Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI: 31 AUGUST - Nativii Rac vor depune un efort mare de voinţă

HOROSCOPUL ZILEI: 31 AUGUST - Nativii Rac vor depune un efort mare de voinţă

Publicat pe 30.08.2017 la 22:26 Actualizat pe 30.08.2017 la 22:34

Horoscopul zilei de 31 August aduce veşti de tot felul pentru toate zodiile. Se pare că pentru nativii Rac va fi o zi încărcată. 

HOROSCOPUL ZILEI: 31 AUGUST - Nativii Rac vor depune un efort mare de voinţă

Horoscop 31 August

pixabay.com

Horoscopul zilei de 31 August aduce veşti de tot felul pentru toate zodiile. Se pare că pentru nativii Rac va fi o zi încărcată.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Berbec
Te simti bine in grupul din care faci parte, pentru ca ai alaturi oameni care te simpatizeaza, care te privesc cu multa caldura si, atentia lor te incanta. Te simti ca intr-o mare familie iar prezenta lor iti face bine, te incurajeaza, te incarca de energie pozitiva. E o placere sa numeri cati oameni se aduna azi in preajma ta, fie ca esti doar un membru al unui colectiv care pune umarul la o mare reusita, fie ca esti in centrul atentiei si primesti imbarbatarile si felicitarile celor care te privesc cu admiratie. E o placere sa socializezi, pentru ca lumea te priveste cu ochi buni si sinceri.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Taur
Nu esti singur in lupta ta cu problemele, chiar daca ti se pare ca s-au adunat o gramada de belele in calea ta. Poti atrage alaturi e tine pe cineva cu probleme similare si, pentru ca stii ca si el trece prin aceeasi situatie, formati o echipa mai puternica in doi. Nu trebuie sa va molipsiti unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotriva, sa va stimulati reciproc sa depasiti impasul. Sigur ca ti se pare ca rivalii sunt mai multi decat prietenii care sa simta prin ce treci, dar bucura-te macar ca ai pe cineva pe aceeasi lungime de unda cu tine.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Gemeni
Relatia pe care o dezvolti de ceva vreme parca infloreste sub ochii tai. Va aduceti amandoi contributia cu inima deschisa, investiti toate valorile cele mai frumoase ale unei relatii perfecte - incredere, fidelitate, comunicare eficienta, toleranta, intelegere - si esti incantat de felul cum evolueaza lucrurile intre voi. De aici se naste o poveste superba de iubire sau o prietenie de viitor, deci merita sa oferi tot ce ai tu mai bun in tine. Primeste si de la cel din fata ta cu inima deschisa tot ce are el sa iti daruiasca, pentru ca totul pare sa mearga minunat intre voi. Bucura-te de acest schimb reciproc de emotii si energii pozitive!

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Rac
Stii cum se spune, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista. La fel vei simti si azi, cand vor fi intrunite conditiile unei mari reusite in care norocul are o pondere crescuta, dar fara sa faci si tu ceva ca sa duci la capat aceasta sansa, e greu de crezut ca se va solda cu un succes. S-ar putea sa ti se para greu sa te apuci de treaba, sa fie nevoie de un efort mare de vointa - care momentan lipseste din bagajul tu de resurse - deci, daca nu pui serios umarul la treaba, vei rata o ocazie de zile mari. Maine va fi prea tarziu sa mai incerci ceva.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Leu
Parca s-ar lupta doua persoane diferite in interiorul tau si nu stii cui sa-i dai prioritate. Poate vei gasi o cale de mijloc pentru a le multumi pe amandoua, pentru ca vin idei bune din ambele directii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale mintii tale si ar putea scoate la iveala aspecte de care nu erai pe deplin constient. Asculta ce simti sau ce presimti, pentru ca de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a iesi din impas. Nu in jurul tau gasesti cele mai bune sfaturi, ci in propria intuitie, propria imaginatie sau propriul subconstient care lucreaza acum in beneficiul tau.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Fecioara
Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problema de care nu te poti inca detasa. O discutie lucida cu cineva din afara iti va deschide perspective diferite asupra situatiei care te preocupa si ai putea observa ca, ceea ce pe tine te face sa suferi si nu te lasa sa te simti bine, de fapt nu are nicio importanta. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tau sensibilizat le ridica la rang de drame personale. Lasa-l pe cel de langa tine sa te ajute, spune-i pe ai pe suflet si cere-i sfatul, pentru ca e acolo pentru a-ti prezenta problema care te framanta dintr-un unghi pe care tu, deocamdata, nu-l vezi.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Balanta
Esti cam dezinteresat si nu prea te trage ata la treaba, cel putin nu la actualul serviciu, ci te tot gandesti la o schimbare in cariera. Daca salariul nu te mai satisface, daca ceva nu mai merge asa de bine la locul de munca, trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa faci ceva: ori sa-i ceri sefului o marire de salariu sau o mai buna recunoastere a meritelor tale, ori sa incepi sa trimiti CV-uri pe la alte companii, ca nici nu stii de unde sare iepurele. Dar, pana una - alta, ar fi bine sa cauti o noua sursa de venit, sa incepi sa faci ceva pe cont propriu pentru un ban in plus.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Scorpion
Nedreptatea devine insuportabila pentru tine, si te ridici cu vehementa impotriva celor care nu stiu sa respecte adevarul sau legea. Ca e vorba de legi scrise incalcate de unii cu buna stiinta, sau de niste legi ale bunului simt de care unii nu tin cont, te irita atitudinea obraznica a unora si incerci sa iei unele masuri severe. Lupta cu cei care nu vor sa se supuna acestor reguli, pentru a nu-i lasa sa castige ceva pe nedrept. Cand e in joc adevarul sau justitia, nimeni nu te poate opri, si esti gata sa militezi pentru a le redobandi si a le impune in fata tuturor ca puncte de reper.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Sagetator
Azi ai niste emotii cu totul aparte in preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antena a acestor stari, le receptionezi si le amplifici si mai mult, fie bune, fie rele. Esti sensibil la orice stimul, simturile tale sunt ascutite la maxim, si simti tot ce se petrece in jurul tau prin intermediul inimii. In interiorul tau sunt catalizate toate aceste emotii si transformate in reactii ale corpului. O veste proasta se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelenta genereaza o explozie de energie pozitiva. Deci tot ce vine spre tine sub forma de senzatii se manifesta prin reactii in functie de polaritatea emotiei: cu plus sau cu minus.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Capricorn
Inima ta bate mai tare inaintea unui eveniment care deschide o perspectiva complet noua in fata ochilor. Ai si emotii, dar si o dorinta fantastica de a porni la drum, convins ca, la final, te asteapta satisfactii dintre cele mai mari. Daca mai esti si stimulat de cei dragi, sustinut de pe margine, incurajat sa continui cu incredere si cu pasiune, succesul este din ce in ce mai aproape. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine evolueaza lucrurile, dar la originea acestei reusite sunt placerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar si un dram de inconstienta tinereasca.

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Varsator
Daca discuti si cu altii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o multime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tau final. Nu pastra doar pentru tine proiectele la care visezi, oricat de ciudate ar suna pentru altii, pentru ca azi ai putea descoperi si alte persoane cu vise similare si poti urma sfaturile venite de la acestea. Nici un vis nu e nici prea indraznet, nici prea inalt pentru nimeni, si poti vedea ca si altii viseaza la fel ca si tine. Nu te teme ca visezi ceva ce pare, pentru multi, imposibil. Azi vei intalni oameni care au reusit sa-si implineasca visul, chiar daca initial parea doar o iluzie, semn ca se poate orice!

HOROSCOPUL ZILEI - 31 AUGUST: Pesti
Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

Sursă: acvaria.com

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI: 31 AUGUST - Nativii Rac vor depune un efort mare de voinţă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea. Zonele vizate de atenționare
Meteo • la 11:23
Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea. Zonele vizate de atenționare
  • Avertisment ANM
  • Cod galben de vreme rea
Star Matinal. Sacrificiile pe care le-au făcut frații Stoica pentru a avea succes în sport. Andrei și Bogdan, declarații exclusive despre o carieră de 20 ani: ”La un asemenea efort...”
Emisiuni TV • la 11:15
Star Matinal. Sacrificiile pe care le-au făcut frații Stoica pentru a avea succes în sport. Andrei și Bogdan, declarații exclusive despre o carieră de 20 ani: ”La un asemenea efort...”
  • Cum au ajuns Bogdan Stoica și Andrei Stoica doi dintre cei mai buni kickboxeri din România
  • Frații Stoica, declarații despre sacrificiile pentru o carieră de 20 de ani
Codin Maticiuc, martor la un furt. Hoțul a plecat cu un telefon. Regizorul trage un semnal de alarmă: „Să vedem cine-l găsește primul: eu sau poliția” / VIDEO
Showbiz intern • la 10:45
Codin Maticiuc, martor la un furt. Hoțul a plecat cu un telefon. Regizorul trage un semnal de alarmă: „Să vedem cine-l găsește primul: eu sau poliția” / VIDEO
  • Codin Maticiuc, martor la un furt
  • Hoțul a plecat cu un telefon
  • Regizorul trage un semnal de alarmă
Doi soţi din Marea Britanie au divorțat din greșeală! Cum a făcut o eroare majoră un angajat al firmei de avocatură
Stiri internationale • la 10:35
Doi soţi din Marea Britanie au divorțat din greșeală! Cum a făcut o eroare majoră un angajat al firmei de avocatură
  • Caz neașteptat în Marea Britanie
  • Doi soți au divorțat din greșeală
  • Cum s-a ajuns în această situație
Star Matinal. Cum este relația Deei Maxer cu Dinu Maxer, la un an de la divorț. Au stabilit programul copiilor la notar: ”Ne-a bufnit râsul” / VIDEO
Emisiuni TV • la 10:29
Star Matinal. Cum este relația Deei Maxer cu Dinu Maxer, la un an de la divorț. Au stabilit programul copiilor la notar: ”Ne-a bufnit râsul” / VIDEO
  • Deea Maxer și Dinu Maxer au stabilit programul copiilor după divorț
  • Ce decizie au luat la notar
Fiica lui Costel Corduneanu îi calcă pe urme tatălui ei. Elisa face performanță în lumea gimnasticii. Ce se știe despre ceilalți doi copii ai interlopului
Showbiz intern • la 10:21
Fiica lui Costel Corduneanu îi calcă pe urme tatălui ei. Elisa face performanță în lumea gimnasticii. Ce se știe despre ceilalți doi copii ai interlopului
  • Fiica lui Costel Corduneanu îi calcă pe urme tatălui ei
  • Elisa face performanță în lumea gimnasticii
  • Ce se știe despre ceilalți doi copii ai interlopului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Oraşul din Europa care înlocuieşte semafoarele obişnuite cu unele inteligente. Ce face şi cât costă "semaforul viitorului"
recomandare pe observatornews.ro
Oraşul din Europa care înlocuieşte semafoarele obişnuite cu unele inteligente. Ce face şi cât costă "semaforul viitorului"
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
recomandare pe as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Racii întâlnesc o persoană importantă, Taurii au un moment unic în viaţă
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Racii întâlnesc o persoană importantă, Taurii au un moment unic în viaţă
Cardurile sociale vor fi alimentate cu o nouă tranșă de 250 de lei. Ce trebuie să știe românii care nu primesc banii săptămâna aceasta
recomandare pe antena3.ro
Cardurile sociale vor fi alimentate cu o nouă tranșă de 250 de lei. Ce trebuie să știe românii care nu primesc banii săptămâna aceasta
Horoscop 16 aprilie 2024. Gemenii primesc semnale subtile, Scorpionii îmbrăţişează schimbările
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 aprilie 2024. Gemenii primesc semnale subtile, Scorpionii îmbrăţişează schimbările
Cele două zodii care au noroc triplu în luna mai. Vor lua bani, vor primi o promovare și se vor îndrăgosti
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care au noroc triplu în luna mai. Vor lua bani, vor primi o promovare și se vor îndrăgosti
Vin ploile în România! De când se răcește în toată țara, meteorologii au anunțat prognoza specială pentru două săptămâni
recomandare pe playtech.ro
Vin ploile în România! De când se răcește în toată țara, meteorologii au anunțat prognoza specială pentru două săptămâni
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
recomandare pe redactia.ro
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
recomandare pe bzi.ro
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
recomandare pe bzi.ro
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
Dispare un tip de pensie! Se mai poate beneficia doar până în august
recomandare pe dailybusiness.ro
Dispare un tip de pensie! Se mai poate beneficia doar până în august
O bancă are oferte noi pentru pensionarii din România
recomandare pe dailybusiness.ro
O bancă are oferte noi pentru pensionarii din România
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
recomandare pe a1.ro
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
Close