Prima impresie pe care o lasă zodiile: Fecioara poate fi una extrem de înșelătoare

Prima impresie pe care o lasă zodiile: Fecioara poate fi una extrem de înșelătoare © yve.ro

Cu toții știm că prima impresie contează și fiecare zodie zodie reușește să se prezinte într-un fel anume. Unele zodii pot părea arogante, altele foarte deschise, iar altele sunt, pur și simplu, foarte greu de citit.

Berbec

Încă din primul moment în care vei interacționa cu un berbec, îți vei da seama că este o persoană pragmatică, o fire puternică, dar și încăpățânată.

Îți vor lăsa impresia că sunt atât de siguri pe ei, încât nu vei avea ce să discuți cu ei și că aroganța lor este fără limite. Într-adevăr, sunt foarte siguri pe ei, dar sunt persoane cu care ai ce să discuți și, odată cu trecerea timpului, vei descoperi că sunt persoane cu suflet mare.

Taur

Este foarte greu să îți faci o primă impresie despre un nativ al zodiei taur, deoarece aceștia te lasă să vezi doar ceea ce vor ei să vezi.

Sunt persoane foarte secretoase, care au foarte multă grijă cu ceea ce spun sau fac și nu vei ști lucruri personale despre ei dacă ei nu vor să se întâmple aceste lucruri. Sunt ca niște pietre tari și nu le vei putea “înmuia”, indiferent cât ai încerca.

Gemeni

Sunt persoane care urăsc falsitatea și prefăcătoria, așa că, prima impresie pe care ți-o vei face despre ei va fi adevărată. Nu le place să pară ceea ce nu sunt, nici să se prefacă pentru a părea mai interesanți, așa că vor fi reali.

Au o fire mai aparte și este destul de greu să le faci pe plac sau să le atragi atenția și poate părea foarte greu să porți o conversație cu ei.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro