Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 30 IULIE: Vărsătorii se află la răscruce de drumuri. Ce decizie trebuie să ia

HOROSCOPUL ZILEI - 30 IULIE: Vărsătorii se află la răscruce de drumuri. Ce decizie trebuie să ia

Publicat pe 29.07.2017 la 22:48 Actualizat pe 30.07.2017 la 00:45

Ultima zi din această săptămână este una în princiu bună pentru nativii zodiacului. Nativii Vărsători trebuie, în schimb, să aibă grijă la alegerile pe care le fac în această perioadă, potrivit acvaria.com.

HOROSCOPUL ZILEI - 30 IULIE: Vărsătorii se află la răscruce de drumuri. Ce decizie trebuie să ia

HOROSCOPUL ZILEI - 30 IULIE

pixabay

Ultima zi din această săptămână este una în princiu bună pentru nativii zodiacului. Nativii Vărsători trebuie, în schimb, să aibă grijă la alegerile pe care le fac în această perioadă, potrivit acvaria.com.

HOROSCOPUL ZILEI - Berbec:
E ca o zi de sarbatoare in care se aude si muzica si distractie! Poate mergi la o petrecere sau, chiar daca nu exista un motiv de celebrat, atmosfera din jurul tau se anima atat de frumos, de parca ai avea ceva minunat de sarbatorit alaturi de cei dragi. Muzica are un efect aparte asupra ta azi, ca atare insoteste-ti toate activitatile zilei de acorduri muzicale si ai sa vezi ce grozav ai sa te simti. Poate mergi la un spectacol sau la un concert, pentru ca energia ta creste ori de cate ori umpli spatiul cu muzica la volumul si in tonalitatea pe care le preferi. Daca tu esti cel care canta la un instrument, azi observi ca talentul tau se manifesta cu alta putere, cucerind tot mai multi admiratori.

HOROSCOPUL ZILEI - Taur:
Faci parte dintr-un grup de persoane in mijlocul carora te simti foarte bine. Parca te-ar ocroti, in permanenta, parca te-ar rasfata mai mult si cand vezi cata grija iti acorda, cum sa nu-ti placa sa stai in compania lor? Parca ai fi un copil care primeste de la parinti toata protectia. In acest mediu, chiar daca nu sunt neaparat oameni foarte apropiati tie, te simti in siguranta deplina, pentru ca ceilalti iti inspira seriozitate, maturitate, incredere si dorinta de a-ti fi de ajutor daca ai nevoie. E ca un grup de suport care sta alaturi de tine pentru a te ajuta sa depasesti un moment important, iar sfaturile si sustinerea lor sunt de mare valoare! Ii privesti cu recunostinta.

HOROSCOPUL ZILEI - Gemeni:
Timpul trece intr-un ritm care te favorizeaza, pentru ca iti inspira starea necesara pentru a te apuca serios de un plan de lunga durata ce va evolua foarte lent. De ce sa te grabesti, iti spui, de aceea te apleci pe indelete asupra tuturor aspectelor pe care altadata le-ai fi tratat cu mai multa superficialitate. Probabil cineva ti-a dat sfatul sa o iei cu binisorul, fara a sari peste unele etape, pentru ca orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grabeste-te incet, spun inteleptii, si te vei comporta ca atare.

HOROSCOPUL ZILEI - Rac:
Iubirea nu e doar un gest continuu de daruire, ci trebuie sa si ceri ceva de la cel din fata ta, altfel nu va face decat sa extraga de la tine, iar si iar, toata portia de energie care-l face fericit iar tu cu ce ramai? Invata sa si pretinzi, dar fa-o in cel mai altruist si generos mod, ca nu cumva sa creada ca dai semne de egoism. A cere atentie, a cere semne de iubire, a cere sa ti se si ofere ceva in schimb nu e deloc egoism, ci e normalitatea oricarei iubiri adevarate, care e un schimb continuu de vorbe si gesturi frumoase. Daca doar unul din voi s-ar rasfata in iubirea celuilalt, care devine astfel motor principal de energie, iubirea s-ar putea consuma rapid.

HOROSCOPUL ZILEI - Leu:
Contributia ta in problemele altora se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca tu ai o viziune mai clara asupra lucrurilor. Cine te are azi in preajma ca prieten sau confident are numai de castigat, pentru ca ai mereu sfaturi excelente, ponturi profitabile si multe gesturi sincere de iubire si apreciere. Esti constient ca rezolvarea multor probleme din viata altora depinde cumva de tine, de aceea faci tot posibilul sa nu-i dezamagesti. Spui oricand prezent la propuneri si invitatii sau ori de cate ori ti se cere ajutorul.

HOROSCOPUL ZILEI - Fecioară:
Iei taurul de coarne si spui stop unei actiuni care nu mai merge asa cum doreai si bine faci, pentru ca a-l duce mai departe nu ar fi decat un consum inutil de energie si timp. Mai bine te opresti aici, extragi concluzia finala si de maine te apuci de altceva. Poate poti recupera ceva din ceea ce ai construit pana acum, ducand mai departe ceea ce iti este de folos, dar mergand totusi intr-un alt sens decat cel anterior. Daca vezi ca apar piedici la tot pasul si nimic nu mai inainteaza, e semn ca scopul respectiv nu mai poate fi atins si ti se cere de urgenta o schimbare de atitudine.

HOROSCOPUL ZILEI - Balanţă:
Ar fi nevoie de un negociator – ca tine, probabil - care sa intervina in discutia in contradictoriu in care esti implicat si tu. Fiecare tabara isi sustine punctul de vedere cu vehementa, cu argumente forte, si tocmai datorita acestei incrancenari, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere interventia unei persoane impartiale din afara care sa puna cele tabere la masa tratativelor sa le ajute sa ajunga mai usor la o intelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentari, la explicatii logice care sa alunge suspiciunea si neincrederea intre partile adverse, pentru ca adevarul ar putea fi undeva la mijloc.

HOROSCOPUL ZILEI - Scorpion:
Ai ocazia de a te intoarce cumva in timp, la vremurile cand studiai sau mergeai la scoala, printre amintirile tale de demult ca scoti la iveala un raspuns necesar. L-ai primit candva, in cautarile tale, de-a lungul timpului, dar l-ai uitat si acum ai starea ideala de a rasfoi prin cursuri vechi, prin carti citite odinioara sau doar prin bagajul de cunostinte deja acumulate. Iti vei aminti ceva extrem de util, o informatie ce se va dovedi a fi salvatoare. Te enerveaza faptul ca stiai acel lucru, ca ai primit odata aceasta informatie, dar intre timp ai ratacit-o prin memorie, dar azi o scoti de la naftalina si te folosesti de ea cu succes.

HOROSCOPUL ZILEI - Săgetător:
Lupta ca sa nu te lași atras intr-o capcana periculoasa de catre cineva cu intentii nu tocmai curate. S-ar putea sa para ca-ti vrea binele, te inconjoara de gesturi prietenesti si calde, dar va veni o clipa cand intuitia iti va atrage atentia asupra adevaratelor sale ganduri si te va zgudui un pic, ca sa te trezesti. Daca in joc e fericirea ta si a celor dragi tie, vei lua imediat atitudine, deci asculta ce-ti transmite vocea ta interioara, care joaca rolul unei antene extrem de fine a celor mai sensibile vibratii joase, deoarece, daca cineva cu ganduri negative s-a infiltrat in mediul tau intim, imediat va da alarma si vei ridica imediat scutul de protectie.

HOROSCOPUL ZILEI - Capricorn:
Nu are rost sa ramai cramponat intr-o stare de lucruri doar pentru ca te-ai obisnuit cu ea si ti se pare confortabila. E vremea sa renunti la credinte invechite, la idei care nu mai au nici un rol in viata ta, la relatii care nu mai au nimic de oferit, deci accepta chiar acum schimbarea. Nimic nu dureaza vesnic, nici lucrurile frumoase, nici cele mai putin frumoase, deci vine o zi cand trebuie sa admiti ca e mai bine sa spui ramas bun decat sa ramai captiv intr-o zona terna. Nu mai trage de acest nivel, cat timp nu mai e pentru tine, deci hai, ridica ochii si vezi ca dincolo de acest punct exista atatea alte cai care merita urmate.

HOROSCOPUL ZILEI - Vărsător:
Esti la o rascruce de drumuri si totusi nu te grabesti sa faci pe loc o alegere. Ai nevoie sa chibzuiesti mai mult asupra deciziei tale si bine faci, ca sa nu regreti mai apoi ca ar fi fost mai buna cealalta cale. Fii sigur ca primesti de sus si din interiorul tau cea mai inteleapta calauzire pentru a lua decizia optima pentru tine, dar nu te grabi! Cantareste argumentele pro si contra ale celor doua cai pe care le ai la dispozitie si spune ce ai ales doar dupa ce esti convins ca le-ai analizat atent pe toate fetele. Daca te-ai decis, bravo, mergi pe calea aleasa convins ca este perfecta pentru binele tau!

HOROSCOPUL ZILEI - Peşti:
Esti pe cale sa atingi bunastarea datorita resurselor fantastice pe care le detii. Esti un motor de energie care ruleaza la turatie maxima, deci pune la treaba creativitatea si puterea ta de munca pentru a scoate la lumina lucruri generatoare de prosperitate in viata ta. Abundenta financiara se naste din abundenta de idei, deci tu nu trebuie sa astepti ceva din senin, ci sa te apuci chiar tu de treaba, pentru ca ai atatea cai de a castiga ceea ce iti doresti. Pune mana pe lopata, ar spune cineva, si asta si faci, metaforic vorbind, investind tot ce stii intr-o directie aducatoare de belsug. Ceea ce iese de aici e cea mai de pret bogatie a ta!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 30 IULIE: Vărsătorii se află la răscruce de drumuri. Ce decizie trebuie să ia
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Cum le răspunde Zarug de la Te cunosc de undeva oamenilor care ”aruncă cu pietre”. Reacția concurentului la hate-ul din online / VIDEO
Showbiz intern • la 11:30
Cum le răspunde Zarug de la Te cunosc de undeva oamenilor care ”aruncă cu pietre”. Reacția concurentului la hate-ul din online / VIDEO
  • Zarug, despre cum răspunde oamenilor care îl critică
  • Cum gestionează concurentul de la Te cunosc de undeva hate-ul
  • Declarații exclusive
Mirela Vaida, sărbătorită și pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, de ziua ei de naștere. Surpriza pe care au pus-o la cale colegii, împreună cu Adrian Enache / FOTO
Showbiz intern • la 11:18
Mirela Vaida, sărbătorită și pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, de ziua ei de naștere. Surpriza pe care au pus-o la cale colegii, împreună cu Adrian Enache / FOTO
  • Mirela Vaida, sărbătorită și pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, de ziua ei de naștere
  • Surpriza pe care au pus-o la cale colegii, împreună cu Adrian Enache
Emma Răducanu se retrage de la Miami Open! Ce se întâmplă cu jucătoarea de tenis
Tenis • la 11:14
Emma Răducanu se retrage de la Miami Open! Ce se întâmplă cu jucătoarea de tenis
  • Emma Răducanu se retrage de la Miami Open
  • Ce se întâmplă cu fosta campioană de la US Open
Dani Alves ar putea fi eliberat din închisoare. Ce veste a primit celebrul fotbalist, acuzat de agresiune sexuală
Stiri internationale • la 11:08
Dani Alves ar putea fi eliberat din închisoare. Ce veste a primit celebrul fotbalist, acuzat de agresiune sexuală
  • Dani Alves ar putea să iasă din închisoare
  • Ce a decis instanța
Amanta lui Gabi Bădălău, aliata Claudiei Pătrășcanu? Cu ce a ajutat-o femeia pe artistă în urmă cu patru ani: „Nu o consider pe ea vinovată”
Showbiz intern • la 10:47
Amanta lui Gabi Bădălău, aliata Claudiei Pătrășcanu? Cu ce a ajutat-o femeia pe artistă în urmă cu patru ani: „Nu o consider pe ea vinovată”
  • Amanta lui Gabi Bădălău, aliata Claudiei Pătrășcanu?
  • Cu ce a ajutat-o femeie pe artistă în urmă cu patru ani
Anunț ANM de ultimă oră! Avertizare de ninsori și viscol în România. Lista zonelor afectate de ciclonul polar
Meteo • la 10:45
Anunț ANM de ultimă oră! Avertizare de ninsori și viscol în România. Lista zonelor afectate de ciclonul polar
  • Informare meteo ANM de ninsori și viscol în România
  • Toată țara va fi afectată de ciclonul polar
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Cine l-a salvat
recomandare pe observatornews.ro
Cine l-a salvat
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
recomandare pe as.ro
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
Romania TV
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Romania TV
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
recomandare pe antena3.ro
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
recomandare pe antena3.ro
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
recomandare pe playtech.ro
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
recomandare pe redactia.ro
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
recomandare pe redactia.ro
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
recomandare pe Ciao.ro
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
recomandare pe shtiu.ro
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
recomandare pe ProSport.ro
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
recomandare pe bzi.ro
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
recomandare pe dailybusiness.ro
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
recomandare pe Jurnalul.ro
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
recomandare pe a1.ro
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Close