ÎNTREBAREA ZILEI: Cum afli numărul care te ajută să îţi recucereşti partenerul?

+4 click pentru
galerie

Primul pas e să calculăm vibraţia naşterii partenerului, care e foarte simplu de aflat. © Sursa foto: www.spynews.ro

Relaţia ta de iubire a ajuns într-un impas, iar tu şi partenerul tău sunteţi pe punctul de a vă despărţi, atunci trebuie să aflaţi un truc divulgat de un numerolog. Potrivit specialitului, există un număr care te ajută să-ţi recucereşti partenerul.

Ca să afli numărul care te poate ajuta să recucereşti persoana iubită, trebuie să calculezi vibraţia naşterii partenerului. Spre exemplu, dacă e născut pe 25.05.1987, atunci vibraţia naşterii sale va fi: 2+5+0+5+1+9+8+7 = 37

Ulterior, adunăm cifrele pe care le-am obţinut: 3+7 = 10, iar 1+0 = 1. Aşadar, vibraţia naşterii partenerului ales în exemplul nostru e 1.

"Primul pas e să calculăm vibraţia naşterii partenerului, care e foarte simplu de calculat. Ştim cu toţii data de naştere a partanerului şi adunăm toate numerele care compun data de naştere până ajungem la un număr de la 1 la 9.", a spus numerologul Cristina Udrescu în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

"Cifra 1 e aşa-numitul intelectual, partenerul care are ca şi caracteristici doza aceasta de soofisticare, lucruri foarte elevate, este intelectualul numerelor. Şi atunci, ca să cucerim sau recucerim un partener care are vibraţia naşterii 1 este nevoie să-i aducem foarte multe laude. Numărul 1 e asociat cu Soarele. Dacă vreţi să-l recuceriţi, trebuie trebuie să-ţi faceţi multe complimente. E nevoie şi de multă diplomaţie. (...)

Cifra 3 – detestă monotonia. Nu lăsaţi să se instaleze monotonia în cuplu. Le plac distracţiile, concerte – întotdeauna sunt amatori de flirt.

6 – e sensibilul numerelor. Îl cuceriţi din prima dacă-i declaraţi sentimentele, dacă sunteţi foarte sensibili cu el. La el nu contează faptele, ci vorbele.

Numărul 7 se îndrăgosteşte cel mai repede. Sunt acele persoane care se îndrăgostesc la prima vedere. Pentru un număr şapte, trebuie să aveţi lucruri pragmatice, concrete – e nevoie să fie cumva ponderaţi, dar îl cucereşte cineva care e pragmatic. Îl recucereşti aducându-i aminte că e mişto să fie îndrăgostit şi că viaţa poate fi frumoasă.

La numărul 8 e puţin mai complicat, pentru că e foarte axat pe zona pragmatică a vieţii şi atunci nu vor face niciodtă primul pas. De pentru care partenerul, fie că e sau nu la prima întâlnire ori vrei să-l recucereşti, trebuie să faci primul pas.

La numărul 9 – îi cuceriţi cu o cină la lumina lumânării, cu o poezie.", a spus specialistul în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro