Homepage » Horoscop » Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2017. Veşti foarte bune pentru Tauri, Gemeni şi Peşti

Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2017. Veşti foarte bune pentru Tauri, Gemeni şi Peşti

Publicat pe 28.02.2017 la 23:59 Actualizat pe 28.02.2017 la 23:41

Remus Ionescu a făcut horoscopul luni martie 2017. Un început frumos de lună, cu declaraţii, jurăminte şi promisiuni în care chiar cred atât cei ce le fac, cât şi cei care le primesc. Timpul ne va arăta însă câte dintre ele vor avea şansa să se materializeze.

Remus Ionescu a făcut horoscopul luni martie 2017. Un început frumos de lună, cu declaraţii, jurăminte şi promisiuni în care chiar cred atât cei ce le fac, cât şi cei care le primesc. Timpul ne va arăta însă câte dintre ele vor avea şansa să se materializeze.

Berbec
Marte si Venus se afla in semnul lor pana pe 10 martie, iar Soarele si Mercur pana pe 13 martie in semnul Pestilor. O situatie ambigua: pe de o parte ambitii declarate (poate peste posibilitatile situatiei concrete), pe de alta dubii interne ce provin din experiente anterioare care nu au fost incununate de succes.
Ziua de 1 martie le poate aduce o declaratie de dragoste, o revedere neasteptata ce le provoaca emotii si bucurii sau un semnde viata de a cineva cu care nu s-au vazut de mult. Pe de alta parte, doresc sa isi innoiasca garderoba, sa isi schimbe look-ul: culoarea parului, frizura etc.
4-5 poate fi un sfarsit de saptamana de poveste, de visare, mai ales daca il petrec intr-un peisaj pe masura ori intr-o companie placuta. Intrerup poate un proiect, o activitate pentru cateva zile si aceasta numai pentru a reveni apoi cu forte sporite si idei ingenioase.
Din 10 martie, cu Marte in Taur, incepe o perioada in care sunt solicitati si se vor implica in diverse asocieri, colaborari care le vor spori veniturile. De asemena, un accent sporit pe tinuta, postura. Poate ca nu mai amana inceperea unui program sportiv, de exercitii fizice regulate si ar fi foarte bine pentru ca va aparea si un apetit crescut, dorinta de a incerca alimente sau combinatii inedite pentru ei care ar putea deveni obisnuinte.
In 14 si 15 martie, un moment al adevarului in relatii de cuplu aflate la inceput ori in relatii ce au vechime dar au scartait in ultima perioada. Ganduri de independenta daca partenerul nu le impartaseste preferinte, valori sau interese.
In ultima decada a lunii au de partea lor 4 planete. Se grabesc sa recupereze timpul pierdut din diverse cauze, sa demareze proiecte gandite si visate in ultima perioada. Le revine pe de-a-ntregul curajul, entuziasmul, cheful de viata.

Taur
Emotii si sperante mari la inceputul lunii pentru nativii zodiei Taur. Li se face o promisiune, li se vorbeste despre sanse, posibilitati, oportunitati, adica ceea ceea ce isi doresc. Au, cu siguranta, niste retineri, insa isi doresc tare mult sa se intample ceva frumos in viata lor si tocmai de aceea incearca sa creada ce li se prezinta acum. Oricum, o ridicata doza de idealism si de speranta acum la inceputul lunii.
O mentiune speciala legata de sanatate. Prima decada a lunii aduce provocari in acest domeniu de viata; cei care au tot tinut pe picioare o boala, au amanat o vizita la un specialist ori inceperea unui tratament ar putea avea acum surprize neplacute. Din punct de vedere astral nu traverseaza o perioada fasta, astfel incat ar trebui sa isi schimbe atitudinea fata de ei, fat de corpul lor.
Din 11 martie, Marte intra in semnul lor si le aduce vitalitate, chef de viata, pofta de mancare. Isi clarifica optiuni, au acum curaj sa isi afirme un punct de vedere, sa ia decizii importante. Evident, si decizii legate de viata entimentala, de relatii. Chestiuni mai vechi ramase nerezolvate pot rabufni in ziua de 16 si, functie de raspunsul partenerului, pot ajunge sa isi piarda increderea sau bucuria de a ramane in relatie.
In general o luna buna din ounctul de vedere al castigurilor, mai ales pentru cei care au profesii liberale sau activeaza pe cont propriu. La fel de bine s-ar putea gasi in situatia negocierii comisioanelor ori al altor suplimente, astfel incat intr-un final sa ajunga la sporirea veniturilor lor.
Din 20 martie vor simti nevoia sa se odihneasca, sa faca un pas inapoi si sa evalueze evenimente, sa elaboreze planuri, sa viseze. Foarte probabil sa actioneze cu jumatate de inima (Marte ii indeamna la actiune, dar planetele din Berbec le aduc in atentie eventuale pericole, astfel ca vor oscila intre actiune si asteptare).

Gemeni
Un bun inceput de luna pentru nativii zodiei Gemeni. Se bucura de prezenta si de compania prietenilor dar pot avea parte si de unele favoruri, avantaje, circumstante favorabile. Important totusi ce spun, ce promit si ce fac in zilele de 1 si 2 martie si, de asemenea pe 4 si 5 martie, pentru ca acestea pot fi destul de usor rastalmacite in defavoarea lor; sa evite orice echivoc, orice incercare de a se da in spectacol.
Oricum, o perioada favorabila a anului pentru ei de care ar trebui sa profite, sa raspunda ''prezent'' oricarei cereri sau oportunitati, sa nu lase ''pe alta data'' caci se poate ca acea data sa nu mai apara prea curand (vorbind in termen de luni de zile).
Noroc si in plan financiar si au mari sanse sa primeasca ce solicita (comisioane, reduceri si alte facilitati, ba chiar o crestere a salariului, tinand cont totusi de rezultate, vechime, experienta etc); sigur, este nevoie de echilibru si bun simt dar si de incredere, curaj, onestitate.
Din 10 martie se instaureaza o perioada fragila in planul sanatatii. Raceli, viroze, inflamatii se pot tine scai de ei, dar numai daca ei insisi nu se protejeaza in mod elementar la conditiile vremii.
Succese si realizari ale lor pot atrage invidii, astfel incat este bine sa se bucure in mod retinut ori sa recunoasca si meritele celor ce le-au fost de folos si i-au sustinut.
O perioada de fertilitate crescuta de care ar trebui sa profite femeile care isi doresc sa devina mame; pot ramane insarcinate chiar si femei care au nascut de multa vreme, insa nu au ajuns la menopauza.
O nota pentru cei aflati inca in cautarea partenerului sau pentru cei care doresc sa reia o relatie, sa obtina intelegerea sau iertarea partenerului daca este cazul. Este momentul unor explicatii, declaratii, al asumarii unor responsabilitati si ar putea apoi obtine ceea ce spera.

Rac
Primele zile ale lunii se arata a fi aglomerate, cu multe lucruri ramase de rezolvat sau ultimele pregatiri pentru lansarea unui proiect, realizarea unei oferte competitive care sa ii aduca in prim-plan.
O perioada excelenta pentru cei aflati in cautarea primului loc de munca ori pentru revenirea in activitatea profesionala dupa o sarcina, boala si chiar pentru cei care doresc sa abordeze un alt domeniu compatibil cu pregatirea lor profesionala.
Ar trebui sa observe daca nu cumva solicitarile sau ambitiile lor din plan profesional influenteaza negativ relatia de cuplu, cea cu copiii sau cu parintii. Ar trebui sa nu lase ca situatia sa degenereze, caci lucrurile pot lua o intorsatura nefavorabila, greu de estimat si de anticipat.
Presiune sufleteasca in legatura cu oportunitati profesionale, chemari din strainatate pentru ei; vor pune in balanta emotia si durerea despartirii cu sansele care li se ofera acum. Vor lua, evident, decizii individuale, in acord si cu harta lor natala (multi sunt patrioti convinsi, altii cred ca isi pot ajuta mai bine tara sau rudele prin realizarile profesionale sau financiare pe care le obtin pe alte meleaguri).
Din 10 martie bune va trebui sa faca si ei pasi in calea oportunitatilor care le apar, sanse de obtinere a unor venituri suplimentare. Acestea nu li se ofera pe tava, insa au mari sanse sa le obtina daca le solicita, le negociaza; poate chiar dintr-o activitate suplimentara, eventual temporara.
Dupa data de 20 martie, un plus pentru ei in plan profesional. Eforturile lor nu trec neobservate, ajung in apropierea unor persoane de decizie sua cu influenta, cererile si propunerile lor le sunt ascultate cu atentie; este momentul sa dea ce au mai bun in ei.
Toata luna se anunta incarcata pentru domnisoare mai ales; sunt curtate, iar cele care au depasit primii pasi ai unei relatii ajung si la discutii cu partenerul referitoare la mutare impreuna sau chiar cereri in casatorie, de la caz la caz.

Leu
Preocupari de natura spirituala, filosofica, legata de studii superioare. Interes pentru strainatate, fie pentru studii , cercetari sau munca ori doar pentru concedii, vacante, vizite la rude. Astfel incepe luna martie pentur nativii zodiei Leu.
Interes pentru detaliile de natura legala in ceea ce priveste recuperarea unor bunuri, sume, drepturi, restante.
Pana pe 20 martie sunt ''tentati'' cu tot felul de afaceri, oportunitati de investitii, eventual niste schimburi, barter, troc. Pot fi si amanunte care le scapa, astfel ca este bine sa nu ia o decizie fara sa cumpaneasca suficient, sa consulte un specialist neutru.
O luna in care gasesc destule motive sa porneasca la drum: afaceri, distractie, sport, vizite la rude, parinti etc. Pot invata multe lucruri in mod practic din peregrinarile lor, pe care sa le aplice in viata lor de zi cu zi sau in afacerea lor.
Incepand cu data de 10 pot simti competitia la locul de munca, in domeniul de activitate; li se cer performante mai bune, mai rapid sau li se da de inteles ca de rezultatele obtinute obtin sau nu un post, o pozitie, functie. Oricum, este bine sa actioneze fara repros, caci ochii sefilor sunt atintiti asupra lor. La fel de bine, exista o probabilitate crescuta sa primeasca vizita unor organe de control, pe diverse paliere, functie de domeniul lor de activitate.
O perioada excelenta pentru experiente de viata, pentru studenti, masteranzi, cercetatori; lucruri, idei, exemple ramase sub semnul intrebarii isi pot gasi acum raspuns. Inteleg in profunzime, o data pentru totdeauna, concepte complexe. Rezultate bune la examene, evaluari.
Pe de alta parte, dupa 20 apar sanse bune sa fie propusi pentru diverse functii ori sa faca parte din asociatii, cercuri, grupuri de catre indrumatorii si profesorii lor; sanse excelente sa acumuleze experienta, sa se faca la randul lor cunoscuti.

Fecioara
O perioada destul de delicata in planul finantelor personale, mai ales prim prisma banilor pe care ii au de primit, de recuperat. Se poate chiar ca cei pe care i-au imprumutat sa nu fie capabili sa le restituie sumele la momentul care a fost convenit. Tinand cont de aspectele astrale, recomandam evitarea acordarii unor imprumuri de valoare mare chiar daca li se prezinta garantii, mobile sau imobile. De asemenea, bine este sa nu impartaseasca entuziasmul partenerilor de afaceri in ceea ce privesc investitii in care ei ar trebui sa vina cu parte cea mi consistenta; sa incerce sa estimeze realist timpul si posibilitatea de a obtine profit. Din pacate, chestiuni de natura financiara pot fi motive de certuri si neintelegeri in cuplu in aceasta perioada (cel putin pana pe 10 martie).
Pe de alta parte, apar potentiali clienti din alte zone geografice si chiar din alta tara. Demareaza discutii, negocieri, se fac vizite care pe termen mai lung se pot solda cu bune rezultate. Este insa nevoie de timp, de cunoastere reciproca, atat a persoanei in sine cat si a respectivului business.
Interes pentru obtinerea unor credite, poate chiar ipotecare. Conditiile nu par insa a fi cele mai bune in aceasta perioada si este bine sa se gandeasca de doua ori, sa caute variante alternative, eventual sa amane (poate chiar pana in ultima decada a lunii aprilie).
Noutati in plan partenerial si se poate sa isi deschida cineva sufletul fata de ei (barbati sau femei); o relatie ce a fost pana acum ''calduta '' se poate indrepta spre oficializare.
Sunt genul de persoane care au mare incredere in cunostintele si in experienta lor; vor observa totusi ca gasesc destule lucruri de invatat de la colegi, de la specialisti, de la oameni cu care vin in contact si bine este sa nu reduca timpul petrecut in compania acestora.

Balanta
O perioada solicitanta, obositoare prin intalnirile, timpul care li se solicita, problemele care li se ridica de catre parteneri de viata, de afaceri, colegi, potentiali clienti. Unora le convine acest ritm si profita de el, intelegand ca aceasta este caracteristica perioadei; altii clacheaza si incearca sa faca fata la un nivel minim, insa astfel risca sa rateze obtinerea unor contracte.
Solicitari neasteptate, nehotarare din partea unora dintre potentiali parteneri, posibila ''hartuiala'' din partea celor cu care au afaceri: ''acum, repede, sa nu pierdem momentul,;nu vreau asa, nu e bine, mai gandeste-te” sunt situatii cu care se confrunta in aceasta perioada. Si totusi, bine este sa nu isi piarda capul, cumpatul, sa nu cedeze, sa vina cu contrapropuneri si idei, cu cifre, evaluari, estimari, acte. Sau cu ''veto'' daca este cazul.
Solicitarile, enervarile sau eventualele frustrari se pot repercuta in aceasta perioada (pana pe 20 martie) asupra sanatatii: raceli care dureaza mai mult decat de obicei, tulburari de somn, de digestie. Nu este ceva ce are mari sanse sa se agraveze, doar ii sicaneaza; daca nu este ceva deosebit, le pot duce pe picioare. Bine este sa incerce sa se odihneasca, sa se relaxeze, sa mearga la sauna, piscina, masaj.
13 si 14 martie sunt zile importante pentru ei: pot avea surpriza sa fie cautati, sa li se dea un raspuns, sa li se faca o contrapropunere. O declaratie de dragoste sau o rugaminte de impacare, de reluare a unei relatii. La fel de important insa, o idee inspirata: ceva nu neaparat rational, logic ci un flash de care este bine sa tina cont, sa verifice o banuiala, un fir.
Ultimele zile ale lunii se anunta luminoase pentru ei: o atitudine deschisa, binevoitoare din partea cuiva cu care au tot avut contre in ultima perioada, se convinge un partener de soliditatea argumentelor lor ori a intentiilor nativilor Balanta si se poate depasi o situatie tensionata, una de asteptare ca pe ghimpi.

Scorpion
Luna martie ar putea incepe mai greu sub aspectul sanatatii, sa se adapteze cu dificultate schimbarilor bruste de temperatura sau de regim al precipitatiilor (meteosensibilitate). Din data de 10 lucrurile acestea au tendinta sa scada in intensitate si sa isi regaseasca energia, vigoarea, forma.
O situatie buna in plan sufletesc si au tendinta sa accepte cu mult mai multa intelegere decat de obicei ce li se intampla, li se spune. Ei fac eforturi sa repare, sa reconstruiasca, sa suplineasca lipsa sau lipsurile (de cunostinte, de experienta, de incredere) ale unui coleg. Invata multe lucruri facand si vazand. Experimenteaza, observa si isi pot forma apoi niste obisnuinte, automatisme de care se vor folosi din plin in activitatea lor.
Lucrurile merg frumos in plan sentimental, in relatia de cuplu. O stare de bine pe care o transmit si celuilalt si care se va simti dator sa le raspunda cu acelasi entuziasm si delicatete.
Incepand cu 10 martie sunt evaluati, ''masurati'', comentati, apreciati. Isi pot face un nume sau un renume daca rezultatele sunt de partea lor. In cazul celor care au incercat sa se ridice prin forte proprii pot aparea acum propuneri de asociere, de colaborare pentru o perioda de proba in vederea unui angajament full-time mai apoi. Aceasta este perioada in care isi pot pune in valoare lucrurile invatate (mentionate mai sus), atu-uri, calitati pe care nu le-au etalat pana acum.
Este bine totusi sa isi masoare cuvintele si sa isi pastreze sobrietatea, caci exista riscul sa isi faca dusmani chiar din motive sau situatii la care nu s-ar fi gandit. Si tocmai de aceea este bine sa petreaca timp sa cunoasca oameni, sa puna intrebari, sa ofere raspunsuri, sa evalueze buna credinta a celor cu care vin in contact.
In concluzie, o luna solicitanta pentru ei, cu munca multa si realizari individuale de luat in considerare, ce le poate deschide drumul spre afirmare.

Sagetator
Exuberanti si activi in exterior, isi ascund cu grija dubii si ingrijorari de natura personala sau legate de viitorul profesional. Isi doresc (sunt pe cale sa isi piarda rabdarea) schimbari importante in viata lor, materializarea promisiunilor care li s-au facut sau, intr-un caz extrem, cauta ei insisi sa smulga o promisiune, sa se agate de orice posibilitate se anunta.
In mare, pana in octombrie Jupiter se gaseste intr-o pozitie avantajoasa pentru ei, insa lucrurile nu se dezvolta din aproape, ci mai degraba haotic. Se poate ca la un moment dat, intr-o oarecare perioada, sa li se intample multe lucruri bune pe mai multe planuri; trebuie totusi sa invete sa construiasca si sa astepte. Sa construiasca relatii, sa participe la viata mondena, sa se intalneasca si in cadru neoficial cu cei de la care asteapta un ajutor, un semn de bunavointa.
Tinand cont de varsta si de situatia concreta isi pun si problema schimbarii domiciliului, a locuintei: cei tineri vor sa plece de la casa parinteasca, sa se mute cu iubitul/a, cu colegi de facultate, de munca, ori se gandesc sa revina pe plaiurile natale, sa se retraga intr-un loc mai linistit daca se apropie vremea pensiei.
O luna excelenta pentru cei aflati la prima tinerete, pentru care dragostea ii motiveaza din plin, le da aripi. La fel de adevarat stau lucrurile si pentru cei care au in ingrijire un copil se afla la o raspantie in viata insa nu gasesc niciun motiv sa abandoneze un drum, o idee sau un vis. Chiar si visul de a-si reface viata, sa fie fericiti, sa ofere si sa primeasca dragoste.
Incepand din data de 10 multa munca si sunt unele lucruri cu care nu se simt foarte confortabil, care nu le plac ori de care s-au temut. Oricum, o perioada excelenta de invatare practica pentru ei si dupa depasirea temerilor initiale se poate sa descopere faptul ca le plac lucrurile cu care au de a face, ca s-au temut degeaba ori constat ca tocmai acestea pot constitui un argument deosebit in favoarea lor daca doresc sa avanseze in cariera.

Capricorn

Neliniste, nestare pentru ei la inceputul acestei luni ce nu au neaparat o cauza concreta. Temeri legate de viitor, nu stiu daca reusesc sa isi pastreze statutul profesional ori daca reusesc sa avanseze; temerile par sa nu aiba prea mare legatura cu realitatea si conditiile concrete, mai degraba cu evenimente neplacute din trecut care le-au afectat increderea in ei insisi.
Pentru starea lor de spirit le prinde bine miscarea, mersul pe jos, timpul petrecut in parc (ei, care sunt foarte atenti cu timpul lor si nu vor sa il piarda), citirea unor bografii, exemple ale unor personalitati care au trecut la un moment dat prin situatii asemanatoare.
Solicitari deosebite din partea familiei: parinti in varsta care au nevoie de ingrijire, copil racit ori partenerul de viata are nevoie de srijin emotional, de o vorba buna, de un sfat. In situatii exceptionale ar putea aparea acum discutii legate de nevoia de a se muta cu locuinta pentru a se ridica la un alt nivel social ori pur si simplu de a ajunge mai usor la locul de munca, de a nu mai pierde timp cu naveta.
Dupa 10 martie li se schimba starea de spirit si incep sa vada rezolvari sau aspecte bune ale situatiilor, adica acolo unde pana acum vedeau doar probleme, provocari. Mai putin morocanosi sau ingrijorati, vor reusi sa arate o alta fata a lor, sensibila si puternica, increzatoare, fermecatoare.
Celor care au munca de birou, sedentara le prinde bine ritmul mai agitat al evenimentelor din aceasta perioada si mai ales drumurile, deplasarile pe care trebuie sa le faca prin natura imprejurarilor care apar.
Se strang relatii de familie, se reia comunicare cu frati, veri, oameni cu care au fost in stranse relatii candva dar, din motive obiective, lucrurile s-au cam racit.
Planuri si ambitii de viitor iau acum nastere in sufletul si in gandurile lor, insa este bine sa constientizeze faptul ca este bine sa astepte momentul potrivit, sa fie ei pregatiti (fizic, sufleteste, profesional) pentru oportunitatile care vor aparea cu siguranta.

Varsator
Agitatie multa a inceput de luna, drumuri de facut, formularistica si birocratie. O atentionare speciala pentru cei care se afla la volan in seara zilei de 1: atentie la neatentie, graba strica treaba.
Intra in contact cu noutati diverse: unele interesante, altele in contradictie cu lucruri pe care le stiau sau chiar cu conceptii ale lor. Va trebui sa ''sape'' mai adanc, sa evalueze, sa urmareasca mai multe piste, sa verifice acuratetea informatiilor.
O luna buna in plan financiar, insa tine si de ei sa isi chibzuiasa investitiile, sa nu arunce cu banii pe lucruri inutile, ceva ce nu le va folosi pe termen mai lung. Pentru investitii mai ample vor gasi cu siguranta cele mai bune variante daca intreaba, se intereseaza, negociaza. Activitate din plin pentru ei si ii motiveaza posibilitatea obtinerii unor venituri suplimentare sau a unor economii.
3, 4, 5 si 6 sunt zile remarcabile in care pot intra in posesia unor informatii pretioase, sfaturi de bun simt si adancime. Ajutor dezinteresat din partea unei persoane mai in varsta, trecuta prin viata sau prin situatii de natura asemanatoare. Este important sa fie activ, sa intrebe, sa asculte si sa ajunga in miezul problemei.
Incepand din 10 martie isi pun problema unor renovari, schimbari radicale chiar, unele motivate de evenimente care se anunta: nasterea unui copil, nevoia crescuta de spatiu, dorinta de a renunta la lucruri invechite, ce nu mai realizeaza performantele initiale.
In aceasta perioada reclama atentie mai ales problema de natura familiala, gospodareasca, imobiliara. Interes pentru gasirea unui punct de lucru, sediu de firma si amenajarea corespunzatoare. In cazuri exceptionale, graba pentru realizarea unei tranzactii imobiliare care sa le permita o mutare definitiva, plecare peste hotare.
O luna excelenta pentru elevi care se pregatesc pentru evaluari, teste, pentru studenti care au de pregatit referate, proiecte, lucrari de diploma.

Pesti
Un inceput de luna favorabil atat in plan personal (cunostinte interesante, oameni care isi amintesc de ei si au sa le spuna ori sa le propuna ceva) cat si in cel financiar: sume care vin pe neasteptate, ca urmare a unor colaborari care li se propun, un volum mai mare de munca, comenzi suplimentare.
Traiesc din plin situatiile la nivel personal, atat cele cu care se intalnesc ei cat si cele pe care le traverseaza cei dragi, cei apropiati. O buna stare sufletesca, ce se rasfrange si in plan fizic: isi revin dupa eventuale boli, stari de oboseala, de slabiciune fizica.
Desi castiguri financiare sunt, este bine sa ia seama si cheltuielilor, propunerilor de investitii, sumelor pe care le au de recuperat de la parteneri de afaceri. Si, bineinteles, nu trebuie sa neglijeze conditiile de creditare daca acum isi pun in plan sa faca investitii, sa se extinda (poate se gandesc sa isi cumpere o masina mai scumpa). Este bine sa mearga pe niste cifre realiste si nu unele optimiste in ceea ce priveste castigurile estimate.
Din 10 martie, schimbare importanta in ceea ce priveste ritmul vietii: solicitari multiple, telefoane, intrebari la care trebuie sa raspunda, timp pierdut pe drumuri pentru chestiuni care nu sunt de prima importanta.
Toata aceasta luna este favorabila celor care vor sa scada in greutate, mecanismul principal tinand de alimentatie: pe de o parte se pare ca vor avea apetit in scadere, dar va fi bine sa observe si care anume dintre ceaiurile sau condimentele cu efect diuretic au pentru ei un efect pozitiv. Isi pot adapta apoi obiceiurile alimentare ca sa isi permanentizeze noua silueta.
In plus, in special primele doua decade ale lunii le ofera energia si entuziasmul pentru exercitii fizice ori pentru dans, oricum un gen de activitate care le ofera un tonus bun si completeaza actiunea alimentatiei in sensul scaderii greutatii.

C.P.

În articolul
Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2017. Veşti foarte bune pentru Tauri, Gemeni şi Peşti
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia. Urma să devină tată peste câteva luni
Stiri interne • la 00:15
Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia. Urma să devină tată peste câteva luni
  • Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia
  • Urma să devină tată peste câteva luni
Xtra Night Show. David Pușcaș, despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei, noi dezvăluiri: "Mama m-a plasat în societate ca pe un copil problemă" / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:50
Xtra Night Show. David Pușcaș, despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei, noi dezvăluiri: "Mama m-a plasat în societate ca pe un copil problemă" / VIDEO
  • David Pușcaș, noi dezvăluiri
  • Ce relație are în prezent cu Luminița Anghel
Mireasa. Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:47
Mireasa. Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO
  • Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante
  • Ce au povestit concurenții
Rețetă de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
Retete • ieri la 23:18
Rețetă de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
  • Rețetă de chec pufos cu cacao
  • Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
Test IQ! Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • ieri la 22:45
Test IQ! Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Testează-ți inteligența
  • Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde
Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu. Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut vedeta / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:35
Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu. Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut vedeta / FOTO
  • Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu
  • Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere
  • Ce urare i-a făcut vedeta partenerului ei de viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
recomandare pe playtech.ro
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close