O loveşte dragostea! Aceasta este zodia care îşi găseşte sufletul pereche în luna Aprilie

+4 click pentru
galerie

Sursa foto: arhivă

Dragostea îi bate la uşă, iar ea nu va spune nu. O singură zodie are şansa ca în luna aprilie să îşi găsească marea iubire. Nu spune nu şi o lasă să intre, acolo unde va descoperi ce înseamnă cu adevărat iubirea.

ZODIA CARE ÎŞI GĂSEŞTE SUFLETUL PERECHE ÎN APRILIE.  Cupidon o loveşte în luna aprilie cu săgeata dragostei şi se pare că o ţinteşte perfect. Despre zodia TAUR este vorba. Pasionalul Marte este planeta dorinţei, a imboldului sexual şi a cuceririi, iar pentru Tauri este chiar stăpânul casei cuplului, aşa că probabil că nu vei avea nicio ezitare să faci primul pas sau să întreprindă ceva curajos pentru a ajunge acolo unde doreşte în dragoste.

ZODIA CARE ÎŞI GĂSEŞTE SUFLETUL PERECHE ÎN APRILIE. Aşadar, îţi vei găsi sufletul pereche şi toate iniţiativele pe care le vei face vor fi acelea de a cuceri. 

ZODIA CARE ÎŞI GĂSEŞTE SUFLETUL PERECHE ÎN APRILIE. Venus, planeta iubirii, este retrogradă până pe 15 aprilie, aşadar, treburile s-ar putea complica la un moment dat în dragoste, dar o bună comunicare este esenţială.

Nu este exclus să revină în atenţie o fostă iubire.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro