Nativii din aceste zodii au şanse foarte mari să îşi rateze viaţa!

Sursa foto Arhiva

De multe ori, astrele spun mai multe decât am vrea despre noi. Atunci când vine vorba de carieră există unele zodii care au mai puţine şanse să reuşească în viaţă decât altele, scrie horoscop20.com

Leu

Leul este o zodie de foc, predominant fizică, activă, guvernată de soare planeta care sporeşte autoritatea, voinţa, hotărârea, vitalitatea şi activitatea. Dar atunci când dă de un job bun are tentinţa de a încerca să se impună atunci când nu este cazul. Leului îi place renunțe la obiectivele personale sau uită repede de ele, preferând să petreacă tot mai mult timp cu persoanele care-i plac.

Peşti

Zodia Peşti este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, psihică, guvernată de planetă Neptun, planetă care sporeşte imaginaţia, intuiţia, simţul premoniţiei, sensibilitatea, receptivitatea. Problema cu peştii este nehotărâreadar şi naivitatea, influentabilitatea, nehotărârea, obsesiile. În concluzie atunci când li se dă ceva de făcut nu ştiu pe ce uşă să mai fugă.

Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie masculină de aer, predominant intelectuală, mentală, guvernată de planetă Mercur, planetă care sporeşte spiritul comunicativ, inteligenţă, elocventă, talentul oratoric, diplomaţia, ingeniozitatea. Problema este că de obicei sunt firi copilăroase şi le place să petreacă. Acest lucru îi va trage mereu în urmă când vine vorba de viitorul lor.

Rac

Zodia Rac este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, psihică, guvernată de Luna, planetă care sporeşte romantismul, diplomaţia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginaţia, aptitudinile artistice.Problema este că racii sunt suflete cărora le place foarte mult să ajute pe alţii, iar acest lucru nu o să îi ajute niciodată în carieră.

Vărsător

Zodia Varsator este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Uranus, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul. Dar, de multe ori depășiți de situație și nu au o strategie clară, tocmai din cauza faptului că sunt prea analitici și își fac extrem de multe scenarii, în loc să încerce să o apuce pe un drum.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / O să mori de râs! Refrenul piesei "Da, mamă" a Deliei adaptat pentru fiecare zodie în parte!

Vrei să ştii care este partenerul perfect pentru tine în dormitor? Cele mai "hot" combinaţii de zodii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro