Mă iubeşte? Nu mă iubeşte? Zodiile predispuse la schimbări pe plan amoros în anul 2017

+2 click pentru
galerie

În anul 2017 mai multe zodii sunt predispuse la schimbări, mai ales pe plan amoros. Remus Ionescu a făcut horoscopul cu privire la aceste schimbări şi a explicat pentru zodiile implicate ce se va întâmpla.

Este important pentru fiecare persoană, indiferent de zodie să ştie astfel de lucruri cu privire la relaţiile amoroase, la aspiraţii şi dezamăgiri.

"Astrologia nu foloseşte statistici aşa cum ne-am fi aşteptat. Mai degrabă caută să afle particularul: ce perspective au El şi Ea de a fi împreună, asupra căror lucruri se înţeleg fără dificultăţi şi unde “nu se simt” unul pe celălalt. Pentru o relaţie sănătoasă trebuie să fie un minimum de diferenţe între cei doi, care să invite la o cunoaştere a celuilalt. În acest moment am putea citi o descriere a zodiei celuilalt, iar după câteva minute de gândire să lăsăm deoparte cele citite şi să încercăm să îl înţelegem pe el/ea asa cum este în realitate, după faptele, preferintele şi interesele sale.", a scris Remus Ionescu pe blogul său, astrologieclasica.wordpress.com.

"Revenind la astrologie, am putea spune că semnele cele mai predispuse la schimbări în acest plan (în perioada mentionată mai sus, până în octombrie 2017) sunt cele vizate direct de Jupiter in Balanţă: Berbecul, Racul, Balanţă şi Capricornul. Într-o măsura mai mică, vor fi preocupate de aceasta problema şi zodiile Gemeni, Leu, Săgetator şi Vărsator. Nicio zodie nu este însă ocolită, căci hartă personală ne poate arăta evolutii neşsteptate. Dar lucrul acesta este valabil mai ales pentru femei. Pentru că în harta lor Soarele (cel vizat de Jupiter) reprezintă un element marcant al imaginii bărbatului dorit. Deci ele sunt acum mai predispuse să intre într-o relatie dacă nu au una (poate viaţa chiar le scoate in cale Fat-frumosul din viziunea lor), ori vor să tragă o concluzie de genul da/ba referitoare la continuarea uneia în care nu s-au regăsit în ultima perioadă. Pentru bărbati, poziţia lui Jupiter ar aduce mai degrabă schimbări ale statului profesional şi social; alte elemente ale hărţii natale ar putea vorbi despre relaţia de cuplu", a mai scris Remus Ionescu.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro