Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL pentru 2017. An remarcabil pentru zodia Gemeni

+2 click pentru
galerie

Foto: hepta

HOROSCOP GEMENI 2017. Cei din zodia gemeni încep anul cu un ''vis'', o dorinta legata de activitatea profesionala, de cariera sau de realizarea unei relatii sentimentale durabile, oficializarea celei existente, dupa cum este cazul.
De asemenea, preocupari legate de datorii pe care le au de achitat, dar si de sume pe care le au de recuperat. Gandul ca in acest an sa faca lucrurile altfel decat pana acum in ceea ce priveste planul financiar, sa inchida niste ''robinete'' prin care li se scurg banii, sa ii directioneze (banii) spre lucruri importante.


HOROSCOP GEMENI 2017. Pentru cei mai tineri, indragostiti de cateva luni bune, dorinta de a-si oficializa statulul relational, nedumerire fata de o eventuala reticenta a partenerului. Isi doresc copii, incearca sa isi convinga tovarasul de viata ca este cel mai potrivit moment din viata lor pentru acest lucru.


HOROSCOP GEMENI 2017. 2017 este un an remarcabil pentru Zodia gemeni, mai ales pentru cei ce au inclinatii si preocupari in domeniul artistic sau sportiv. Doresc si reusesc cu relativa usurinta sa faca progrese, sa isi cizeleze calitati si talente. Trec fara probleme peste eventuale nerealizari, zile mai rele, fac totul cu drag si cu gandul la viitor. O luna ianuarie favorabila din punctul de vedere al afirmarii, al rezultatelor pentru cei aflati in situatia mentionata mai sus.
Parintii copiilor nascuti in zodia Gemenilor sunt indemnati sa isi inscrie copiii la cercuri artistice sau sportive, sa ii duca la teatru, expozitii, cluburi sportive, sa vada ce inclinatii au. Daca ei, parintii, au timp sa isi observe copiii, simt ca sunt talentati, este bine sa nu se lase descurajati de un ''diagnostic'' pus de un profesor, indrumator, antrenor care nu are timp sa observe noutati, sa evalueze incepatori, ci sa caute profesionisti, descoperitori de talente (lucru valabil mai ales pentru primele 3-4 luni ale anului).


HOROSCOP GEMENI 2017. Un inceput de an cu oportunitati in plan profesional: reusesc sa faca uitate eventuale esecuri, nerealizari recente, ori pot ajunge in postura de favoriti pentru o promovare, selectie intr-un lot restrans. Evident ca dupa aflarea unor rezultate a evaluarilor, selectiilor va trebui sa continue eforturile de pregatire, perfectionare, caci se afla inca intr-o perioada de afirmare, in care sunt ''monitorizati'', urmariti, evaluati.
Horoscopul pe 2017 spune că pentru gemeni este un an favorabil din punct de vedere al sanatatii, fara probleme majore; tine de ei insisi sa nu faca excese, sa isi puna in pericol starea fizica. Au tragere de inima sa faca diverse activitati de intretinere a conditiei fizice; in plus, inscrierea la un cerc de dans, club le sporeste celor ce sunt singuri sansa sa isi gaseasca un partener cu interese asemanatoare cu care sunt in mare masura compatibili.


Din 29 aprilie, pentru aproape doua luni, incercari in plan partenerial. Daca lucrurile nu au mers bine ori nu s-au imbunatatit in ultimele luni (chiar pana la un an si jumatate), se pot hotara sa ''isi ia zborul”, sa fie singuri ori sa isi caute un partener alaturi de care sa poata evolua, sa se simta intelesi, apreciati si nu in permanenta sub tinta observatiilor critice.


HOROSCOP GEMENI 2017. Va fi un an de afirmare personala, cu o atitudine pozitiva, deschisa, increzatoare in capacitatile lor, cu dorinta continua de dezvoltare personala, de depasire a unui palier pe care s-au plasat anterior, de reinventare chiar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro