Homepage » Horoscop » Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2017! Berbecii vor avea parte de o perioadă mai liniştită

Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2017! Berbecii vor avea parte de o perioadă mai liniştită

Publicat pe 31.03.2017 la 23:15 Actualizat pe 03.04.2017 la 10:53

Se mai linistesc apele dupa ce prezenta a 3-4 planete in semnul Berbecului pentru o suficient de lunga perioada de timp ne-a tinut in priza si ne-a obligat sa luam decizii rapid, insa uneori fara o solida evaluare a variantelor. Vom putea acum sa le selectam pe cele cu adevarat fezabile, de perspectiva si sa facem eventuale corectii.

Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2017! Berbecii vor avea parte de o perioadă mai liniştită

Remus Ionescun a facut horoscopul lunii aprilie

Se mai linistesc apele dupa ce prezenta a 3-4 planete in semnul Berbecului pentru o suficient de lunga perioada de timp ne-a tinut in priza si ne-a obligat sa luam decizii rapid, insa uneori fara o solida evaluare a variantelor. Vom putea acum sa le selectam pe cele cu adevarat fezabile, de perspectiva si sa facem eventuale corectii.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Berbec

Idealismul si graba zilelor trecute fac loc acum realismului si aspectelor practice. Dar si planului financiar: studiati oferte, comparati avantaje, caracteristici si preturi si veti alege varianta cea mai potrivita nevoilor voastre. Pentru ca este timpul unor investitii, achizitii de natura diversa: echipamente, unelte, tinuta sportiva, electrocasnice pentru alimentatie (sucuri, mancare pasata etc.), piese auto, dupa cum este cazul. Din data de 3 aprilie doar Soarele ramane in semnul Berbecului (si Uranus, dar fara efecte deosebite). Pot disparea, dintr-o data, toti cei care in ultima perioada le-au fost tovarasi nedespartiti. Nu este vorba despre o tradare, ci doar despre o pauza (poate apar in viata acelora prioritati, urgente etc.). Pana pe 21 aprilie, Marte se afla in casa banilor, averii, bunurilor imobile. Vor sa aiba, sa se bucure de confort, sa manance bine. Toate bune si frumoase, insa ar fi bine sa ia seama la tendinta de a da bani inutil pe lucruri de care nu se vor bucura decat o scurta perioada, dupa care se pot intreba: ''Pentru ce le-am luat ? Ce mai fac eu cu ele acum ?” Pentru investitii si cheltuieli serioase, Mercur le este de ajutor mai ales pana pe 8 aprilie (apoi retrogradeaza): se intereseaza, negociaza, pot gasi deal-uri de care sa fie foarte multumiti. Pe 10-11 aprilie pot cadea sub asaltul unor „oferte” ambalate frumos; nu este momentul potrivit sa se grabeasca. 14 aprilie le poate aduce o veste-soc, o informatie lamuritoare in cel mai inalt grad sau ei insisi au o revelatie, o descoperire personala. O luna buna in ansamblu pentru ei sub aspectul sanatatii, fara provocari majore. Se remarca doar o pofta crescuta (ceea ce nu este neaparat rau, mai ales daca vor consuma produse locale, de sezon) si poate vor compensa prin efort fizic. De asemenea, sanse bune de castiguri financiare, in special in a treia decada a lunii.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Taur

Un bun inceput de luna pentru ei. Le revine calmul, increderea in ei insisi si in ''flerul'' sau judecata lor in diverse chestiuni, nu neaparat materiale. Revin in viata lor (telefoane, intalniri neasteptate) persoane cu care nu s-au intalnit o perioada, fara sa existe o explicatie, o cearta. La fel de adevarat este ca si ei au traversat o perioada in care s-au simtit mai bine retrasi, in tihna familiei, a bibliotecii, cu gandurile lor, dupa caz. Schimbare evidenta in starea lor de spirit: rezolva probleme din trecut, fie doar si de natura morala, umana, depasesc stari confuze sau tensionate in relatii, scapa de niste apasari sufletesti. Au parte de niste satisfactii personale: confirmari ale unor estimari ale lor facute cine stie cand, adeveriri ale unor premonitii. Inca de la inceputul lunii, o data cu intrarea lui Mercur in semnul lor, incep sa se ''lege'' lucruri: sa apara cei care le-au promis ceva candva, care le-au vorbit despre o afacere, despre posibilitatea de a obtine bani din afara activitatii lor de baza. Observa ca incep sa dispara obstacole, intamplari neprevazute care le-au impiedicat realizarea unor progrese. O data cu aceste schimbari, incep sa simta si efecte pozitive in planul sanatatii: le revine tonusul, pofta de viata, energia fizica. Simt ca nu muncesc in gol, iar acest lucru este cea mai mare satisfactie pentru ei. Pe unii dintre ei, prezenta lui Marte in semnul lor (intreaga luna) si succesele aparute ii pot face sa se transforme in parteneri de discutie sau de afaceri inflexibili, siguri pe ei si pe ideile lor. Evident, in timp, aceasta atitudine s-ar putea intoarce impotriva lor. Bine este sa nu renunte la echilibrul lor proverbial. Din 20 aprilie, cu Soarele de partea lor, lucrurile par sa se desfasoare din ce in ce mai bine pe multiple planuri. Sunt cautati, apreciati, apar propuneri de afaceri sau pentru un alt job si vor fi deschisi la negocieri.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Gemeni

O perioada cu bune si cu rele pentru nativii Gemeni. Marte se gaseste in casa lor a XII-a pentru toata luna aprilie. Pot reveni cu deranjamente sau agravari probleme de sanatate lasate nerezolvate. Este o perioada cu imunitate scazuta; in plus, se pot adauga intamplari neprevazute de natura diversa ce ii pot sacai prin efecte. Abia pe 21 vor scapa de prezenta destul de neplacuta a lui Marte. Pana atunci este bine sa nu renunte la tratamentul indicat (acolo unde este cazul) Partile bune sunt asigurate de prezenta Soarelui si a lui Venus in case favorabile. Continua o perioada de afirmare in plan profesional, ce poate fi insotita de o promovare, de un spor al castigurilor. Intalnesc persoane influente, realizate profesional, ce ii accepta in compania lor si le pot fi mentori, modele sau chiar ii pot sprijini sub diverse forme (o vorba a lor poate cantari mult). Din 3 aprilie, Venus revine in casa afirmarii sociale si profesionale. Chiar daca este retrograd, le poate readuce niste sanse de care poate ca nu au profitat la momentul potrivit. Daca si-au facut o analiza, ''temele'', poate ca nu o vor mai rata si de aceasta data, caci va mai trece apoi destul timp pana cand sa le apara sanse la fel de bune.

Din 10 aprilie, Mercur, guvernatorul lor, va fi retrograd pana la sfarsitul lunii si le poate juca feste sub diferite forme: isi amintesc cu greu lucruri (nume, date, termeni tehnici etc.) pe care alta data le aveau ''la indemana''. Le revin in minte versuri, refrene, intamplari fara o legatura aparenta cu vreo situatie concreta si pare ca nu ii lasa sa se concentreze asupra lucrurilor importante, sporindu-le poate iritarea, nerabdarea. Ar fi bine sa realizeze insa ca multe aspecte tin de autocontrol si poate ca este o perioada buna sa se disciplineze, sa se tina de o idee, o sarcina, un obiectiv.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Rac

O luna solicitanta pentru nativii Rac, insa poate fi exact ceea ce isi doresc, mai ales daca sunt tineri, la inceputul vietii profesionale (sau liceeni, studenti aflati intr-un grup select, sub indrumarea unor personalitati) ori tocmai au demarat o afacere, o faza remarcabila a unui proiect.

Pot ajunge sa intaleasca fata in fata persoane de care depinde in mod direct deblocarea unui proiect, obtinerea unui contract. Sunt intr-un fel oarecare, chiar fara sa isi doreasca, observati, monitorizati, apreciati, evaluati si daca rezultatele sunt de partea lor ar putea avea parte de un salt important in cariera. Li se incredinteaza sarcini mai dificile in ideea de a li se observa reactiile si abordarea. Vor putea spune candva ca a fost o perioada memorabila din viata lor. Si chiar ar trebui sa profite de aceasta perioada, caci pare a fi finalul (ultimele luni) unei perioade de slefuire profesionala si in curand vor putea trece ''in liga mare”.

Intalnire neasteptata pentru cei care nu au o relatie stabila. In principiu, se intampla intr-un cadru oficial, profesional, insa acest lucru nu este o regula. Cu siguranta vor observa faptul ca descrierea din zodiace drept ''timizi'' nu prea li se potriveste: sunt gata sa se afirme, poate incearca uneori sa se autopropuna, sa se inscrie voluntari pentru activitati dificile, curajoase. Este adevarat si ca beneficiaza de o perioada in care altii sunt binevoitori fata de ei, ii incurajeaza, ii sprijina concret, cauta sa le observe calitatile. Cum se intampla deseori in viata, ar putea observa acum si care dintre vechii tovarasi, prieteni, nu se bucura cu adevarat de succese si de realizari ale lor; vor sti sa se distanteze ori sa reactioneze dupa cum le spune inima.

Intervalul 12-14 aprilie le poate aduce o promovare neasteptata (sau venita in sfarsit dupa asteptari, eforturi, sperante, dar o surpriza pentru ei in acel moment). Foarte bine in acest interval se pot hotara sa inceapa o activitate pe cont propriu, sa isi deschida o firma, un atelier, un salon etc., potrivit pregatirii si domeniului de activitate.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Leu

Luna aprilie le poate aduce clarificarea unor optiuni profesionale sau de afaceri legate de strainatate. Ambitiosi de felul lor, au stat totusi pe ganduri in ultima perioada, nedorind sa faca pasul cel mare si gresit. Poate aplica ei un model vazut in strainatate, poate au discutii cu membrii ai familiei si afla lucruri, procese si concepte observate de acestia in strainatate, cert este ca sunt mult mai deschisi ca alta data la dialog, la schimb de experienta. Isi pot reformula conceptii, descopera repere morale; o perioada efervescenta in plan intelectual, religios chiar (atractie spre pelerinaje, cunoasterea in amanunt a unor perioade sau personaje istorice, religioase).

Pe de alta parte, o perioada in care trebuie sa nu se joace cu legea, sa nu ii forteze limitele; traverseaza o perioada in care exista o mare probabilitate sa fie observati, descoperiti, controlati, avertizati sau penalizati daca nu respecta legi, reguli, regulamente. Sa citeascca si sa se asigure ca inteleg intregul continut al actelor, documentelor pe care isi pun semnatura, pe care le avizeaza, dupa caz.

12-14 aprilie poate aduce o ''explozie'', o iluminare, o realizare in plan personal, mental, o rascolire a conceptiilor de viata, o intelegere profunda a unor situatii de viata pe care le-au trait ori care le-au fost relatate candva de parinti, bunici, profesori etc.

O luna excelenta pentru elevi, student, masteranzi, toti cei care trebuie sa realizeze lucrari curente, proiecte, referate, lucrari de diploma. Gasesc exemple potrivite, le inteleg, le adapteaza, trag ei concluzii interesante si valoroase pentru care pot primi aprecierile indrumatorilor. O luna de care ar trebui sa profite cei care se pregatesc pentru examenele si evaluarile care se apropie; isi pot umple goluri in cunostinte, isi pot clarifica teme, concepte.

O luna cu ambitii mari pentru ei si se pot inscrie cu sanse excelente la tot felul de concursuri, examene, evaluari profesionale; socotesc ca a sosit momentul sa ajunga acolo unde merita.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Fecioara

In primul rand, luna aprilie le va aduce o serioasa usurare in plan financiar. Incep sa li se restituie sume date cu titlu cu imprumut cine stie cand, dar de care partea cealalta nu a reusit pana acum sa se achite din diverse motive. Reusesc sa scoata bunuri de sub un gaj, sa reintre in posesia unor bunuri, sa isi achite ei insisi niste datorii si sa scape astfel de emotii, de griji. Daca este cazul, reusesc sa gaseasca niste conditii mai avantajoase de creditare, astfel incat sa nu intrerupa un proces de productie, sa poata ajunge sa obtina bani din afaceri si proiecte ale lor.

Nu ajung inca in situatia sa rasufle usurati, ii ''pandesc'' inca tot felul de oferte de asociere, de afaceri, de investitii, insa bine este sa intoarca pe toate partile situatia; nicio informatie nu este de prisos. Sigur, trebuie tratata fecare situatie in parte. Se poate sa reapara sub o forma mai avantajoasa propuneri care li s-au facut la inceputul anului, insa carora nu le-au dat curs atunci ori fata de care si-au exprimat clar nemultumirea in ceea ce priveste conditiile financiare.

Jupiter se gaseste in casa banilor, a averii pana la inceputul toamnei, insa actualmente este retrograd: nu este o perioada buna pentru extindere, investitii, ci mai degraba pentru a recupera intarzieri, pagube, sa fie repusi in posesia unor bunuri.

Se prea poate sa observe o imbunatatire a starii de sanatate, progrese importante in cazul unor situatii dificile in care li s-a explicat de la inceput ca este nevoie de timp pentru ameliorare sau vindecare. Daca nu si-au facut rezervari pentru sarbatoarea Pastelui ori pentru zilele libere din preajma zilei de 1 mai nu este cazul sa isi faca griji peste masura: vor putea avea sansa unei oferte deosebit de avantajoase, de tip last minute, promotie ori ceva asemanator (sa beneficieze de renuntarea unor turisti).

HOROSCOP APRILIE 2017 - Balanta

Viata personala si relatiile de afaceri ori cele apropiate, care conteaza pentru sufletul lor, sunt in atentia Balantelor cel putin in primele doua decade ale lunii.

Au traversat pana acum o perioada cu provocari, posibile certuri, nemultumiri, ganduri de separare temporara sau definitiva. Incep totusi, incet-incet, sa ia lucrurile de la capat: mai intai mental, sa mearga pe istoricul desfasurarii ostilitatilor, sa vada fara patima ce li se reproseaza sau cum au reactionat partenerii la nemultumirile lor, iar apoi incercand sa redeschida negocieri, intr-o alta atmosfera de aceasta data. Aspectul financiar constituie o miza importanta si poate impiedica desfasurarea discutiilor, dar si acest sector se poate usura din a treia decada a lunii aprilie. In perioada 12-14 aprilie, pretentii exagerate ale lor sau ale partenerilor de discutii (un soi de ultimatum chiar) pot ingreuna raporturile dintre parti; daca nu se forteaza lucrurile, acestea pot reveni pe un fagas acceptabil.

Planeta lor guvernatoare, Venus, este retrograda in semnul Berbecului la inceputul lunii, pana pe data de 3: favorizeaza spiritul de competitie atat din partea lor cat si a celor cu care au ceva de impartit, de rezolvat. Venus va fi apoi pana spre sfarsitul lunii in Pesti, dar pana pe 19 aprilie Soarele (mandria, egoul, ambitii irationale uneori) sta in calea unui acord. Orice exces, dar si orice slabiciune vor fi taxate in aceasta perioada. Un timp interesant pentru ei, in care au de invatat tactici, strategii de la cei cu care vin in contact. Si alte lucruri pe deasupra.

Pentru cei tineri ori aflati in situatia primelor intalniri pot aparea situatii comice sau penibile ce le pot crea impresii departe de realitate asupra persoanei dorite (ori a celei care le face curte); timpul insa (mai ales dupa 20 aprilie) va lamuri lucrurile si vor putea chiar sa rada de acele stangacii.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Scorpion

O luna solicitanta in plan profesional; lucrari care se aduna, se aglomereaza, isi asteapta rezolvarea. Intr-un fel, pare sa se fi obisnuit cu ritmul, cu provocarile, astfel ca incet-incet vor putea reveni la un nivel acceptabil al consumului fizic sau emotional; in plus, insa, vor avea satisfactia experientei acumulate, increderea in ei insisi ajungand la cote multumitoare.

Pana pe 21 aprilie, Marte se afla in casa parteneriatelor de tot felul, dar si a inamicilor, concurentei. Exista o stare de tensiune, de intrecere in parteneriatele care conteaza pentru ei, insa aceasta poate varia intre tachinare, glume nevinovate dar prost exprimate si pana la extrema cealalta: conflict, dispret, razbunare (a lor sau a celor care s-au simtit amenintati, vizati, atacati chiar si verbal). De la caz la caz, situatiile pot diferi foarte mult; conteaza, evident si istoricul relatiei. Oricum trebuie sa remarce faptul ca lucrurile sunt putin diferite fata de ce a fost pana acum: o „intepatura'' poate sa doara neasteptat de tare ori sa atraga un raspuns nebanuit de vehement. Intuitia si feeling-ul ii va ajuta sa evalueze intensitatea tensiunii si sa isi adapteze actiunile, cuvintele, propunerile, raspunsurile. Din 3 aprilie, Venus retrograd in Pesti ar putea aduce compensarea necesara, astfel ca in relatia de cuplu, acolo unde partenerii se cunosc de multa vreme, poate reveni o stare jucausa, de atatare a celuilalt, de retraire a unor experiente si amintiri comune cu valoare sentimentala pentru ambii parteneri.

12-14 aprilie reprezinta o perioada delicata in planul sanatatii; excesele sau riscurile ar putea avea repercusiuni nedorite si greu de anticipat.

In ansamblu, o perioada buna pentru cei care vor sa isi largeasca cercul de cunostinte, de clienti: perioada favorizeaza numarul in sine, dar e nevoie de tact, de rabdare pentru a putea ajunge sa va cunoasteti, sa aflati preferinte, dorinte, interese.

Aproape toata luna este favorabila femeilor care isi doresc sa devina mame; discutii destul de aprinse (nu in sensul de cearta, ci de dorinta, de o chemare sufleteasca profunda) pe aceasta tema vor avea parte in multe cupluri.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Sagetator

O luna amestecata pentru nativii din Sagetator. Oricum, le prinde bine tranzitul Soarelui in semnul Berbecului pana pe 19 aprilie: chef de viata, de glume, de distractie, fara sa se dea in laturi de la munca, de la provocari profesionale. O perioada buna pentru sportivi, pentru artisti, actori, pentru cei care doresc sa isi slefuiasca un talent. Muncesc cu zambetul pe buze, ii motiveaza rezultatele financiare, dar nu numai: aprecierile celorlalti, obtinerea unor grade, evaluari, note, premii, aplauze, dupa situatie.

Se inhama la situatii dificile, provocari, insa bine ar fi sa nu faca excese, sa nu renunte la odihna, refacere. Poate chiar au nevoie de exercitii de recuperare fizica (iar in acesta perioada par sa aiba cele mai bune rezultate).

Ar fi bine sa cosntientizeze si faptul ca rezultate, realizari personale ar putea sa nu fie apreciate la intreaga valoare acum, insa la un moment nu prea indepartat in timp sa se trezeasca cu o propunere, un contract, prelungirea in conditii avantajoase a unuia deja existent.

Suprize placute pentru cei aflati in cautarea tovarasului de suflet: poate aparea cineva pe masura lor, sincer, deschis, care vine cu incredere in viitor, fara traume din trecut.

Regasesc bucurii simple ale copilariei alaturi de copiii lor; sunt doriti, cautati, intrebati de catre copii, solicitati la joaca, jocuri, sport, drumetii, ciclism etc. Vor trai din plin succese ale copiilor lor, indiferent de planul acestora: scolare, sportive, artistice etc. O perioada minunata sa creeeze amintiri de neuitat alaturi de cei mai mici ai lor; bine este sa fie constienti ca poate aceste momente nu se vor intoarce prea curand.

O luna in care pot reface relatii umane, prietenesti (nu neaparat dupa certuri, ci dupa perioade in care nu s-au prea vazut, intalnit din varii motive). Acum distractie, prietenie, mai tarziu poate un sprijin important, un sfat echilibrat, venit din inima sau poate chiar un parteneriat de afaceri.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Capricorn

Schimbari importante in sufletul Capricornilor in aceasta perioada: retraiesc momente din copilarie, din tinerete si isi propun sa ofere copiilor lor ce nu au avut ei insisi la momentul potrivit, poate chiar Capricornii se gandesc sa nu mai amane si sa inceapa un proiect de tinerete, de adolescenta ce le-a ramas intiparit in suflet.

In alt plan, ganduri legate de casa, de gospodarie: curatenie, rearanjari, reparatii, gradinarit. O perioada in care se strang refac legaturi (vizite, amintiri poate chiar planuri de vacanta in comun ori unele de afaceri) cu oameni (rude sau nu) care au insemnat mult pentru ei la un moment dat.

Copiii le ocupa o mare parte din timp: se apropie vremea examenelor, evaluarilor si vor sa ii supravegheze, sa ii incurajeze, sa le dea incredere, sa construiasca un model mental de abordare a starii si a foii de examen, a profesorului examinator etc.

Potrivit varstei, incep sa isi faca planuri legate de pensie, de o casa de vacanta, de casa parinteasca, de casa pentru copiii lor; sunt incarcati de entuziasm si de responsabilitati (ei si le asuma, ca de obicei).

Iarasi referitor la varsta, se gandesc la diverse modalitati prin care sa isi conserve fortele, starea de sanatate; vor sa faca sport, activitati regulate, sa renunte la fumat ori la alte obiceiuri, legate de orele de somn, de cele de masa, la obiceiurile alimentare, plimbari in natura.

Se gandesc intens la viitor, al lor dar si al copiilor, al partenerului de viata; anticipeaza schimbari si oportunitati profesionale (pana in octombrie Jupiter este in cel mai favorabil sector; deocamdata anunta posibilitati, deschide usi, insa va actiona decisiv de pe la jumatatea lui iunie). Iau in calcul o schimbare de domiciliu, de localitate si chiar sa plece pentru o perioada in alta tara daca acolo gasesc conditii multumitoare.

O luna buna in planul sanatatii, care le permite sa viseze si sa spere la un viitor mai bun.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Varsator

In aparenta, un inceput de luna fara evenimente notabile. Acumularile, insa, sunt in profunzime: aduna argumente, le clasifica pro si contra planurilor lor, observa realitati si evolutii.

Acorda mult timp intalnirilor si discutiilor cu prieteni si colegi; nu pentru distractie, ci tocmai pentru ca pot afla lucruri interesante, pe care sa le foloseasca la momentul oportun.

Pentru o perioada, viata ii aduce in contact cu prieteni, colegi, vecini, veri, frati, iar lucrurile nu raman la un nivel superficial. Afla exemple concrete, incep sa viseze, sa estimeze, pregatesc decizii importante.

Acumulari semnificative pentru cei care invata, acumuleza cunostinte, sistematizeaza informatiile obtinute; acopera cu relativa usurinta goluri anterioare. Descopera noi domenii de interes.

Devin de actualitate si chestiuni legate de patrimoniu, de afaceri imobiliare. Vor sa clarifice situatii legale; sa sporeasca valoarea si atractivitatea unei cladiri, a unei proprietati astfel incat sa obtina un capital necesar unor alte investitii sau proiecte.

Simt o chemare a strainatatii, sunt pregatiti sa renunte la un loc caldut aici in cautarea unui ideal in alta parte. Pe de alta parte, sunt atrasi de gandul unor excursii, la mica sau mare distanta fata de resedinta lor, in care sa ajunga la obiective care pentru ei au o valoare deosebita: arhitectonica, istorica, culturala sau de alta natura si din care pot observa lucruri interesante pe care sa le poata adapta apoi in locuinta lor sau in afacerea lor (ori sa demareze o afacere inspirata de modalitati de productie, de prezentare observate in periplurile lor).

Aparent, sunt oamenii deciziilor de moment; realitatea arata ca se informeaza mult si bine inainte de orice pas important pe care il fac, caci sunt meticulosi, perfectionisti, interesati de lucruri si de rezultate de durata. In acest context trebuie apreciata de catre partenerul de viata aparenta tendinta de imprastiere, de amanare a unor lucruri din aceasta perioada.

HOROSCOP APRILIE 2017 - Pesti

Preocuparea centrala a inceputului de luna este legata de rezolvarea unor chestiuni financiare care treneaza de cine stie cand: sume de recuperat, obtinerea unui credit important care sa le permita continuarea sau extinderea unei afaceri, renegocierea unor intelegeri sau contracte, astfel incat sa nu se mai simta subapreciati, departe de realitate.

La fel de adevarat este ca si ei insisi trebuie sa isi tina in frau tendinta de a cheltui cu sau fara nevoie, cu sau fara folos. Este o perioada in care pot realiza economii importante pentru proiecte majore ori luna in care pot risipi acumulari obtinute cu destula greutate.

Nevoi de comunicare sau de deplasare crescute ii pot face sa isi schimbe telefonul, sa investeasca intr-un laptop, calculator sau alt gadget ori intr-un automobil: sa faca reparatii ori sa il inlocuiasca cu totul.

Din 3 aprilie, chiar si retrograd, Venus revine in semnul lor si va sta acolo pana spre sfarsitul lunii. Se pot intoarce niste sanse (invitatii, propuneri, circumstante favorabile) pe care, de aceasta data nu ar trebui sa le mai rateze (daca le-au valorificat in ianuarie, atunci cand a mai fost in Pesti, acum ar putea avea surpriza trecerii la un nivel superior: un contract majorat, permanentizarea unei colaborari, strangerii unor aliante sau prietenii).

Ziua de 14 prezinta o combinatie astrala ce recomanda o maxima atentie daca sunt la volan, dar si daca sunt pietoni.

Ar trebui sa nu se grabeasca sa faca o achizitie sau investitie semnificativa in perioada 12-14 aprilie daca nu cunosc indeajuns de bine piata sau domeniul (in acest caz, dimpotriva, ar putea avea parte de un castig consistent si neasteptat).

Au avut luni aglomerate in care au pus accentul pe activitatea profesionala. Incepand din 21 aprilie, balanta se echilibreaza in sensul ca apar solicitari, dorinte nevoi ale membrilor familiei; vor cauta sa isi regandeasca programul, scopurile, astfel incat sa fie multumiti cu ei insisi dar si sa nu li se poata reprosa lipsa de atentie sau de grija de catre membri ai familiei.

Sursă: Remus Ionescu

În articolul
Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2017! Berbecii vor avea parte de o perioadă mai liniştită
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
De ce a rămas Oana Radu în relația toxică timp de trei ani! Ce a făcut-o pe vedetă să lupte pentru căsnicia cu Cătălin Dobrescu: „Îmi pare rău că...” / VIDEO
Showbiz intern • la 12:50
De ce a rămas Oana Radu în relația toxică timp de trei ani! Ce a făcut-o pe vedetă să lupte pentru căsnicia cu Cătălin Dobrescu: „Îmi pare rău că...” / VIDEO
  • Ce a făcut-o pe Oana Radu să lupte pentru căsnicie
  • Vedeta a trecut prin clipe complicate
ADDA și Dan Bursuc, invitați speciali în cel mai nou episod „Bravo, tată!”, duminică, de la 23.15, la Antena 1
Emisiuni TV • la 12:46
ADDA și Dan Bursuc, invitați speciali în cel mai nou episod „Bravo, tată!”, duminică, de la 23.15, la Antena 1
  • ADDA și Dan Bursuc, invitați speciali în cel mai nou episod „Bravo, tată!”
  • Va fi difuzat duminică, de la 23.15, la Antena 1
A fost trimis în judecată bărbatul în vârstă de 72 de ani din București care a ucis cu drujba o angajată gravidă. Crima ar fi fost premeditată
Stiri interne • la 12:40
A fost trimis în judecată bărbatul în vârstă de 72 de ani din București care a ucis cu drujba o angajată gravidă. Crima ar fi fost premeditată
  • Bărbatul în vârstă de 72 de ani din București care a ucis cu drujba o angajată gravidă, trimis în judecată
  • Crima ar fi fost premeditată
Oana Radu, amenințată de fostul ei soț, Cătălin Dobrescu! Vedeta, nevoită să plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O să ne bată...” / VIDEO
Showbiz intern • la 12:30
Oana Radu, amenințată de fostul ei soț, Cătălin Dobrescu! Vedeta, nevoită să plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O să ne bată...” / VIDEO
  • Oana Radu a fost amenințată de fostul soț
  • De ce a plecat vedeta din apartament
EXCLUSIV! Polițiștii și executorii, din nou, acasă la Loredana Chivu. Ce obiecte iau de această dată din locuința vedetei / VIDEO
Paparazzi • la 12:19
EXCLUSIV! Polițiștii și executorii, din nou, acasă la Loredana Chivu. Ce obiecte iau de această dată din locuința vedetei / VIDEO
  • Polițiștii și executorii, din nou, acasă la Loredana Chivu
  • Ce obiecte iau de această dată din locuința vedetei
Oana Radu, adevărul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Cătălin Dobrescu: „Eu eram singura sursă de venit” / VIDEO
Showbiz intern • la 12:01
Oana Radu, adevărul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Cătălin Dobrescu: „Eu eram singura sursă de venit” / VIDEO
  • Oana Radu, despre relația toxică pe care a avut-o cu fostul ei soț
  • Dezvăluirile făcute de vedetă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close