Care este parfumul tău potrivit în funcţie de zodie? Astrele indică ce arome şi cui se potrivesc

+3 click pentru
galerie

Care este parfumul tău potrivit în funţie de zodie! Astrele indică ce arome şi cui se potrivesc © spynews

Mirosul este unul dintre cele mai misterioase şi imprevizibile simţuri ale omului. La prima vedere nu are un rol important precum văzul, auzul sau gustul dar ascunde o taină minunată. Două persoane pot vedea în acelaşi fel o imagine, însă pot percepe diferit mirosul aceleeaşi flori. Aşadar, vor alege parfumuri diferite. În funcţie de semnul zodiacal unele arome îţi pot aduce norocul, iar altele să ţi-l alunge.

Încă din cele mai vechi timpuri, parfumurile erau folosite drept bijuterii invizibile, infinit de atrăgătoare pentru sexul opus. Le putem găsi în orice magazin dar puţini înţeleg cât de important este mirosul pe care ţi-l alegi.

BERBEC

Cetina de brad este aroma care îl linişteşte pe nativul berbec şi îl face să se simtă veşnic tânăr. Dacă berbecul traversează o perioadă încărcată emoţional, aromele potrivite lui sunt levănţica, cimbrul sau pelinul. De evitat este aroma trandafirului , nu este potrivită dacă vă confruntaţi cu o perioadă lungă de neplăceri.

TAUR

Indiscutabil, parfumul cel mai indicat nativului taur este cel de trandafir. Aduce succes în toate domeniile. Mirosul de crin îl face pe taur greu de refuzat şi foarte atrăgător pentru sexul opus. De evitat sunt: levănţica, rozmarinul sau cetina de brad.

GEMENI

Nativii gemeni ar trebui să folosească arome de ienupăr, tămâie, mărar sau isop care îl ajută să se refacă fizic şi psihic. Smirna sau pinul la încheietura mîinilor atrag cu iscusinţă sexul opus. De evitat sunt aromele de trandafir sau crin.

RAC

Cel mai de încredere aliat al racului este parfumul cu aromă de nufăr. Îl apără de oirice neplăcere şi îi oferă un sentiment de siguranţă. Pentru armonie în viaţa nativului rac apelaţi la nucşoară şi trandafir, iar pentru o carieră de succes potrivite sunt aromele de santal şi iasomie.

LEU

Nativul leu are nevoie de ajutor atunci când are o energie joasă. Levănţica, pinul şi isopul sunt aromele care îl ajută pe leu să se refacă. Sexualitatea şi pasiunea vin din santal. De recomandat a folosi trandafir sau roymarin în sfera afacerilor.

FECIOARĂ

Este singurul semn zodiacal deschis către toate aromele, foarte puţine îi sunt nefavorabile. Pentru a spori forţa de seducţie se recomandă trandafirul, smirna pentru succes în dragoste şi pelin pentru un bun echilibru sufletesc. Aroma de brad şine depresia la distanţă de fecioare.

BALANŢĂ

Nativii balanţă sunt foarte vulnerabili la mirosuri chiar dacă acestea sunt bune sau rele. Pentru o susţinere în dragoste, familie şi carieră, aromele recomandate sunt tămâia, trandafirul, bradul şi levănţica.

SCORPION

Este un semn zodiacal deosebit de puternic şi există o singură aromă care îi protejează aura: crinul. Îl ajută pe scorpion să iasă din cochilia lui şi să înfrunte lumea exterioară. De recomandat sunt pinul şi nucşoara în cazul unei energii mai slabe şi santalul pentru succes la locul de muncă. Trandafirul joacă şi el un rol de protecţie pentru scorpion.

SĂGETĂTOR

Nativilor din această zodie le este recomandată orice aromă care simbolizeazăesenţa naturii: mirt, isop, pin, santal, levantica sau cimbru. Dacă traversaţi o perioadă încărcată din punct de vedere intelectual, rozmarinul este soluţia.Trandafirul poate fi folosit în cantităţi mici deoarece are o imensă putere de seducţie pentru sexul opus.

CAPRICORN

Capricornii trebuie să evite nucşoara care nu face altceva decât să le scoată în evidenţă defectele. Pentru un echilibru emoţional şi pentru alungarea gândurilor rele sunt recomandate aromele de avandă, rozmarin, pelin sau ienupăr. Pentru încredere folosiţi esenţa de crin sua de trandafir.

VĂRSĂTOR

Santalul, trandafirul sau nucşoara fac minuni pe planul seducţiei pentru vărsători. Aceleaşi arome aduc succes şi în viaţa socială. Vărsătorul este ţinut departe de neplăceri şi ghinion ajutat de esenţa de pin iar pentru armonie şi echilibru sunt indicate lavanda şi mirtul.

PEŞTI

Dacă nativul peşti are nevoie de forţă fizică este indicat să folosească arome de cimbru, santal şi rozmarin. Pentru armonie şi o stare psihică bună se folosesc santalul, smirna, trandafirul şi nucşoara. Dacă sunt vulnerabili în faţa bolilor le sunt indicate esenţa de brad, levănţică sau ienupăr.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro