Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI: 5 AUGUST - Nativii Vărsător fac o schimbare radicală

HOROSCOPUL ZILEI: 5 AUGUST - Nativii Vărsător fac o schimbare radicală

Publicat pe 04.08.2017 la 22:23 Actualizat pe 04.08.2017 la 22:23

Horoscopul zilei de 5 August aduce o mulţime de veşti. Astrele ne-au pregătit o mulţime de surprize. 

HOROSCOPUL ZILEI: 5 AUGUST - Nativii Vărsător fac o schimbare radicală

Horoscop 5 August

pixabay.com

Horoscopul zilei de 5 August aduce o mulţime de veşti. Astrele ne-au pregătit o mulţime de surprize.

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - BERBEC
Compara-te fara teama cu ceilalti, pentru ca ai sa descoperi ca ai o multime de atuuri care te favorizeaza. Chiar daca iti masori fortele cu altii dintr-o categorie superioara celei din care faci parte (ca varsta, ca rang social, ca experienta), nu ai deloc motive sa fii nemultumit, pentru ca sigur ai tu un as in maneca ce te va propulsa in frunte. Ai incredere in valoarea ta, in suprematia ta in anumite privinte, deci lasa teama si modestia la o parte si vino alaturi de cei foarte buni si foarte puternici pentru a-ti demonstra talentele. Rezultatul obtinut iti va confirma sentimentul care te face sa spui: da, frate, sunt bun!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - TAUR
Stai si chibzuieste profund, matur, fara graba, pentru ca poti gasi o cale noua de evolutie intr-un proiect important. Nu te aventura, insa, ia-o incet, verifica toate informatiile pe care le culegi, si aseaza-le pe toate ca intr-o biblioteca foarte bine organizata, pana ce se va forma o imagine de ansamblu foarte clara. Viziunea ta moderna si originala va da roade foarte bine candva, caci tu ai alt mod de a privi lucrurile, cu totul altfel decat cei din jurul tau, care sunt mai demodati, mai conservatori, mai fricosi sa incerce ceva nou. Prin exemplu personal, ii vei convinge ca ai dreptate si intr-o zi vor fi de acord cu tine. Nu renunta deci sa fii original sau diferit: acesta e atuul tau!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - GEMENI
Privesti la partenerul tau si nu-ti vine a crede ce atitudine noua observi la el! Se tine de cuvant, isi ia angajamente solide, isi ofera dovezi concrete de loialitate si iubire, ceea ce nu poate fi decat un motiv de a investi si mai multa incredere in el. Iti spune clar ce vrea de la tine, ca asteapta ca relatia voastra sa prinda si mai mult radacini, ca e pregatit sa-ti asume responsabilitati mature, deci e un semn ca relatia voastra a devenit extrem de serioasa si ai pe cine te baza. Ti tu te-ai schimbat in ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult si cand te uiti la el iti inspira deplina securitate!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - RAC
Viata ofera intotdeauna in compensatie cate ceva, ca atare, daca tocmai ai renuntat la ceva, fii sigur ca vine imediat inlocuitorul perfect! Ai iesit dintr-o relatie nefericita? Nu-i nimic, vei incepe alta! Ai plecat de la un loc de munca, nemultumit de ce se petrecea acolo? Probabil deja cauti altul! Ca atare nu privi niciun abandon ca pe un esec, ci ca pe cea mai buna sansa de a porni spre altceva mai bun. Uneori, lucrurile nu merg asa cum ai dori tocmai pentru ca, altundeva, altceva e pus deoparte pentru tine. Cum ai gasi acea directie daca tu ai fi concentrat asupra altui sens? Spune deci stop si cauta noua tinta!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - LEU
Numai vesti bune se indreapta astazi spre tine, dar te cam indoiesti de ele. Daca incepi sa le analizezi pe toate partile, e si normal sa li se mai diminueze energia pozitiva, pentru ca ajungi sa descoperi si aspecte nu tocmai placute la ceea ce prea a fi doar un motiv deplin de bucurie. Mai bine te incarci doar de energia buna care se resimte, nu cauta nod in papura ca orice pret, pentru ca atunci cand sapi dupa ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele si strica din bucuria aparenta. Lasa-te invadat de lucrurile minunate care se petrec in jurul tau si arata-ti fericirea cat mai clar, cat mai sonor, cat mai energic, pentru ca ai motive!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - FECIOARĂ
Privesti prea suspicios o anumita relatie care ar merita mai multa incredere din partea ta. Te porti extrem de prudent fata de acea persoana, dar… stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi. Daca ti-e frica de tradare, de minciuna, de infidelitate, ele chiar vin! Daca ti-ai deschide mai mult mintea si inima in fata sa, v-ati cunoaste mai bine si ai vedea ca nu are rost sa impui distanta. Ba chiar s-ar putea sa descoperi ca simtiti sau ganditi la fel in unele momente si va aflati pe aceeasi lungime de unda. Din cu totul alt punct de vedere, una din relatiile tale de suflet, evolueaza atat de bine, ca aproape comunicati telepatic, fara sa mai fie nevoie de cuvinte. E o placere sa dezvolti asemenea relatie!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - BALANŢĂ
Esti mai puternic decat ai crede, deci foloseste-ti talentele in tot ce doresti sa obtii. Sta in puterea ta sa-ti realizezi orice vis, sa pornesti orice plan maret, si nu are rost sa-ti faci griji in nicio directie. Valorifica-ti talentele care te fac unic si te scot mai bine in evidenta pe oriunde te-ai duce. Ai incredere in ceea ce este doar al tau si lasa si modestia si timiditatea deoparte, nu e cazul sa le arati, chiar daca in sinea ta exista si astfel de urme. De data aceasta e nevoie de o maxima incredere in tine insuti, in valoarea ta, pentru ca sigur ai un as in maneca de care merita sa te folosesti cu brio!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - SCORPION
Tu nu te gandesti la ceea ce ai de facut acum, pe loc, ci esti concentrat deja la etapele viitoare ale unui proiect care te atrage ca un magnet. E ceva pe placul tau, incitant, nou, interesant, aventuros, de aceea nu te mai poti gandi la chestiunile de rutina arhi-cunoscute de azi, ci esti deja preocupat de directia spre care te indrepti cu pasi repezi. Spiritul tau vizionar te ajuta sa vizualizezi deja forma finala a acestei investitii masive de energie, si esti sigur ca va iesi perfect, tocmai de aceea dai tot ce ai mai bun din tine pentru reusita finala.

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - SĂGETĂTOR
Ceea ce iti doresti tu cel mai mult in acest moment are toate sansele sa se materializeze, dar e nevoie si de o strategie foarte precisa, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinta (desigur, e importanta, pentru ca e scanteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie si de vointa, si de organizare, si de capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai pornit. Esti in fata unui proiect important, de cursa lunga, care va avea urmari dintre cele mai grozave, dar gandeste-te la mijloacele pe care le ai la dispozitie, la resursele la care trebuie sa apelezi, la oamenii pe care sa-i atragi in planul tau. Va iesi excelent, pentru ca te bazezi pe un management propriu extraordinar.

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - CAPRICORN
Daca unii oameni a caror parere o asculti si o respecti ca pe litera de lege, iti spun ca un anumit lucru trebuie sa mearga intr-o anumita directie, ii crezi, de parca parerile lor ar fi avizate si documentate. Daca cineva drag iti spune asta, nu-l crezi, dar daca medicul, preotul, profesorul sau seful o spune, gata, e sfant si faci ca atare. Deci, daca vrei sa dai startul unei schimbari majore in viata ta, e bine sa ceri parerea unui astfel de om pentru ca nu vei putea sa-l refuzi. Presupui ca parerile sale vin dintr-o experienta de viata mult mai bogata si tot ce poti face e sa accepti, sa te supui, sa le urmezi ca pe reguli obligatorii, dar benefice tie!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - VĂRSĂTOR
E timpul sa rupi odata corzile care te tot trag inapoi spre trecut. Esti atasat de evenimente de odinioara de parca inca ti-ai extrage seva din acele vremuri, desi au trecut demult si nu mai au nici un rol in ceea ce faci acum. Gata, ti-ai invatat lectiile atunci, ti-ai facut temele de rigoare, dar n-are rost sa tot cari dupa tine un adevarat paienjenis de fire care te conecteaza de ce ai facut candva. Imagineaza-ti ca tragi dupa tine mii de hamuri, mii de cabluri pe care le-ai conectat la evenimente de demult care ar fi trebuit sa fie demult date deoparte. Fa-o acum, caci e timpul sa te eliberezi!

HOROSCOPUL ZILEI - 5 AUGUST - PEŞTI
Informatia care ajunge azi la urechea ta poate nu suna tocmai bine, dar nu te lasa intimidat de ceea ce afli, ci stai un pic si mediteaza asupra vestilor tocmai sosite. S-ar putea ca in spatele aparentelor sa se afle si informatii extrem de pretioase de care te poti folosi, dar daca nu treci dincolo de ce se vede la suprafata, risti sa pierzi detalii extrem de utile. Poate acum, pe loc, nu auzi chiar ceea ce ai fi dorit tu sa auzi, poate nu vine in forma mult visata, dar dupa o vreme vei descoperi ca stirea aceasta era cel mai bun lucru care putea ajunge la tine si vei sti sa te folosesti de ea in cea mai eficienta forma. Nu azi, nu maine, dar candva iti va fi de mare folos!

Sursă: acvaria.com

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI: 5 AUGUST - Nativii Vărsător fac o schimbare radicală
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
Stiri interne • la 23:35
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
  • David Popovici a hotârât să își întrerupă studiile
  • De ce a luat o astfel de decizie
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
Horoscop • la 23:31
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
  • Două zodii vor trăi clipe unice de Paște
  • Vești extraordinare pentru nativi
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
Showbiz intern • la 23:11
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
  • Babs a primit avansuri din partea unui bărbat însurat
  • Fosta lui Dorian Popa a pus pe jar Internetul
O femeie, răpită și dusă cu forța la o mănăstire, în Suceava. Fostul soț a considerat că are nevoie de o exorcizare
Stiri interne • la 23:05
O femeie, răpită și dusă cu forța la o mănăstire, în Suceava. Fostul soț a considerat că are nevoie de o exorcizare
  • O femeie a fost dusă cu forța la mănăstire
  • Fostul ei soț era de părere că avea nevoie de o exorcizare
Xtra Night Show. Petrecere fabuloasă de ziua Andei Adam! Cântăreața împlinește 44 de ani și sărbătorește alături de prieteni: ”E prima oară...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:40
Xtra Night Show. Petrecere fabuloasă de ziua Andei Adam! Cântăreața împlinește 44 de ani și sărbătorește alături de prieteni: ”E prima oară...” / VIDEO
  • Anda Adam își sărbătorește ziua de naștere
  • Cântăreața petrece alături de aproape 80 de invitați
Imagini șocante, surprinse în Spitalul Județean de Urgență din Iași. Un șobolan a fost fotografiat după o hârtie igienică / FOTO
Stiri interne • la 22:36
Imagini șocante, surprinse în Spitalul Județean de Urgență din Iași. Un șobolan a fost fotografiat după o hârtie igienică / FOTO
  • Un șobolan, surprins după o hârtie igienică
  • Imagini șocante din cadrul Spitalului Județean de Urgemă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close