai descurca de minune si fara ajutorul nimanui, dar ai ajuns intr-un punct sensibil in care nu mai stii ce sa faci si de aceea ceri o interventie salvatoare din partea persoanelor potrivite. Nu te multumi cu oricine apare, deci, daca nu e la nivelul dorintelor tale, mai bine ramai singur si cauti in continuare!

Sursa info: www.acvaria.com

D.S.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 3 DECEMBRIE: Balanţele au mari rezerve dacă să pornească pe un drum nou
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Sărbătoare mare în familia lui Smiley! Artistul își sărbătorește fratele, pe Filip Maria: "La mulți ani!" / FOTO
Showbiz intern • la 14:30
Sărbătoare mare în familia lui Smiley! Artistul își sărbătorește fratele, pe Filip Maria: "La mulți ani!" / FOTO
  • Fratele lui Smiley își sărbătorește astăzi ziua de naștere
  • Ce urare i-a făcut artistul
Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa. Manelistul împlinește 39 de ani: „Am venit să ne rugăm” / VIDEO
Showbiz intern • la 14:23
Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa. Manelistul împlinește 39 de ani: „Am venit să ne rugăm” / VIDEO
  • Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa
  • Manelistul împlinește 39 de ani
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
Showbiz intern • la 13:37
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
  • Imagini din apartamentul din București al Claudiei Pătrășcanu
  • Artista a terminat de amenajat locuința
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
Monden • la 13:26
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
  • Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale
  • Care este cel mai scump articol al său
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
Emisiuni TV • la 13:12
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
  • Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain
  • Cum au comentat jurații momentul lor
La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arată femeia care a dovedit că vârsta e doar un număr / FOTO
Stiri internationale • la 13:06
La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arată femeia care a dovedit că vârsta e doar un număr / FOTO
  • Cum arată prima femeie care a primit titlul de Miss Unvierse la 60 de ani
  • A dovedit că vârsta e doar un număr
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
recomandare pe antena3.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
recomandare pe antena3.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close