Mă înşală, nu mă înşală?! Trebuie doar să ne spui zodia lui, iar noi îţi dăm răspunsul!

Pentru că ştim cât de mult se consumă o femeie cu această întrebare, noi am sărit în ajutor. Descoperă riscurile de a fi înlocuită cu o altă femeie şi chiar zodia "amantei".

Berbec: Cu toate că bărbatul berbec este în principiu fidel şi este foarte ataşat de femeia din viaţa lui, trebuie doar să îl enervezi îndeajuns încât să fugă în braţele unei alte femei. Dacă te gândeşti cum să îl prinzi, nu te mai obosi. Berbecul tău nu se pricepe sub nicio formă la găsit scuze plauzibile. Femeile cu care te poate înşela iubitul tău sunt Balanţă, Vărdător sau Leu.

Taur: Eşti o norocoasă! Bărbatul de lângă tine este foarte iubitor, mai mult decât atent cu tine şi vede o relaţie cu maximă seriozitate. Şansele să aibă o aventură sunt foarte slabe, aşa că poţi să dormi liniştită atunci cand lipseşte de acasă. Fii cu ochii pe femeile

Gemeni: Tot ce este constant în viaţa unui geamăn este nevoia de diversitate. Este mereu pus pe glume, dornic de a cunoaşte femei noi, se plictiseşte repede şi abia aşteaptă să vă compare fetelor.O femeie care ar putea să îi trezească interesul poate fi din Gemeni, Berbec sau Săgetător.

Rac: Dacă ai reuşit să îl cucereşti în adevăratul sens al cuvântului, este al tău! Când un rac iubeşte din suflet, nicio femeie nu va reuşi să ăi acapareze atenţia, indiferent de cât de frumoasă este.

Leu: Nativul leu este numit "amantul ideal", aşa că nu îţi pune încrederea în el deoarece chiar dacă te iubeşte, te va înşela. Dacă te întrebi care este motivul, îţi spunem noi. Barbatul leu va avea mereu nevoia de a-şi demonstra că încă este capabil să cucerească o femeie, iar asta nu va depinde sub nicio formă de iubita lui.Femeile care îl dau peste cap pe bărbatul tău sunt din zodia Leu, Scorpion sau Capricorn.

Fecioară: Bărbatul fecioară te poate înşela cu o singură condiţie. Dacă amanta este dispusă să îl împartă cu tine, el va fi mai mult decât entuziasmat să joace pe două fronturi. Nu te chinui să afli pentru că nu vei reuşi numai dacă îţi va spune el. Femeile care pot să te înlocuiască sunt Scorpion, Rac sau Taur.

Balanţă: Fiind foarte indecişi, şansele ca barbatul tău să te înşele sunt destul de mari. Este suficient ca o femeie frumoasă să îi apară în cale, ca te-a şi uitat! Atenţie la femeile din zodia Berbec, Scorpion sau Gemeni.

Scorpion
: Trebuie să uiţi cuvântul înşelare pentru că iubitul tău nu ştie ce înseamnă. Dacă te iubeşte nu are ochi pentru altă femeie şi nu îi trece prin cap nici măcar să se uite la o altă femeie.

Săgetător: Bărbatul Săgetător iubeşte viaţa aşa că nu va refuza nicio ocazie să te înşele. Nativele care ar putea să îi atragă atenţia şi să il facă să te părăsească cât ai zice peşte sunt Leu, Gemeni şi Vărsător.

Capricorn: Niciodată! Dacă ai un barbat Capricorn înseamnă că eşti perfectă pentru el. Aceşti bărbaţi sunt foarte exigenţi la alegerea iubitei, însă dacă s-au hotărât nu va fi dispus să înşele sub nicio formă.

Vărsător: Acest nativ este cel mai stabil dintre toate semnele zodiacale. Este responsabil şi nu vede rostul la o aventură.

Peşti: Nu va rata nicio ocazie, indiferent dacă femeia e mai frumoasă ca tine sau nu, tot te va înşela. Motivul? Numărătoarea trebuie să crească! Atenţie la femeile Leu, Fecioară şi Capricorn.

Foto: Hepta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro