Horoscopul zilei de 9 Ianuarie 2020: astăzi nativul Berbec evită sa dea explicații pentru faptele sale

Horoscopul zilei de 9 Ianuarie 2020: astăzi nativul Berbec evită sa dea explicații pentru faptele sale © yve.ro

Nativii tuturor zodiilor sunt cu gândul la distracție. Gemenii vor pune accent pe viața profesională, iar Fecioarele sunt prinse între treburile casnice și serviciu, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Berbec

Astăzi nativul Berbec evită sa dea explicații pentru faptele sale, spre nemulțumirea celor din jur, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. În prima parte a zilei va fi punctul de sprijin pentru un apropiat, fiind întotdeauna cel care oferă sfaturi celorlalți. Nativul Berbec are un punct de vedere referitor la modul în care partenerul de viață își administrează timpul, dar pentru a evita unele conflicte, preferă să nu îşi expună opinia. Spre seară se anunță agitație pentru acesta, căci este gazda unor rude îndepărtate, iar pentru Berbec prima impresie contează enorm.

Iubire: Ai o zi minunatã în care pur şi simplu radiezi, fapt observat şi admirat de toatã lumea, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Este posibil ca la finalul zilei sã ai parte de o surprizã memorabilã, care va consolida şi mai mult relaţia cu partenerul de cuplu.

Bani: Munceşti mult, iar rezultatele nu vor întârzia sã aparã. Ai grijã însã, nu uita sã îţi mai iei din când în când câte o mică pauzã.

Sãnãtate: Starea generalã este foarte bunã, motiv pentru care îţi satisfaci toate poftele culinare, indiferent de orã.

Taur

Eforturile nativului Taur sunt răsplătite astăzi atât de superiori, cât și de membrii familiei, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Dacă în prima parte a zilei va fi influențat de partenerul de viață în luarea unei decizii în privința unui plan de afacere, în a doua parte a zilei se va retrage undeva unde îşi va face ordine în gânduri, va învăța să fie mai răbdător fără să se mai implice în conflicte. Se recomandă ca astăzi nativul Taur să evite efortul fizic, întrucât pot apărea unele afecțiuni.

Iubire: O micã neînţelegere cu soacra îţi poate da peste cap toatã ziua. Încearcã sã rãmâi calmã şi sã analizezi cu atenţie toate detaliile. La urma urmei, toate problemele au o rezolvare.

Bani: Tot ce ai agonisit în ultimul an te va ajuta sã-ţi îndeplineşti cea mai mare dorinţã. Cu siguranţã vei fi foarte mândrã de alegerea fãcutã potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Sãnãtate: Eşti o persoanã foarte echilibratã şi te detaşezi uşor de problemele zilnice, lucru benefic pentru nervii tãi.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni va fi în centrul atenției astăzi, în special din a doua parte a zilei, când un proiect îi va aduce câștiguri serioase, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Va pune accent pe muncă, pentru a uita unele neînțelegeri din cadrul familiei. Spre seară este invitat la film, o ocazie ideală pentru un apropiat de a-l distrage de la rutina zilnică.

Iubire: Ai parte de o zi liniştitã, calmã, cum nu a mai fost de mult timp în casa ta. Încearcã sã te relaxezi şi sã faci absolut tot ce îţi face plãcere, fãrã nicio reţinere.

Bani: Eşti constrânsã sã plãteşti un împrumut mai vechi, care nu poate fi amânat.

Sãnãtate: Te poţi bucura în sfârşit de o perioadã în care poţi da uitãrii toate problemele care te-au supãrat în trecut, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Citeste articolul complet pe horoscop zilnic


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro